Liebherr CNsfd 5203 - Koelkasten

Liebherr CNsfd 5203
Liebherr CNsfd 5203
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 806,00 Bekijk alle aanbieders
9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 52 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsfd 5203 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

J.v.D.08-06-2023

Top koelvriescombinatie!

Mooie vormgeving, solide afwerking, ruime inhoud, en het ‘no-frost systeem’ en het lage energiegebruik zijn belangrijke redenen van de aankoop. Mooi duidelijk display. Zeer tevreden!
Pluspunten
  • Vormgeving
  • Laag energieverbruik
  • Ruime inhoud
  • No-frost
Roberto26-05-2023

Zuinig en stil!!

Dit model is gekocht ter vervanging van de oude Liebherr koel vriescombinatie!!
  • Zuinig
Minpunten
  • plastic schrappen in de deur
c*******************@k*********17-04-2023

Heel blij mee

Ik ben tot nu toe zeer tevreden over de koelkast. 3 Zeer ruime diepvriesladen en bovenin is alles naar behoeven op hoogte in te stellen. De kleur is zilverkleur dus past overal bij.
B*****@z*******03-04-2023

Goede koel vriescombinatie

Prima koel vriescombinatie degelijk en mooi. Koelt prima en sluit goed af. De gebruiksaanwijzing is wat summier.
Pluspunten
  • Koelen
  • Vriezen
  • Design
w******@u*********31-03-2023

goed

wij hadden een nofrost koelkast nodig en liebherr is goed daarom hij is ons aan geraden door meerdere personen daarom lekker ons het beste deze tekopen
Pluspunten
  • werkt goed
  • mooi en goede behuizing
j*******************@g********08-03-2023

Blij met mijn mooie koel/vries combi van Liebherr

Een nieuwe koel/vries combinatie nodig. Toch weer gekozen voor Liebherr,waarom? Vanaf dat we samen zijn dit merkt gehad, heel goede ervaringen mee en Liebherr gaat mee met de tijd van de technologie. Allereerst de buitenzijde,echt heel erg mooi net als de binnenzijde en de fijne technologie. Je groente en fruit in de lade met een soort van schuif rooster erin. Dit houd de producten verser doordat er meer vocht in komt d.m.v. het rooster. Alles is weer handig in te delen naar jou wens,dus zou zeggen hups klaar voor gebruik.
Pluspunten
  • Verschillende standen,zowel vries als koel.
  • Rooster in de vers lade
Marja24-02-2023

Mooie koelkast met onbegrijpelijke bediening

Mooie koelkast met fijne groentelade. Handleiding zeer beknopt, uitgebreidere op internet, is echter niet te begrijpen. Heb koelkast daarom laten staan op de standaardinstelling. Sinds ca. 2 weken lichte stank in diepvriesgedeelte, alle producten gecontroleerd en daar ligt het niet aan. Hoop oorzaak alsnog te vinden. Is niet prettig zo.
Pluspunten
  • mooie look
  • grote groentelade
Minpunten
  • handleiding
  • bediening niet zelfverklarend
a**********@o**********14-02-2023

degelijk, praktisch en mooi

We hebben deze koel-vriescombinatie gekocht om zijn degelijk bouw. Biedt voldoende ruimt voor onze 2 persoons-huishouding. De inhoud van de drie laden van het vriesgedeelte zijn gemakkelijk en snel benaderbaar. Wij hebben gekozen voor de aluminium/staal kleur en met zijn strakke ontwerp is het zeker ook een mooi apparaat om te zien.
Pluspunten
  • praktisch uit gevoerd
  • strakke vormgeving geen uitstekende deurgrepen
Kamsteeg01-02-2023

Liebherr cnsfd 5203-20

Mooie strakke koelvriescombinatie met een degelijke afwerking . Het enige nadeel is dat de deuren vrij zwaar openen .
f*********@h******30-01-2023

Mooi Product

Mooi product. Mooi design en van de modernste technologie voorzien. Zoals No-frost. Niet het goedkoopste in vergelijking met andere merken maar wel de beste uitleg.
H. De Wit11-01-2023

Aanrader

Ik zocht geruisloos apparaat met goede nofrost. Volgens mijn familie voldoet deze Liebherr koelkast ruimschoots aan deze vereisten. Ook de garantie van 7 jaar spreekt mij erg aan; betekent dat fabrikant achter zijn product staat. Daarom heb ik uiteindelijk deze koelkast gekozen.
Pluspunten
  • Erg stil
Minpunten
  • Bijgeleverde handleiding te summier.
bert03-01-2023

Mooi, stil en prijsgunstig!

