Heb dit apparaat een maand in gebruik nu. Het scheelt me vervelend strijkwerk doordat het kreukels uit van allerlei materialen goed verwijdert (bijvoorbeeld katoen, linnen of viscose). Ik gebruik mijn strijkijzer eigenlijk niet meer sinds ik dit apparaat heb. Het is heel fijn dan ik niet steeds een strijkplank hoef op te zetten maar gewoon dit apparaat erbij kan pakken.
Een bijkomend voordeel is dat het ook muffe geurtjes uit kleding kan verwijderen. Ik stoom bijvoobeeld zomer trenchoats die de hele winter in de kast hebben gehangen en ze ruiken weer fris en ze zijn ook nog eens kreukvrij.. Normaal bracht ik jassen en bepaalde wollen kleding naar de stomerij maar met dit apparaat kan ik ze zelf makkelijk opfrissen.
Ik zou dit apparaat zeker aanraden.
Pluspunten:
- Het verwijdert kreukels zeer goed. Zeker in combinatie met de hittebestendige handschoen kan ik snel en makkelijk een blouse of jas behandelen bij moeiljke stukken zoals kragen en mouwen.
-het verwijdert geurtjes
-je kunt er je favoriete geur aan toevoegen door bv. etherische olie in het speciale geurbakje te doen
-Je kunt er wollen kleding of andere kledingstukken mee opfrissen die niet in de was mogen
Minpunten-
-Het apparaat neemt redelijk wat plaats in doordat het niet opvouwbaar is oid. Hierdoor een sterretje minder bij design en gebruiksgemak
- Ik vind het wel jammer dat de geutjes uit de stomer niet heel lang blijven hangen in mijn kleding; al ruikt het wel lekker tijdens het stomen zelf
-De plank is redelijk kort hierdoor hang ik vaak mijn wat langere kledingstukken toch nog tegen een deur om ze goed te kunnen behandelen.Hierdoor een sterretje minder bij design en gebruiksgemak.
Oorspronkelijk gepost op philips.com