ETNA KIS260ZT / 735178 - Kookplaten

ETNA KIS260ZT / 735178
ETNA KIS260ZT / 735178

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 207 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS260ZT / 735178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c****************@g********07-05-2022

Bevalt prima, installatie is een eitje!

Prima plug en play inductie kookplaat. Installatie is een eitje, enkel (als je zoals ik pech hebt) het gat in het keukenblad nog even op maat zagen. Daarna leg je de kookplaat op z'n plek, stekker in het stopcontact, en gasloos koken maar!
Pluspunten
  • Plug & Play op normale stekker
  • Regelt zelf het maximaal vermogen
f**********@g********01-05-2022

zeke een aanrader

Ik raad iedereen aan om dit apparaat te kopen, het is zeer uitstekend en je kunt vijf jaar garantie krijgen als je het koopt.
Pluspunten
  • zuunig
a************@g********27-04-2022

Zeer goed, een aanrader

Mijn 4-pits gas toestel was aan vervanging toe, gas prijzen stijgen dus georiënteerd op een inductie toestel. online gezocht en kwam al snel uit op deze van Etna, goede reviews en niet onbelangrijk gewoon aan sluiten op 220V 1-fase. Montage was een fluitje van een cent en ook de bediening is eenvoudig. Echt een aanrader, ben er blij mee.
Pluspunten
  • eenvoudig te installeren
  • 1-fase 220v
  • mooi en strak
Beebo19-04-2022

Bevalt erg goed voor die prijs een echte aanrader

Hele fijne kookplaat ben er heel blij mee makkelijk in gebruik heb geen spijt dat ik deze gekocht heb en de prijs is ook leuk raad deze kookplaat van Etna ook aan andere aan
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
h**********@h**********11-04-2022

gewoon super

Mijn bedoeling was om een nieuwe gasstel te kopen, ik dacht dat electrisch niet op mijn stroomnet kon maar de verkoper kwam met deze oplossing stekker in stopkontakt klaar, maar even de gebruiksvoorschriften doorgenomen toch maar even een aparte kabel naar de meterkast gelegd en even een aparte groep aangesloten. Deze kookplaat bevalt ons super goed hadden we al veel eerder moeten doen gemakkelijk te bedienen en wat mijn vrouw vind super gemakkelijk schoon te houden en met onze zonnepanelen er bij ook nog super voordelig dan dat dure gas. Wat gewoon voordeel is dat het gewoon op fase 1dus geen dure ingreep in de meterkast.
Pluspunten
  • Gemakkelijk te bedienen
  • Schoonhouden veel veel beter dan een gasstel.
  • Monteren super gemakkelijk
b**************@g********09-04-2022

Nu gemakkelijk overstappen van gas naar inductie!

Om te gaan besparen op gas, hebben we besloten om over te stappen op inductie. We kwamen deze geweldige kookplaat tegen. Super makkelijk om te installeren, zonder in de meterkast te hoeven klussen. Werkt op 220 V. Mijn keuken is nu vet strak met deze glasplaat. Staat prachtig en werkt boven verwachting!!! Eten is heel gauw klaar. Handvaten blijven koud en de bediening is heel makkelijk. Ben dus heel blij met deze aankoop. Een echte aanrader!
Pluspunten
  • strak aanrecht
  • makkelijk schoonmaken
Minpunten
  • tot nu toe geen!
p**************@l******08-04-2022

Makkelijk te installeren kookplaat doet wat hij moet doen.

Ik heb voor deze kookplaat gekozen omdat hij makkelijk te installeren is. Meerdere functies die mij wel aanspraken. Mooie prijs product verhouding en natuurlijk de vijf jaar garantie.
Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • makkelijk eenvoudig te bedienen
  • snel schoon te maken
a**********@c********08-04-2022

Uitstekende en snelle vervanger voor gasfornuis.

