Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 37 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum WS308 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,2

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**d@g**l.com 24-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Een mooie design huishoudweegschaal. Deze kan je gewoon op de aanrecht laten liggen. Verstoppen is niet nodig.

Pluspunten

  • RVS behuizing.
  • Goed leesbaar

Minpunten

  • nog niet gevonden.

Reageer

Ingrid van Ruitenbeek 13-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Boven verwachting

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Zocht een mooie en compacte keukenweegschaal. Strakke uitstraling en duidelijk display. Licht in gewicht en mooi formaat om op te ruimen. Geheel naar wens. Prijs-kwaliteit verhouding klopt.

Pluspunten

  • Compact
  • Strakke uitstraling

Reageer

Janne 07-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

8,0
Fijne weegschaal, doet wat het moet doen. Weegt tot 10 kg. Handige doorweegfunctie. Weegt ook ml. Mooi plat ding, makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • Tot 10 kg
  • Ook ML
  • Doorweegfunctie
  • Handig formaat

Reageer

prima zo 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

8,0
Mooi design, Hollands product.
Ik heb er vanmiddag voor het eerst mee gewerkt (net gekocht)
Duidelijk, gaat gelukkig niet gelijk op nul (heel vervelend als je iets pakt en alle weeggegevens zijn weg !)
Ik denk hier voorlopig veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • duidelijk
  • valt niet gelijk weg met je gegevens

Reageer

ton 25-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
weegschaal WS308 voldoet aan de verwachtingen en is eenvoudig in het gebruik . Schoonmaken is ook erg eenvoudig. Prima product .

Pluspunten

  • groot weegoppervlak
  • eenvoudig te reinigen

Reageer

b**g@q**t.nl 22-10-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt zeer goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Sinds een paar weken mijn weegschaal in gebruik en nu al veel plezier ervan gehad.
Hij weegt tot op de gram en dat was niet met mijn oude. Ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • werkt tot op de gram
  • Mooie uitstraling

Reageer

a**e@h**e.nl 30-09-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Twijfelachtig

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

4,0
Ik had hoge verwachtingen van de weegschaal maar bij gebruik blijkt dat de weegschaal kleine hoeveelheden zoals kruidenpoeder nauwelijks meekrijgt. De hoeveelheden van bijvoorbeeld in de vorm van poeders zoals kurkuma, zwarte peper enz. Dan wordt het gewicht niet weergegeven. Heel jammer, want juist daarvoor, met koken, had ik de weegschaal aangeschaft.

Reageer

Joke 02-07-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie elegante weegschaal

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Een elegante schaal met grote cijfers in het display. Na elk ingrediënt kan je de schaal weer op nul zetten voor de volgende hoeveelheid. Het is een sieraad voor de keuken.

Pluspunten

  • mooi design
  • gemakkelijk in onderhoud
  • weegt goed op de gram af

Reageer

hans2408 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

compacte keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
deze compacte weegschaal was voor ons de beste keus omdat wij deze weegschaal meenemen in de camper .
het display is zeer duidelijk afleesbaar en je kan gewoon doorwegen bij 10 kilo.
tevens zitten er normale baterijen in en niet de platte dure

Pluspunten

  • compact
  • gewicht
  • normale baterijen

Reageer

Thomas 25-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super eenvoudig om te bedienen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Het is een mooie en makkelijk te bedienen weegschaal. Ook de doorweegfuntie is top. Bespaard ook weer afwas.

Reageer

Peter 23-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam duidelijk robuust nauwkeurig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Super handige weegschaal, duurzaam RVS, duidelijk aflezing met tarra functie.
prijs/kwaliteit is meer fdan voldoende.

Pluspunten

  • handzaam
  • duidelijk aflezing
  • Duurzaam materiaal (geen plastic)
  • klein gemakkelijk op te bergen in keukenkast

Reageer

Digitale keukenweegschaal 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Digitale keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Hele secure en practische design keukenweegschaal met duidelijke gebruiksaanwijzing. Ben er heel blij mee!

Pluspunten

  • Secuur
  • Practisch
  • Design
  • Duidelijke gebruiksaanwijzing

Reageer

Doorn 12-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top keukenweegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Prima keukenweegschaal makkelijk in gebruik en goed afleesbaar display. Echt een aanrader met gelukkig gewone aaa batterijen

Pluspunten

  • Normale batterijen
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Niet gevonden

Reageer

Jos 14-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, groot display en gebruikt 2 AAA batterijtjes

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooi design en lekker plat. Makkelijk te bedienen en een groot display. Gebruikt 2 AAA batterijtjes en geen dure knoopcellen.

Pluspunten

  • Grrot display
  • Makkelijk te bedienen
  • 2 AAA Batterijen, geen dure knoopcellen

Reageer

Anne Jiko 08-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Functioneel, klein en groot in kilo's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Superblij mee door het kleine formaat en de vele mogelijkheden.
Dat je er ook zwaardere levensmiddelen mee kunt wegen vind ik echt een pre!

Pluspunten

  • Klein, smal.
  • Tot 10 kilo!!!
  • Makkelijk weg te bergen

Minpunten

  • geen

Reageer

Nel 09-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige keuken weegschaal ,je kan tot 10 kg door wegen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
Platte weegschaal ,gemakkelijk in gebruik, je kan door blijven wegen zonder eerst je bakje te legen.prijs is goed

Pluspunten

  • Plat gemakelijk op te ruimen evt op te hangen
  • Je kan door wegen

Reageer

Jolien 26-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Weegschaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

8,0
Nauwkeurig, mooi design,makkelijk op te ruimen,inclusief 2 batterijen, kan ook nog opgehangen worden aan de muur ,gekocht in een supermarkt voor een leuke aanbieding. Handig in gebruik, erg blij mee.

Reageer

Sita 24-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel en makkelijk te bedieneen

Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Mooi uitziend mag als blikvanger op het aanrecht staan. Duidelijke uitlezing makkelijk te bedienen. Heel veel waar voor je geld en met 2 jaar garantie een aanrader.

Pluspunten

  • Mooi desin
  • Makkelijk te bedienen

Reageer

Nanninga 23-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima leesbaar scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

10,0
Prijs /Kwaliteit is perfect . Kan best veel wegen , tot 10kg. Heel fijn , dat je de kom er op zet en voor de vulling de weegschaal weer op 0 kunt zetten.

Pluspunten

  • ziet er strak uit
  • fijn om mee te werken.

Reageer

H MANTEL 23-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

heel fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum WS308

Algemene score

9,0
werkt zo als het hoort, ben er erg blij mee, zeer makkelijk in gebruik, prima product, mooi disgin,
zeker aan te bevelen, goede koop gedaan!

Reageer

Toon meer reviews