Inventum WS308 - Reviews

Specificaties
Type/soort
Keukenweegschalen
Diepte
16,50 cm
Type display
LCD
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum WS308 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

HSW 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi ontwerp, licht, diverse mogelijkheden, tot 10kg!

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi en licht ontwerp. Wel gevoelig bij aanrakingen/trillingen. Lijkt daardoor soms spontaan aan te gaan. Diverse meetmogelijkheden, en 0-functie. Heel fijn dat-ie tot 10kg gaat.

Pluspunten

  • mooi ontwerp
  • licht en dun
  • tot 10kg

Minpunten

  • gevoelig, gaat snel aan

Reageer

fam. Tiggers - Obdam 22-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum keukenweegschaal WS308

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Nadat mijn 20 jaar oude weegschaal van een ander merk kapot was gevallen en niet meer leverbaar was na wat gezoek op deze WS 308 terechtgekomen. Een fantastisch compact
apparaat dat precies aan al mijn wensen voldoet dus een dikke 10 krijgt. Mooie uitvoering die bovendien handig is op te bergen.

Pluspunten

  • compact
  • handig doorwegen
  • fraai dessin

Minpunten

  • geen

Reageer

fstastra 20-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Prima weegschaal.
Ik heb al heel wat weegschalen geprobeerd, maar nu eindelijk eentje die doet wat ik wil.
Hij weegt prima, is makkelijk in te stellen en heeft niet teveel toeters en bellen.

Pluspunten

  • Weegt goed
  • Makkelijk in te stellen
  • Niet teveel toeters en bellen
  • Makkelijk schoon te maken

Reageer

Mirelle 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, duidelijk en tot 10 kg wegen mogelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooie weegschaal. Duidelijk dispaly. Handig dat ie tot 10 kg kan wegen. Tare functie en keuze uit verschillende meeteenheden.

Pluspunten

  • mooi
  • tare functie
  • weegt tot 10 kg
  • makkelijk instelbaar voor versch meeteenheden

Reageer

Fred 16-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Elegante compacte weegschaal. Handig en eenvoudig te gebruiken, met doorweegfunctie. Gaat tot 10 kg. Kan ook in pound/ounce.

Pluspunten

  • mooi
  • neemt weinig ruimte in

Reageer

Chris 02-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topproduct

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Dit is een product van zeer hoge kwaliteit. Gemakkelijk in gebruik, gemakkelijk schoon te maken en gemakkelijk op te bergen.
Een zeer goed product voor weinig geld.
Een aanrader voor iedere keuken.

Pluspunten

  • secuur
  • gemakkelijk in gebruik
  • goedkoop
  • mooi design

Minpunten

  • geen

Reageer

JB 30-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact, licht en eenvoudig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Compact, licht en eenvoudig te bedienen, de titel zegt het al. Daarom heb ik deze weegschaal gekozen. Daarnaast het simpele strakke design. En ook niet onbelangrijk, gewone AAA batterijen, ipv die knoopcel dingetjes :)

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi design
  • AAA batterijen
  • Eenvoudige bediening

Reageer

Roland de Bruyne 26-10-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heel secuur en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne keukenweegschaal die ik dagelijks gebruik. Werkt prima en heeft een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Op dit moment ook in de aanbieding bij scoupy voor slechts 14,95 euro. Gaat tot maximaal 10 kilo en dat is prettig.

Pluspunten

  • Secuur en compact
  • Batterijen gaan lang mee

Reageer

breenpa 27-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Mooi design, duidelijk leesbaar display. Is funtioneel en werkt prima. Ook de prijs nodigt uit tot loop.

Reageer

keukenweegschaal 26-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed leesbaar scherm. gebruiksaanwijzing duidelijk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooie uitvoering. Goede prijs. Wegen tot 10 kg: makkelijker en precies. Komt in iedere keuken heel goed van pas!!

Reageer

Marja den Boer 17-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote cijfers. fijne doorweegfunctie en de mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Een prachtig vorm gegeven model.
Mooi roestvrij staal.
Prima prijs.
Heel handig in het gebruik, grote cijfers.

Pluspunten

  • handzaam model
  • afrondingen bij de hoeken.
  • Geen scherpe randen

Reageer

Elles 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed schoon te houden en veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Erg tevreden met dit product! Het design ziet er niet alleen erg mooi uit ook is hij mooi plat waardoor hij makkelijk op te bergen is. Ook is hij geheel vlak waardoor hij makkelijk na gebruik te reinigen zonder dat er vuil achter randjes of dergelijke kan blijven hangen. Hij is erg gebruiksvriendelijk. Niet alleen grammen weegt hij erg nauwkeurig ook mililiters is hij erg precies in. Ook kan hij tot 10 kilo gewicht. Dit is ruimschoots genoeg en kan dus makkelijk al mijn ingrediënten door tellen zonder de weegschaal te overbelasten. Kortom super product sterk aan te raden!

Pluspunten

  • Veel weeg eenheden
  • makkelijk te reinigen
  • mooi design
  • Plat waardoor makkelijk op te bergen

Minpunten

  • vette vinger afdrukken snel zichtbaar bovenop

Reageer

Vandenbosch Ivo 31-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keuenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

8,0
Het is vooral de prijs die me aantrok . Het model is ook heel aantrekkelijk. Makkelijk afleesbaar .

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen minpunten

Reageer