Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 Keukenmachine - 1000W - 3.9L - Wit - Keukenmachines
keukenmachine mum58243 1000watt
Heel veel zitten wikken en wegen welke bosch ik zou kopen, deze met twee mengkommen en 3 verschillende mix haken/gardes en 3 messen doet het goed. De wortel taart was mooi om als eerste te proberen raspen, eiwit kloppen en mixen ging allemaal prima alleen de nootjes heb ik met een staaf mixer gedaan. Super handig nu nog alle verschillende onderdelen een goede plaats in de kast geven. Bij de hand want de machine moet niet ergens achteraan staan, hij moet gebruikt worden!!!
Pluspunten
- 2 deegkommen
- 3 verschillende gardes
Minpunten
- veel onderdelen die niet inklaar passen in de kast
- te veel lekkere dingen maken, dik maker!
handig in gebruik
Het apparaat is handig in gebruik, ziet er mooi uit en alles kan in de vaatwasser.
Ik kan nu zelf mijn salades maken, Tevens kan ik snel groentes snijden voor het avondeten. Zodoende kan ik lekker en gezond koken zonder dat ik hiervoor uren in de keuken sta !
Pluspunten
- prijs/kwaliteit
- gebruiksvriendelijk
Minpunten
- groot apparaat
Voldoet aan verwachting
Nadat ik lang diverse reviews over de soorten Bosch Keukenmachines had gelezen, kwam ik uiteindelijk uit op dit apparaat. Het voldoet helemaal aan mijn verwachting. Qua prijs/kwaliteit-verhouding is het een zeer goede koop.
Pluspunten
- Weinig lawaai, tenminste ik was erger gewend!
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- geen
een aanrader
het apparaat doet precies wat ie hoort te doen. ik ben er heel blij mee. mijn vrouw is er ook heel blij mee
Goed degelijk apparaat
Het is een mooi afgewerkt apparaat,een degelijke sterkemotor,een aanwinst voor de keuken. voldoende aanvullingen tekrijgen.
degelijke professionele machine
voor deze machine gekozen i.v.m. het wat grotere vermogen van de motor t.o.v. de andere bosch machines. Mocht het te maken beslag wat dikker zijn voor bv het maken van pizza deeg dan heeft deze machine daar geen problemen mee. Bij geleverde accessoires kunnen netjes opgeborgen worden in een tasje die er bij zit. machine paar dagen in bezit en gebruik ervan is prettig. geen spijt van gemaakte keuze.
Pluspunten
- sterke motor
- bijgeleverde accessoires ruim voldoende
Minpunten
- geen kunnen ontdekken
Moderne en degelijke machine
De machine voldoet aan alle eisen, degelijk en modern uitgerust. Makkelijke bediening en handleiding. Er zitten veel accessoires bij.
Pluspunten
- Modern
- Degelijk
Eenvoudig en snel in gebruik te nemen
Krachtig apparaat met mooie vormgeving. Veel nuttige accessoires. Bij deze versie vind ik vooral de tweede mengkom en het spatdeksel prettig. Het apparaat heeft antislipvoetjes voor stabiliteit tijdens het gebruik. Enige nadeel is het opbergen van het snoer in het apparaat, loopt niet geheel soepel.
Pluspunten
- veel accessoires
- tweede plastic mengkom
- anti slip voetjes
- spatdeksel
- eenvoudig in gebruik te nemen
Minpunten
- snoeropberger loopt niet soepel
Geweldig fijne keukenmachine
Deze machine zelf al langer in gebruik en nu cadeau gegeven aan mijn zoon die gaat samen wonen en ook dolgraag dezelfde machine wilde hebben omdat hij zo goed bevalt en veel functies heeft.
Pluspunten
- Veel mogelijkheden
- Robuust
Minpunten
- Geen
Mooi en praktisch apparaat
Een praktische keukenmachine, precies wat ik zocht. Een ruime kom en alle mogelijkheden die ik zocht. Alles is eenvoudig in gebruik en het wisselen van de verschillende hulpstukken is simpel.
Pluspunten
- Praktisch
- Ruime kom
Erg fijn apparaat, compact en rustig
Sinds een week gebruik ik nu mijn nieuwe Bosch keukenmachine. Ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd vandaar een 8. Maar de mogelijkheden die ik uitgeprobeerd hebben zijn top! het voelt heel stevig aan. Het is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser, erg fijn. Het is een mooi compact model en makkelijk te bedienen (zelfs zonder het lezen van de gebruiksaanwijzing). Ook maak hij niet al te veel herrie. Kortom een super apparaat voor een goede prijs. Raad hem zeker aan.
