ETNA KIS260ZT / 735178 - Kookplaten

ETNA KIS260ZT / 735178
ETNA KIS260ZT / 735178

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 207 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIS260ZT / 735178 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Freddy22-11-2022

De beste koop van het jaar

Geweldig. Jaren eerder moeten kopen. Doe alles naar behoren en eenvoudig.En Makkelijk in Onderhoudt.
Pluspunten
  • mooi
  • eenvoudig
w***********@u*********22-11-2022

Zeker een aanrader

Overgestapt van gas naar inductie. Deze inductieplaat voldoet aan al onze wensen ( makkelijke installatie, snelle opwarmtijd en goede gebruikerservaringen). Aanrader dus voor een mooie prijs. Ziet er strak uit in de keuken en we hopen er jarenlang plezier van te hebben.
Pluspunten
  • makkelijke installatie
  • goedkoop
  • voedsel snel klaar
B.J. Gouda18-11-2022

Een absolute aanrader.

Wij, hebben ons hele trouwen op gas gekookt, een Etna fornuis, een heerlijke luxe. Maar op onze leeftijd werd het verstandig om over te gaan op inductie. ( af en toe vergaten we het gas uit te zetten, dus gevaarlijk) Het was even wennen, de eerste keer hebben we samen een ei gekookt met het boekje er bij, Nu zijn we een paar maanden verder en het bevalt uitstekend , het werkt eenvoudig, is goed schoon te houden en staat mooi op het aanrecht. Wij zijn er oprecht erg blij mee. Bedankt Etna.
Pluspunten
  • Veilig
  • Mooi
Henny17-11-2022

Prima Plug&Cook inductie kookplaat

Ik was wat sceptisch wat betreft de prestaties en als je meerdere zones gebruikt wordt het goed bakken van bijvoorbeeld een goede biefstuk een uitdaging doordat bij gebruik van meerdere zones niet de hoogste stand kan bereiken doordat de vermogensvraag verdeeld wordt. Toch zijn er wel manieren om er omheen te komen door iets slimmer de zones te gebruiken of eigenlijk niet gelijktijdig te gebruiken. Al doende leert men. Verder is het in deze tijd van extreem hoge gasprijzen een fantastisch alternatief, zeker omdat de 1 fase aansluiting , dus gewone standaard 230 V stekker door bijna iedereen te gebruiken is. Geen vloeren opbreken om een 2 fase aan te laten sluiten. Plug&Play. Klein nadeel is dat de toesten wat klein en niet heel erg goed zichtbaar zijn en dat op de plaat niet aangegeven is welke van de zones 2000 of 1500 Watt zijn.
Pluspunten
  • Geen 2 fase aansluiting nodig
  • Plug&Cook
  • Strak design wat eenvoudig te reinigen is
Minpunten
  • Vermogen per zone wordt niet aangegeven
  • Bedieningstoetsen niet echt goed zichtbaar
Fam.van weert13-11-2022

Beveel het iedereen aan.

Wij zijn heel blij met deze inductiekookplaat. Mooi 1 fase,kan meteen in het stopcontact. Voldoet aan onze verwachtingen en heeft een goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Gerechten zijn snel klaar
a*****@h**********06-11-2022
Om van het gaskoken af te gaan hebben na wat zoekwerk gekozen voor ETNA inductie. Deze inductieplaat is eenvoudig te installeren met een stekker op 220 stopcontact. Werkt gemakkelijk en niet ingewikkeld te bedienen.
J. van Andel03-11-2022

Prima kookplaat, makkelijk te installeren

Hele fijne eenvoudige kookplaat. Er was een klein probleem met een van de pitten; het bleek een losse connector te zijn, was in 5 minuten opgelost. Er was dus niets mis met kookplaat eigenlijk. De service van Etna was supersnel, de monteur was er binnen enkele dagen na de aanmelding van de reparatie. Super!
Pluspunten
  • makkelijk te installeren
  • duidelijke bediening
irkiel@hotmail.com03-11-2022

zeer goed

induktie kookplaat doet het super zeer snel geleverd en een nette prijs en kan gewooon in het stopkontakt super
Pluspunten
  • prima
  • super zeer tevreden
a**********@g********02-11-2022

Inductiekookplaat zonder toeters en bellen!

Beter dan verwacht. Wel even wennen na een gasstel. Meer dan voldoende energie voor gebruik van 1 fase en een gewone stekker. Het eten is lekker warm en smaakvol. Kortom een super kookplat..
Pluspunten
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Snel warm
Minpunten
  • symbolen wel wat aan de kleine kant
fam. Siezenga27-10-2022

mooie inductiekookplaat

Mooie, 1-fase inductiekookplaat, die aan de verwachtingen voldoet. Het apparaat schakelt terug in vermogen bij gebruik van meerdere kookzones, zodat de stroomgroep niet wordt overbelast. Aansluiten is dan ook heel simpel. Het schoonmaken van de kookplaat is heel eenvoudig, vergeleken met een gaskookplaat. Heel belangrijk is ook de garantie: 2 jaar standaard en 3 jaar extra verlenging na registratie. 5 jaar totaal dus! Kortom: een aanrader!!
Pluspunten
  • eenvoudig aan te sluiten
  • doet zijn werk
h******@k***********26-10-2022

Goed kookplaat voor een mooie prijs

Goede kookplaat voor een mooie prijs. Werkt prima. Ik mis materiaal om de kookblad aan het blad te monteren. Door het eigen gewicht blijft hij wel op zijn plaats maar toch... Wellicht ga ik nog met kit aan de slag.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik, echt plug & play
  • Mooi
Minpunten
  • Installatie materiaal niet compleet?
j*********@o**********24-10-2022

Topproduct.

