Liebherr CNsfd 5203 - Koelkasten

Liebherr CNsfd 5203
Liebherr CNsfd 5203
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 806,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsfd 5203 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

h******@k*********05-07-2022

Bevalt heel erg goed

Mooi design, fijn met No Frost. helder licht met ruime indeling en praktisch geruisloos.
Pluspunten
  • Geruisloos
  • No Frost ideaal
Paul12-06-2022

aanrader als je een groot vriesgedeelte zoekt

Deze koelvriescombinatie is vanwege zijn diepte lekker groot, vooral het vriesgedeelte. Het materiaal is stevig. Het heeft een mooi grote groentela. Het maakt weinig geluid. Als je de deur open laat staan, gaat het apparaat vrij snel piepen. Helaas staat de flessenhouder op de plaat, en hangt het er niet onder, zoals bij de meeste Liebherr-modellen, dat had ruimte gescheeld. We hebben weer voor Liebherr gekozen, omdat we onze vorige Liebherr 20 jaar hebben gehad. De Liebherr is wat duurder dan andere merken, maar op deze manier haal je het geld er wel weer uit. Deze versie kwam op internet niet naar voren, we werden er op geattendeerd door de verkoper van Expert. Daaruit bleek dat hij goed naar onze wensen had geluisterd. Kortom: wij zijn heel tevreden met de aankoop!
Pluspunten
  • no-frost
  • maakt weinig geluid
  • ruim vriesgedeelte
  • grote groentela
Minpunten
  • flessenhouder ligt op plaat