Pluspunten
- Compact, goed schoon te maken en niet veel herrie
- goede prijs kwaliteit verhouding
veelzijdige machine
Vandaag ontvangen, direct brooddeeg gekneed ging voortreffelijk !! De machine in gebruik nemen was erg gemakkelijk, duidelijke handleiding.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- vele mogelijkheden.
- gemakkelijk in gebruik te nemen
- duidelijke handleiding.
Minpunten
- geen
Proffesionele Keukenmachine. Waar voor je geld!!!!
Product gekozen op uiterlijk voldoende vermogen en mogelijkheden.
Het product bevalt prima. Werking uitstekend. Wat in ervan verwachtte. Makkelijk schoon te maken en neemt relatief weinig ruimte in. Ik zou dit professionele apparaat zeker aanbevelen.
Pluspunten
- Losse onderdelen zijn eenvoudig te wisselen.
- Goed schoon te maken. Kan in de vaatwasser.
Minpunten
- Geen
stiil
Ik heb heel lang alle merken keukenmachines bekeken. Ook de beide machines Kich.. en Kenw... Die hebben een betere naam maar als je echt vergelijkt en naar het resultaat kijkt dan is de 1000 watt Bosch gewoon beter voor brood deeg en andere mix klussen blijkt uit objectieve testen. Je krijgt bovendien extra accessoires. Je bent bijna de helft van het geld kwijt wat beide andere machines kosten.
Fijne keukenmachine!
Fijn apparaat. De machine is mooi vormgegeven en niet te groot zoals bij veel keukenmachines wel het geval is. Hij is makkelijk in gebruik, neemt alles goed mee uit de kom en een sterke motor!
Pluspunten
- Sterke motor
- Mooie vormgeving
Fijne keukenhulp
Deze keukenmachine werkt heel prettig. Bij mijn oude machine moest ik nog met de hand de knop steeds ingedrukt houden zodat de machine werkte. Bij deze machine kan ik even iets anders doen terwijl de machine zelf verder gaat met snijden, blenden of kloppen. De machine heeft veel opties en is makkelijk schoon te maken. Bovendien ziet de machine er ook mooi uit.
Pluspunten
- Makkelijk schoon te maken
- Veel opties
Minpunten
- Neemt redelijk wat ruimte in beslag
Uitgebreide solide keukenmachine met weinig geluidshinder.
Na lang dubben toch het besluit genomen om deze Bosch keukenmachine te kopen (in plaats van Kenwood). Het design met deze hoeveelheid opties stond me ontzettend aan. Goede reviews en op Wehkamp de beste prijs; verkocht. De eerste smoothies en gerechten zijn er al mee bereid. De eerste keer even puzzelen hoe alles moet draaien of klikken maar daarna is het een makkie. De oude citruspers gelijk maar weggegooid nu dat alles in één machine kan. Ik ga vast en zeker veel plezier hebben van deze ''keukenhulp''.
Pluspunten
- Strak design
- Veel functies
Minpunten
- Nog niet kunnen ontdekken.
Keukenmachine Bosch MUM58243
Ik heb deze machine nu zelf ook gekocht, omdat ik hem bij mijn moeder uitgeprobeerd heb. Ik vind hem heel goed. Ik bak graag brood en dat zware deeg is geen probleem voor deze machine. Ook mijn moeder van 85 jaar kan er heel goed mee overweg en gebruikt hem veel.
Pluspunten
- makkelijk in gebruik
- alles ineen
- mooie uitstraling
- krachtig
Minpunten
- geen
Topper!!! Highly recommended!
Nice device and easy to operate. I have now made 2 breads and some cookies and they both succeeded. Of course they are delicious!!! I am very satisfied with it. Highly recommended!
Pluspunten
- good price
- easy to clean
- easy to operate
- nice design
- high quality
Fijn keukenmachine
Mooie vormgeving, functioneel. Alles wat ik nodig heb zit er op. Nu een paar keer gebruikt en nog geen minpunten gevonden. Het is makkelijk de verschillende mogelijkheden te gebruiken op deze machine
Pluspunten
- Weinig geluid
- Vormgeving
- Verschillende functies
Minpunten
- Nog niet gevonden
super handige keukenmachine, mooi design
super blender, hakt ook bevroren voedsel en ijsblokjes fijn, veelzijdige snijmachine, mixer echter niet geschikt voor brooddeeg, want hij pakt de zijkanten niet mee. Deeg blijft hangen in de kom.