Deze Etna inductie kookplaat is als beste in zijn soort getest, ziet er mooi en modern van structuur uit, en de prijs -kwaliteit verhouding is perfect. Een echte aanrader dus!!
Pluspunten
  • mooie en uitgebalanceerde uitstraling
  • zeer gemakkelijk in het bedienen van het product
  • voldoet in ruime mate
  • een absolute aanrader
  • gemakkelijk aan te sluiten, 1 fase aansluiting.
Minpunten
  • Kan ik niet benoemen op dit moment
  • verwacht ik in de toekomst eigenlijk ook niet.
m**********@g********19-10-2022

Een aanrader

De inductieplaat hebben we bij bol.com besteld. Het fijne is dat je een normaal stopkontakt nodig hebt. De plaat is simpel en werkt erg prettig. We zijn er heel blij mee
Pluspunten
  • Normaal stopkontakt
  • Werkt de simpel
  • Super snelle kooktijd
m**********@g********19-10-2022
Mooie kookplaat. Werkt zoals verwacht. Prijs- kwaliteit verhouding is goed. Zeer tevreden. Een aanrader.
Jan17-10-2022
De ideale kookplaat voor als je geen krachtstroom hebt Voldoet prima voor ons tweepersoons huishouden zelfs als de kleinkinderen er zijn voldoet het nog De bediening is super eenvoudig wat deze kookplaat zeker een aanrader maakt
Pluspunten
  • Werkt op 230
w******@z********12-10-2022

Beste koop.

Heb lang gezocht en getwijfeld om op Inductie over te gaan. Diverse sites bezocht en vergelijkingen gedaan. Prijs en kwaliteit van ETNA was goed en dus gekocht. Gebruik is heel makkelijk en eenvoudig, niet te veel knoppen. Ideaal apparaat en schoon in een hand omdraai. Had hem veel eerder moeten kopen. Helemaal blij!
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik.
  • Eenvoudig te reinigen.
  • Goed prijs/kwaliteit.
Ed.08-10-2022

TOP inductie

Top prijs en kwaliteit balans, werkt boven verwachting. We hebben de oude gastop vervangen, past perfect. Super eenvoudig te installeren - plug and play.
Pluspunten
  • Quality
  • Prijs
  • Perfect fit
  • Easy to install:plug and play
  • Easy to use
Minpunten
  • None
l********@h******06-10-2022

Prima apparaat en makkelijk te installeren

Ik heb de kookplaat gekocht omdat je hem gewoon met een gewone stekker in het stopcontact kunt steken en hij voldoet aan al onze wensen.
Pluspunten
  • Gewoon in het stopcontact steken
Minpunten
  • Nog geen
Peter uit Westland26-09-2022

Super deze ETNA KIS260ZT inductiekookplaat

Nu enkele maanden in gebruik ben dik te vrede over deze ETNA KIS260ZT inductie kookplaat. Geen verbouwing geen nieuwe groep zelf makkelijk in te bouwen. Voor 1 of 2 personen meer dan genoeg twee pitten koken en een pit sudderen. Veilig werkt erg makkelijk iedere groep apart en een ingebouwde kookwekker. Ik beveel deze inductiekookplaat aan.
Pluspunten
  • geen aparte groep nodig
  • makkelijk zelf in te bouwen
  • voor een of twee personen meer dan genoeg
  • eenvoudige bediening
  • wekker en kinderslot
d******@h**********26-09-2022
Van het gas af. En zo makkelijk aansluiten plug en play binnen 30 min alles klasr. Makkelijke bediening en fraaie uitvoering.
Hanneke19-09-2022

Prima keuze!

Gebruiksvriendelijk kookplaat. Blij met mijn keuze. Eenvoudig te plaatsen d.m.v. normale stekker. Enig nadeel, door verlichting in wasemkap, is bedieningspaneel minder goed te zien.
Pluspunten
  • Eenvoudig in gebruik.
  • Makkelijk te plaatsen.
Minpunten
  • Tiptoetsen minder goed afleesbaar.
  • Verder geen minpunten.
o****************@g********18-09-2022

Topper!

Fijne inductie kookplaat. Plug & Play, nette garantie en scherpe prijs. Maakt wel iets meer geluid als duurdere inductie kookplaten.
Pluspunten
  • Plug & Play
  • 5 Jaar garantie
  • Goede prijs
  • Afwerking
Minpunten
  • Geluid
g****************@g********13-09-2022

Inductie kookplaat

Super simpel in gebruik, mooi afgewerkt en zeer makkelijk aan te sluiten. Zeker een aanrader.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi afgewerkt
  • Makkelijk aan te sluiten
aadje12-09-2022
Inductie kookplaat is fantastisch Heel gemakkelijk in gebruik beter dan met gas Ik wil niet anders meer
han.m11-09-2022

kookplaat

overgegaan van gas naar electrisch, plaat voldoet aan alle wensen, mooi design, prettig in gebruik