Deze koel-vries combinatie ziet er niet alleen mooi uit maar is ook nog eens gunstig geprijsd. Maar meer bepalend voor onze keuze was dat het apparaat niet periodiek ontdooit hoeft te worden want dat scheelt een ochtendje per 3 maanden vloeken, puffen en dweilen. Dat het apparaat is erg stil is maakt voor ons niet zoveel uit want hij staat in een inpandige berging maar zou het in een leefruimte staan is het wel een factor van betekenis.
  • Uiterlijk
  • Hoeft niet te ontdooien
  • Prijs
j**********@q**********30-12-2022

goede koelkast

Mooie en goede koelkast. uitgerust met no frost 7 jaar garantie (2 jaar en na aanmelding bij Liebherr nog 5 jaar erbij)
Nova03-12-2022

bevalt prima

mooie handige koelkast met vriezer die perfect past bij mijn keuken. zou het iedereen aanraden.
Pluspunten
  • mooi
  • compact
koelkast01-12-2022

???

wij hebben deze koelkast gekocht omdat die aan onze verwachtingen voldoet, mede door de deskundige voorlichting bij EP: Kuik te Hollandscheveld.
b*****@e*********10-11-2022

Liebherr koelkast.

Prima koelkast. Ruim en overzichtelijk ingedeeld. Jammer dat de display niet optimaal is, maar dat word verholpen.
Marja04-11-2022

Veel ruimte voor groente/fruit, weinig voor fles/drankpakken

Heb koelkast nu 2 dagen, maakt soms vreemd geluid alsof ik water hoor. Werkt verder goed. De bijgeleverde papieren Quick start is te summier, bevat geen enkele beschrijving van de functies. Handleiding alleen online, is onhandig. Handleiding is bovendien zeer onduidelijk: hoe je de temperatuur instelt is mij nog steeds een raadsel; gelukkig stond hij al ingesteld op 5C koelen en -18C vriezen. Mooie grote groentela. Daardoor valt de ruimte in de deur echter wat tegen: 4 flessen max.
Pluspunten
  • grote groentelade
  • ontdooien niet nodig
Minpunten
  • weinig ruimte voor flessen of drankkartons
  • deur koeldeel gaat lastig open
PW26-10-2022

zeker een aanrader

Ik heb deze leibherr gekocht vanwege de kwaliteit, ik mis alleen het hangende flessenrek zoals in de vorige modellen werd meegeleverd. Voor de rest ben ik prima tevreden. Mooi strak model.
Pluspunten
  • uitstraling
  • degelijk
Minpunten
  • geen hangend flessenrek
Martin11-10-2022

Mooie koelkast

Koelkast bezorgd aan gesloten door expert deed het niet balen meegenomen kreeg het weekend een leen tafelmodel maandag om 17.30 werd de koelkast weer bezorgd Deed het nu wel. Moet even wennen dat de deur moeilijk open gaat verder heel tevreden. Je hoort de koelkast niet.
Kramer18-09-2022

Prima koelkast!

Hele fijne koelkast, ruim, overzichtelijk, weinig geluid. Fijn apparaat, aanbevolen door de winkel en vrienden van ons met goede ervaringen met deze koelkast.
Pluspunten
  • Ziet er goed uit
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Heb ik nog niet
w*********@z*******16-09-2022

Zeker aan te bevelen

Na goede voorlichting van de winkelier besloten om toch voor de lie her te gaan. Mooie kleur en zuinig en zeer stil.
Pluspunten
  • Kleur
  • Zuinig met energie
G***********@l******15-09-2022
Helemaal tevreden over dit product. Zier er modern uit. Tevens voorzien van een goede handleiding. Eenvoudige bediening en start.
Remko09-09-2022

Zeker een aanrader

Een hele fijne combi koelkast. Je hoort het helemaal niet en de vriezer is echt ruim voor een combi model. Koelkast heeft heel veel verschillende standen en bediening is echt makkelijk. Je kan ook nog een Wifi box bij aanschaffen en dan kun je het met je mobiel besturen. Mooi om te zien en gebruiksvriendelijk!
  • Ruime vriezer
  • Makkelijk bediening
b**************@i*********31-08-2022

Tweede koelkast

Grote inhoud, goede prijs en geschikt om in de schuur te plaatsen. Apparaat maakt heel weinig geluid.
Pluspunten
  • Gescikt voor lage buitentemperatuur
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Ontbreken handgreep
Familie smit Middelstum06-08-2022
Prima koel/vriescombinatie bevalt zeer goed. Zou deze zeker aanbevelen. Erg blij mee. Fam.Smit middelstum
Pluspunten
  • Alleen pluspunten