De kookplaat werkt fantastisch. Wat een genot als ik dit vergelijk met het kookfornuis op gas van voorheen. Plaatsen van de inductieplaat is kinderlijke eenvoudig. Kan zo in geaard stopcontact. Wat helemaal geweldig is , is het schoonmaken. Zo gepiept! Timerfunctie is zeer handig. Prijs kwaliteit is buitengewoon goed. Een echte aanrader.
Pluspunten
  • Aansluiten kinderlijk eenvoudig
  • Eenvoudig te bedienen
  • Snel en gemakkelijk schoon te maken
  • Oogt mooi en strak
b*********@h******20-03-2022

Topper.

Geweldig deze kookplaat hadden we jaren eerder moeten doen.Veel mooier om schoon te houden dan een gaskooktoestel en het eten is een stuk eerder klaar.Gewoon top!
Pluspunten
  • Zeer goed.
  • Handig in gebruik
  • Geen.
worstebroodjes17-03-2022

Eenvoudige installatie

Van Gas naar Inductie was super eenvoudig. Inbouwen stekker erin en wij zijn vertrokken.
Pluspunten
  • Mooi
  • Handig in gebruik
  • Timer
  • Geen gaskosten meer
j************@z*******17-03-2022

Win win situatie...

Heel erg mooie kookplaat die perfect in onze grijs gemêleerde keuken past. De bediening is makkelijk en de functies top. Door haar gladde oppervlak is het zeer makkelijk en snel schoon te maken en te houden. Voor ons geen gaskookplaat meer....
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • handige functies
  • hygiënisch door glad oppervlak
  • 1 fase dus 220 v plug en play
j************@g********26-02-2022

Top

Een goed product wat snel en makkelijk te plaatsen is. Geen extra kosten voor een groepenkast. Gewoon op 230 aansluiten. Top
Pluspunten
  • Plaatsen
  • Mooi
  • Makkelijke bediening
  • Stekker in de stopcontact en het doet
a***********@h**********21-02-2022

Fijne 1 fase inductiekookplaat van Etna.

Aangezien onze gaskookplaat aan vervanging toe was hebben we voor inductie gekozen . We moesten helaas voor de Etna kookplaat wel ons granieten blad bijslijpen , maar dat wisten we van tevoren. Helaas was er nergens meer de maat van onze oude gasplaat te krijgen. Maar gelukkig is dat goed gelukt en koken we nu met veel plezier op de 1 fase inductieplaat van Etna .
Pluspunten
  • ziet er strak uit.
  • vermogen voor ons ruim voldoende
Minpunten
  • Granieten blad bijslijpen
t*******@h**********17-01-2022

Prachtige kookplaat

Dit is een fantastische ruime kookplaat die direct op een normaal stopcontact kan worden aangesloten. Het totale vermogen is hiermee 3600 Watt. Wanneer meerdere kookzones gebruikt worden wordt dit vermogen automatisch naar rato verdeeld, afhankelijk van de ingestelde intensiteiten. Wanneer alle zones maximaal gebruikt worden is het vermogen voor alle beperkt, maar meestal is dit niet het geval. Voor een klein huishouden werkt deze plaat perfect. Wat mij betreft een absolute aanrader.
Pluspunten
  • Enkelfasige aansluiting
  • Automatische verdeling van het vermogen
Minpunten
  • Voor een klein gezin: geen
Richard14-01-2022

Een juweeltje

Dit product is een goed voorbeeld van het feit dat kwaliteit niet altijd uur hoeft te zijn. Deze inductie kookplaat is van alle gemakken voorzien om op een eenvoudige manier je eten te bereiden en voldoet aan alle zoals omschreven specificaties. Het monteren is zelfs simpel te noemen, je steekt de stekker in het stopcontact laat hem in het aanrechtblad zakken en koken maar. Daarbij is het ook nog een streling voor het oog, en dat allemaal voor deze prijs.
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Mooie vormgeving
  • Eenvoudige installatie
  • Goede kwaliteit
  • Zo schoon
Minpunten
  • Nog niet kunnen ontdekken
r***********@l******13-01-2022

