Krups Coffee Crush SA4001

Krups Coffee Crush SA4001

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 299,00Bekijk alle aanbieders
r********@y********30-06-2026

Lekker verse koffie uit een compact apparaat

Met de Krups Coffee Crush is het eenvoudig om lekker verse koffie te zetten. Door het kiezen van de juiste bonen kunnen we kiezen voor de perfecte smaak. Het is eenvoudig om de grofheid van de maling aan te passen zodat de smaak aansluit bij je persoonlijke wensen. Het apparaat is compact zodat het niet te veel ruimte inneemt. Het water- en koffiereservoir zijn voldoende groot. Het waterreservoir heeft een vlotter waardoor je op tijd wordt gewaarschuwd dat het waterreservoir bijna leeg is. Toch zijn er een aantal aandachtspunten. De koffieuitloop is niet verstelbaar, hierdoor past er geen reisbeker onder en spat bij een standaard koffiekopje de koffie tegen het apparaat. Na elke kop koffie moet de uitneembare houder worden schoongemaakt, dit gaat vrij eenvoudig door de houder onder de kraan af te spoelen. Er blijft echter ook telkens koffie op de rand van de Krups Coffee Crush zitten, waardoor het schoonmaken wat lastiger is. Al met al een apparaat waarmee we snel lekker verse koffie kunnen zetten. Voor ons een stap vooruit ter vervanging van ons koffiecup apparaat.
Pluspunten
  • Compact
  • Eigen bonenkeuze
  • Eenvoudig te bedienen
Minpunten
  • Koffieuitloop is niet verstelbaar
  • Na het schoonmaken blijf er koffie in het apparaat achter