Liebherr CNd 5204-22 - Koelkasten

Liebherr CNd 5204-22
Liebherr CNd 5204-22
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 854,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNd 5204-22

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 61 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNd 5204-22 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

g*******@p********20-12-2025

Topper

Voldoet aan de verwachtingen! Ziet er degelijk uitvoering en vormgeving
Pluspunten
  • Uitvoering
PB12-12-2025

super koelvriescombinatie

top koelvriescombinatie, veel ruimte mooi design, werkt perfect,.
Pluspunten
  • werkt super goed
  • stil
  • zuinig en mooi design
A*******@H**********27-11-2025
Mooie ruime koel diepvries combi. Vooral gekocht vanwege grote diepvrieslade Zeer tevreden over levering
h***********@g********25-11-2025

Bevalt zeer goed en ik zou dit product iedereen aanraden.

We hebben deze vriescombi gekocht omdat mijn vorige vrieskast kapot was en dit merk en ook het bedrijf zijn zo goed dat we weer een liebherr hebben gekocht en weer bij het zelfde bedrijf.
Pluspunten
  • Zeer goed
k****************@z*******20-11-2025

verwachtingsvol

Ik verwacht een koel/diepvries die het in de koude/warme ruimte in de schuur mijn eten zonder problemen gaat bewaren.
SanZweef19-11-2025
Wij hebben voor deze koel/vries combinatie gekozen omdat hij goed bij onze wensen past. Lekker veel vriesruimte door de vier laden. Door de goede en doordachte bouwwijze van Liebherr zijn de koelkast en vriesladen ruim van binnen, en kun je veel spullen kwijt. Hij is erg stil en goed in te regelen. Groot voordeel is natuurlijk de no-frost, waardoor je geen omkijken meer hebt bij het ontdooien van de vriezer, lekker geen ijsvorming meer. Hierdoor zal uiteindelijk de energierekening ook lager uitvallen. Kortom wij zijn er heel erg blij mee.
Pluspunten
  • Heel stil apparaat
  • Veel ruimte
  • Instelmogelijkheden
  • No-frost functie
j*****@k*********15-11-2025

Aanrader

Mooie vorm uiterlijk Fijne ruimtes Technisch vernuft Moderne Kortom aan te bevelen product
Pluspunten
  • Functioneel
  • Stevig
j**************@l******01-10-2025

Kwaliteit en waar voor je geld !

Specifiek gekozen voor deze Liebherr Koel/Vries Combi gezien de grotere vriezer met 4 lade's en NoFrost. super degelijk en strak afgewerkt product. zeer stil in gebruik en een absolute aanwinst. met de garantieduur van 8 jaar heb je echt waar voor je geld in huis. TOP !
Pluspunten
  • Degelijk en strakke afwerking
  • Stil in gebruik
  • NoFrost
A***********@h**********13-09-2025

Aanrader

Mooi, strak en eenvoudig te bedienen. Direct te gebruiken.
Pluspunten
  • Makkelijk in te stellen
  • Strak design
Marcel uit Maastricht03-09-2025

Kwaliteitsproduct van Liebherr

Ik heb deze koelkast/diepvries combinatie gekocht omdat Liebherr bekend staat om zijn kwaliteitsproducten en omdat deze combinatie qua grootte exact paste in wat we zochten. Ze staat perfect in onze bijkeuken naast de wijnoplegkast die dezelfde hoogte heeft.
  • Goede vakindeling
  • Erg ruim aan de binnenzijde
  • Goede verlichting
Minpunten
  • gaat beetje zwaar open
Gerrit Meijer06-08-2025

Mooie grote koel-vries combinatie

Mooie koel-vries combinatie met een net wat grotere vries mogelijkheid. Strakke vorm en mooie degelijke uitstaling.
Pluspunten
  • 4 vries lladen
  • makkelijk waterpas te stellen
k*************@g********28-07-2025

Aanrader!