Goede prijs kwaliteits verhouding

kookplaat met goede kwaliteits prijsverhouding. makkelijke bediening. De lange garantie geeft veel vertrouwen
d*********@g********10-01-2022

Eenvoudig van gas naar inductie

Echt blij mee, wilde al een tijdje van mijn oude gaskookplaat af en overgaan op inductie. Maar ik dacht een hoop gedoe met krachtstroom enz, maar deze kon ik op een nog aanwezige groep aansluiten van mijn keuken, stekker erin en klaar. Gebruik hem nu een week bevalt echt goed. Echt prima prijs kwaliteit verhouding, heb al eens een vaatwasser van Etna gehad was ook een fijn en stil apparaat.
Pluspunten
  • 1 fase
  • Gewone stekker
  • Fijn in gebruik
  • Prima verlengde garantie
simen@ziggo.nl07-01-2022

Blije gebruiker

We wilden graag overstappen van gas op electrisch koken. Dat gaf eigenlijk altijd het probleem dat je je groepen moest veranderen. Met deze inductie kookplaat van ETNA is het in zijn geheel geen probleem. Je hebt voldoende vermogen om aan te braden en op 4 pitten te koken maar hij werkt gewoon op 1 fase. Dus geen moeilijke en dure installatie maar gewoon plug en play op een gewoon stopcontact. Zijn er erg blij mee.
Pluspunten
  • Makkelijk installeren
  • Makkelijk schoonmaken
  • Strak design
chris05-01-2022

geen betere voor mij

in verleden ook met elektra gekookt en dat beval beter dan met gas. makkelijk schoon te maken werkt snel en doe je een steentje bijdragen aan het milieu. Review 27-12-2021 mijn kookplaat maakte kortsluiting dus heb ik gisteren een nieuw toestel besteld en vandaag ontvangen wand ik wil geen ander meer het beval mij bijzonder goed.
Pluspunten
  • werk goed
  • kookt snel
j*********@g********28-12-2021

Eenvoudig met veel functies

Mooi eenvoudige plaat, welke alle functies in zich heeft, goed te gebruiken op één fase contactdoos. ligt lis maar stevig op het werkblad.
Pluspunten
  • eenvoudige montage
JBB05-11-2021

Bevalt goed

Van het gas af zonnepanelen zorgen nu voor de spanning op de kookplaat, Etna kookplaat voldoet aan onze wens niet te duur en simpel te bedienen.
Pluspunten
  • Ziet er strak uit
  • Paste precies
  • Stekker erin en koken maar
Minpunten
  • Tot nu toe geen
v*******@k***********09-10-2021

Makkelijke installatie

Gezien de huidige gasprijzen zijn wij over gestapt op elektriciens koken wat tot nu goed bevalt de installatie stelde ook niets voor stekker er in en koken
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Niet te duur
Minpunten
  • Nieuwe pannen moeten kopen
f***********@g********06-09-2021

Kookplaat

goed alternatief voor gas Zeer tevreden met deze kookplaat!! Een echte aanrader!
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • 1 fase voldoende voor 2 personen
  • Goed alternatief voor gas
Piet Jansen11-12-2020

Moderne uitstraling

Veel functies voor een betaalbare prijs. Mooie vormgeving, Timer en kan gewoon op 230 volt. Zeer makkelijk dat je de pitten allemaal individueel kunt instellen.
Pluspunten
  • strakke vormgeving
  • tijd in instellen per pit
Alda Boudewijn02-11-2020

inductie kookplaat

Ik vind dit nog steeds een fijne kookplaat . maar ik had eigenlijk een 2 face moeten kopen, maar dan moest er een nieuwe leiding worden getrokken. Mocht je een matige koker zijn dan is deze een fijne en goed inductie plaat. dus ik beveel hem aan. Maar zelf over weeg ik toch nog misschien een 2 fase te kopen helaas kan ik hem niet meer omruilen zeer spijtig want hij ziet er nog als nieuw uit.