Een mooie aanwinst, veel ruimte, en de 2 lades zijn erg handig.
Grote lades in vries gedeelte.
Soepel open en sluitende deuren.
Hij staat bij mij in de openkeuken en je hoort hem niet..
De uitstraling van de koelkast is mooi, maar let op de zijkanten van de koelkast zijn van een andere niet glad materiaal (reliëf erin). Je moet hier van houden. Persoonlijk vind ik het een tegenvaller en vind dat Etna dit duidelijk had moeten aangeven in de beschrijving. De indeling is ook even wennen zonder flessenrekje. 1,5 liter flessen kunnen in het zijvak maar dan kan je niet alle andere opbergbakjes gebruiken. De no frost werkt, maar niet zo goed als bij mijn vorige koelkast. Er komt af en toe toch wat ijs op de lades. Het koelkast gedeelte werkt prima. Het is een stille koelkast.
Stille koelkast, heel veel ruimte. Erg fijn zijn de twee lades voor groentes e.d., werken goed en het eten blijft lang goed. Handige piep als de deur te lang open is. Vriesgedeelte ok, middelste la mooi diep. De antraciete kleur vinden we prachtig. Kortom, voor dit bedrag een hele fijne koelkast!
Het is echt een super koelkast. Super ruim veel extra koelruimte voor groente fruit etc. De vriezer is ook enorm voor "maar" vaks. middelste gedeelte is een xl vak en daar passen makkelijk 4,5 brood en extra's in.
Enige minpuntje is dat flessen niet stabiel in de deur staan. Maar goed dan komen ze te liggen en is het ook opgelost.