Inventum WS308 - Reviews

Specificaties
Type/soort
Keukenweegschalen
Kleur(en)
roestvrijstaal
Diepte
16,50 cm
  • Best Reviewed 3 keer jan 2021
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 22 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum WS308 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sita 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en makkelijk te bedieneen

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooi uitziend mag als blikvanger op het aanrecht staan. Duidelijke uitlezing makkelijk te bedienen. Heel veel waar voor je geld en met 2 jaar garantie een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi desin
  • Makkelijk te bedienen

Reageer

HSW 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, licht, diverse mogelijkheden, tot 10kg!

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi en licht ontwerp. Wel gevoelig bij aanrakingen/trillingen. Lijkt daardoor soms spontaan aan te gaan. Diverse meetmogelijkheden, en 0-functie. Heel fijn dat-ie tot 10kg gaat.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • licht en dun
  • tot 10kg

Reageer

Nel 09-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige keuken weegschaal ,je kan tot 10 kg door wegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Platte weegschaal ,gemakkelijk in gebruik, je kan door blijven wegen zonder eerst je bakje te legen.prijs is goed

Pluspunten

  • Plat gemakelijk op te ruimen evt op te hangen
  • Je kan door wegen

Reageer

Jolien 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

8,0
Nauwkeurig, mooi design,makkelijk op te ruimen,inclusief 2 batterijen, kan ook nog opgehangen worden aan de muur ,gekocht in een supermarkt voor een leuke aanbieding. Handig in gebruik, erg blij mee.

Reageer

Nanninga 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima leesbaar scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Prijs /Kwaliteit is perfect . Kan best veel wegen , tot 10kg. Heel fijn , dat je de kom er op zet en voor de vulling de weegschaal weer op 0 kunt zetten.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • fijn om mee te werken.

Reageer

H MANTEL 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
werkt zo als het hoort, ben er erg blij mee, zeer makkelijk in gebruik, prima product, mooi disgin,
zeker aan te bevelen, goede koop gedaan!

Reageer

Jose 29-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot weegvermogen, tegelijkertijd compact en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Eindelijk een weegschaal die voldoende weegvermogen heeft en makkelijk op te bergen en schoon te houden is. Daarnaast heeft deze een mooi design en is de prijs heel schappelijk. Hopelijk heb ik er nog lang plezier van. Ik ben er erg blij mee.

Pluspunten

  • Weegvermogen
  • Compact formaat

Reageer

EE 17-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voldoet aan de verwachting!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi ding! licht van gewicht, een minimalistische uitstraling en zonder naden en kieren. Het schoon houden van dit fijne product is daarom zeer gemakkelijk! daarnaast geeft het geborsteld rvs als toplaag een mooie verfijning en uitstraling. Zeker een aanrader!

Reageer

jose 10-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

In 1 woord, FANTASTISCG!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Nu enkele maanden in gebruik en zou niet meer zonder willen! Wat een handig ding! Makkelijk schoonmaken en ligt gewoon in de la omdat hij zo dun is. Die tarraknop is echt wel handig, hoef je niet eerst een bakje leeg te gooien, alle ingrediënten kan je achter elkaar doorwegen! Had nooit gedacht dat ik blij zou worden van een weegschaal, maar in dit geval wel!

Pluspunten

  • gebruiksgemak
  • makkelijk schoonmaken
  • tarraknop

Reageer

Olaf van Kampen 11-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, RVS, voldoende mogelijkheden en niet te groot.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi design, doet wat het moet doen. Is van RVS dus goed schoon te houden. Goede prijs voor dit apparaat. Niet zwaar e n makkelijk op te bergen. Kortom een prima aankoop.

Pluspunten

  • RVS, Mooi design.
  • Licht en voldoende mogelijkheden.

Reageer

fam. Tiggers - Obdam 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum keukenweegschaal WS308

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Nadat mijn 20 jaar oude weegschaal van een ander merk kapot was gevallen en niet meer leverbaar was na wat gezoek op deze WS 308 terechtgekomen. Een fantastisch compact
apparaat dat precies aan al mijn wensen voldoet dus een dikke 10 krijgt. Mooie uitvoering die bovendien handig is op te bergen.

Pluspunten

  • compact
  • handig doorwegen
  • fraai dessin

Reageer

fstastra 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Prima weegschaal.
Ik heb al heel wat weegschalen geprobeerd, maar nu eindelijk eentje die doet wat ik wil.
Hij weegt prima, is makkelijk in te stellen en heeft niet teveel toeters en bellen.

Pluspunten

  • Weegt goed
  • Makkelijk in te stellen
  • Niet teveel toeters en bellen
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

Mirelle 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, duidelijk en tot 10 kg wegen mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooie weegschaal. Duidelijk dispaly. Handig dat ie tot 10 kg kan wegen. Tare functie en keuze uit verschillende meeteenheden.

Pluspunten

  • mooi
  • tare functie
  • weegt tot 10 kg
  • makkelijk instelbaar voor versch meeteenheden

Reageer

Fred 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Elegante compacte weegschaal. Handig en eenvoudig te gebruiken, met doorweegfunctie. Gaat tot 10 kg. Kan ook in pound/ounce.

Pluspunten

  • mooi
  • neemt weinig ruimte in

Reageer

Chris 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Dit is een product van zeer hoge kwaliteit. Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk op te bergen.
Een zeer goed product voor weinig geld.
Een aanrader voor iedere keuken.

Pluspunten

  • secuur
  • gemakkelijk in gebruik
  • goedkoop
  • mooi design

Reageer

JB 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, licht en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Compact, licht en eenvoudig te bedienen, de titel zegt het al. Daarom heb ik deze weegschaal gekozen. Daarnaast het simpele strakke design. En ook niet onbelangrijk, gewone AAA batterijen, ipv die knoopcel dingetjes :)

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • AAA batterijen
  • Eenvoudige bediening

Reageer

Roland de Bruyne 26-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel secuur en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne keukenweegschaal die ik dagelijks gebruik. Werkt prima en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op dit moment ook in de aanbieding bij scoupy voor slechts 14,95 euro. Gaat tot maximaal 10 kilo en dat is prettig.

Pluspunten

  • Secuur en compact
  • Batterijen gaan lang mee

Reageer

breenpa 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi design, duidelijk leesbaar display. Is funtioneel en werkt prima. Ook de prijs nodigt uit tot loop.

Reageer

keukenweegschaal 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed leesbaar scherm. gebruiksaanwijzing duidelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooie uitvoering. Goede prijs. Wegen tot 10 kg: makkelijker en precies. Komt in iedere keuken heel goed van pas!!

Reageer

Marja den Boer 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote cijfers. fijne doorweegfunctie en de mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Een prachtig vorm gegeven model.
Mooi roestvrij staal.
Prima prijs.
Heel handig in het gebruik, grote cijfers.

Pluspunten

  • handzaam model
  • afrondingen bij de hoeken.
  • Geen scherpe randen

Reageer

Toon meer reviews