Liebherr staat voor kwaliteit en heeft hele goede beoordelingen en daarom heb ik voor dit merk gekozen.
Uiterlijke kenmerken van deze inbouw- koelkast zijn niet anders dan andere. Door het ledlicht is het goed verlicht, het gedoseerd verlichten is mijn inziens niet nodig: deur open= vol licht.
De binnenzijde is strak, handig en heeft een luxe uitstraling.
Koelkast heeft meer diepte van de lade onderin dan mijn vorige koelkast. Nadeel is wel dat daardoor het onderste vak in de deur boven de lade zit waardoor in de deur minder vakken zijn.
Installatie handleiding is voldoende, slimme hulpstukken voor de montage.
Alle schroeven zijn torx uitgevoerd, er is geen bitje aanwezig wel een steeksleutel voor de horizontale instelling. Een meegeleverd bitje zou handig zijn.
De bediening van het digitale scherm is niet handig geplaatst voor de uitvoering met een sleepdeur. De koelkast deur staat open als je instellingen wilt wijzigen, weliswaar kort maar toch open in tegenstelling (verwacht ik) tot de deur op deur uitvoering.
Het voornaamste van mijn koelkast is koelen en de temperatuur moet ingesteld kunnen worden, overige instellingen zijn "nice to have" maar geen meerwaarde. Met het voorgaande is het nadeel van een open deur om instellingen te wijzigen bij mij niet of nauwelijks aan de orde.
Voldoende
Goed
Voldoende
Pluspunten
Prijs- kwaliteit verhouding goed
Indeling binnenzijde goed aan te passen
Minpunten
om het instellingen scherm te bedienen moet de koelkastdeur open