Deze veelzijdige koelkast kun je op vele plekken kwijt en zit er ook nog eens goed uit. Je kunt hem via de app instellen en de temperatuur aanpassen. Hij is ook nog eens heel ruim van binnen.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in gebruik
  • Ruim
p*****@k***********08-07-2025

mooi apparaad A kwaliteit

Gekocht om de kwaliteit en een mooie garantie van 8 jaar
Pluspunten
  • mooi
  • duurzaam
huub honings02-07-2025

Goed apparaat om veel voor veel invriezers

Product gekozen omdat vriesgedeelte groter is dan het koelgedeelte
Pluspunten
  • Snel op temp na instalatie
Minpunten
  • Trgestratie kan makkelijker
Fons B.29-06-2025

Beter is er niet

We hebben al jaren Liebherr koelers en vriezer gehad. Ze blijven extreem lang goed. Nog nooit kapot geweest. Deze laatste ziet en voelt nog beter dan de koelers en vriezers die we hebben gehad. Er zijn gewoon geen betere.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Mooi afgewerkt
Minpunten
  • -
  • -
a*********@g********16-05-2025
Deze koelkast heeft binnenin veel meer ruimte dan elk ander merk/model van deze groote. De vries lades zijn zeer groot en kun je volledig benutten. Het digitale scherm is makkelijk bedienbaar. Mooie afwerking met blinde grepen. Prettig en makkelijk schoon te maken. Het alarm wat deze geeft als je deze per ongeluk open laat staan is erg fijn, vooral met kinderen.De ledverlichting die aangaat bij openen is zeer helder en zelfs bij een volle koelkast heeft deze nog voldoende licht. De no frost is een verademing. Nooit meer anders dan een liebherr. De extra jaren garantie geeft wel weer dat ze vertrouwen hebben in hun producten. Kwaliteit prijsverhouding is ook goed. Erg blij met deze aankoop.
A*****@s**************07-05-2025

Aanrader

Prima compleet apparaat en erg functioneel
b**********@h*********30-03-2025

Prima apparaat aan te bevelen.

prima formaat koel/vries combinatie. Doet wat het moet doen.
Pluspunten
  • Veel ruimte zowel koel als vries vakken.
m**********@g********30-03-2025

Degelijk

Mooie degelijke koelkast vriezer met grote inhoud. Zonder fratsen doet hij wat er moet gebeuren
l*********@l***********16-03-2025

Bevalt erg goed

Hele fijne Koel/vriescombinatie die ook in de garage kan worden geplaatst
Pluspunten
  • Ruim
  • Goede indeling
  • Kan in koudere ruimte worden geplaatst
  • Energiezuinig
fam. Gierveld27-02-2025

Precies wat we zochten

Wij waren op zoek naar een koelkast met extra vriesruimte. Dan kom je automatisch uit bij Liebherr, want dat is de enige aanbieder met 4 laden in het vriesgedeelte. Daarbij heeft de koelkast ook genoeg koelruimte. Hierdoor is hij wat hoger dan onze vorige koelkast, maar ook veel moderner met digitale temperatuurinstelling en nog veel meer digitale toepassingen, die ik nog niet heb verkend. Ook handig: het piepsignaal als de deur wat langer openstaat.
Pluspunten
  • 4 vriesladen
  • grote inhoud met een nette indeling
  • instellen gebeurt digitaal
Sjaak27-02-2025

Top koel/ vries combinatie.

Geweldige koel/ vriescombinatie. Veel ruimte en gemakkelijk te bedienen. Zeer stil. Vooral de vriesruimte was voor mij aanleiding deze te kopen en tevens de extra gratis garantie van 6 jaar bovenop de standaard 2 jaar. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Indeling
  • Extra garantie
Fam tevreden 26-02-2025

Aanrader

Fijne koelvries combinatie. Grote binnenruimte met brede schappen. Tevens met 4 brede en diepe lades. Produceert weinig geluid. Makkelijk in te stellen en uiteraard de No Frost functie. De groentes blijven langer mooi en vers, de ruimte binnenin is zo groot dat heb ik zelden zo gezien. De deuren voorzien van een geïntegreerd handvat is ook een pluspunt.
Pluspunten
  • Ruimte
  • 4 lades vries
Minpunten
  • Dikke deuren
p********@g********18-02-2025
Praktische indeling (vier laden in het vriesgedeelte) , degelijke uitvoering en een goed advies van de specialist Wiko-Wehl
GondaM17-02-2025

Een echte aanrader!

Prachtige koelkast, uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Gekocht bij Visser Elektro in Nieuwegein-Vreeswijk waar we zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen werden vanaf het moment van aankoop t/m installatie in ons nieuwe huis.
Pluspunten
  • Prima vormgeving
  • Zeer stil
  • Mooie robuuste uitstraling