Pluspunten
- sterke blender
- hakt ook bevroren voedsel (ijsklontjes)
Minpunten
- mixer niet handig voor deeg
- best veel ruimte nodig voor de losse onderdelen
Prachtig ontworpen keukenmachine
Pareltje in de keuke ,
Mooi ontwerp, prachtige materialen!
Een min punt. Wat een armoedig moeilijk te lezen handleiding; kleine letters grijs & grauw,dunste papier wat er bestaat ( een waterdruppel erop en onleesbaar) Advies: vraag iets meer geld en lever een mooie duidelijke beschrijving, of lever een loep bij het boekje...
( op de doos wel kleuren foto's, en die gaat na uitpakken weg.....)
Verder alles prima in orde hoor.
Pluspunten
- design
- Veel mogelijkheden
- Mooie materialen
Minpunten
- Handleiding, te kleine letter, grauw en grijs
- Geen loep meegeleverd om handleiding te lezen
Geweldig apparaat
Wilde al heel lang een keukenmachine, maar vond die altijd wel prijzig. Dit is echt een goed apparaat voor een mooie prijs, zeker met de cashback actie. Meteen uitgeprobeerd om cupcakes te maken en lekkere sinaasappelsap te persen. Kan nu al niet meer zonder :-). Het gemak waarmee je het apparaat kunt bedienen en het feit dat eigenlijk alles in de vaatwasser kan is echt ideaal. Bij het maken van deeg voor cakes ed. heb je je handen vrij om zaken toe te voegen, echt ideaal.
Pluspunten
- Bediening
- Vaatwasserbestendig
Minpunten
- Nog geen kunnen ontdekken
Bosch MUM58243 keukenmachine is zeer compleet.
Complete keukenmachine voor een redelijke prijs. Deze compacte keukenmachine heeft alles wat je nodig hebt in de keuken: mixer (incl deeghaak en eiwitklopper) met antispatdeksel (met tuit voor het toevoegen van ingrediënten tijdens het mixen). Verder een snijmachine incl rasp (grof en fijn), jullienne snijschijf, en grof en fijn snijden schijf. De producten van de snijmachine belanden in de mengkom. Zelf vind ik dat erg prettig om dat er veel in de mengkom past.
De snij en raspschijven kunnen samen met de klopper, deeghaak en eiwitklopper worden opgeborgen in een handig bijgeleverd tasje: lekker compact en je snijdt jezelf zo niet aan de schijven.
Er wordt naast de rvs kom van 3,9 liter ook een extra kunststof mengkom geleverd: dat is erg makkelijk als je meer dingen achter elkaar wilt doen.
Een ruime citruspers en een 1,25l blender (ook hier kun je tijdens het blenden ingrediënten aan toevoegen) kunnen ook gemonteerd worden op het apparaat (beide meegeleverd).
De keukenmachine kent 7 snelheden die hij in korte tijd opbouwt en langzaam afbouwt. Het restant snoer kan opgeborgen worden in het apparaat. Het apparaat blijft stevig staan door zijn gewicht en de zuignappen. Met zijn 1000 Watt kan hij echt heel veel aan.
De machine zelf neemt minder plaats in dan ik dacht (ong 30x30cm) alleen heb je wel nog even wat plaats nodig voor het opbergen van je citruspers, blender en snij/raspopzetstuk. Het tasje met de snijschijven etc kun je gewoon met de antispatdeksel opbergen in de mengkom.
Er zijn nog meer accessoires los verkrijgbaar (bv ijsmachine, friet snijschijf).
Apparaat in korte tijd al veel gebruikt. Ben tot nu toe zeer tevreden dit apparaat.
Pluspunten
- Veel accessoires en dus compleet
- Goede prijs-kwaliteit verhouding
- Neemt niet teveel plaats in op het aanrecht
- Uit te breiden met nog meer accessoires
Minpunten
- Geen handvat of schenktuit aan de mengkom
- Je kunt niet tegenlijk bv mixen en blenden
- Zeer summiere gebruikershandleiding
Stevig apparaat
Super handige opzetstukken met een gestileerd ontwerp. Heel veel mogelijkheden om uitgebreide recepten mee te bereiden met gemak en duurzame materialen.
Pluspunten
- Strak design
- Makkelijk in gebruik
- Veelzijdig
Minpunten
- De blender opzetstuk zou wat groter mogen zijn.