Informatie over kindermatrassen en bedbodems

Een goed kindermatras en bedbodem in het bed van je kind zorgen ervoor dat je kind lekker slaapt. Bovendien bieden een goed kindermatras en bedbodem ondersteuning en comfort. Dit is erg belangrijk aangezien je kind nog in de groei is!

Bekijk alle Kindermatrassen en bedbodems

Bedbodems

Voor een goede nachtrust is, naast een goed kindermatras, ook een goede bedbodem een must. De meeste bedbodems zijn lattenbodems. Het kindermatras kan goed ademen op een lattenbodem.

Kindermatras

Kies een kindermatras die goed past in het bed van je kind. Veilig slapen is erg belangrijk en een goed passend matras hoort daarbij. Naast dat een kindermatras goed moet passen en comfortabel moet liggen, is het belangrijk dat het matras ademend en ventilerend is. Veel kindermatrassen hebben een wasbare hoes. Dit is ideaal, want het kan voor komen dat je kind een keer een ongelukje heeft en in bed plast. Daarnaast kun je de matras van je kind beschermen met een matrasbeschermer. Matrasbeschermers plaats je direct op het matras. Daar overheen gaat het onderlaken. Als je kind een ongelukje heeft, blijft het matras schoon.

Beste kindermatrassen en bedbodems
Populairste kindermatrassen en bedbodems