Bosch MUM5 CreationLine MUM58243 wit - Reviews

8,7 Lees 20 reviews
Specificaties
Inhoud kom
4 liter
Aantal snelheden
7
Kleuren
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 20 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Daan 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
veel opties en mooie kwaliteit. Veel vermogen, werkt super! Fijn dat alle onderdelen in de vaatwasser kunnen.

Pluspunten

  • veel onderdelen

Minpunten

  • neemt wel veel ruimte in

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bakker 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch MUM 58243

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had ik deze keukenmachine maar jaren eerder gekocht. Stil, praktisch, stabiel en goed schoon te houden.

Pluspunten

  • stabiel
  • krachtige moter
  • veel mogelijkheden
  • extra mengkom

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jannie 04-12-2016 Product paar dagen in bezit

Helemaal top deze machine, deze blijft staan waar hij staat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gewoon een goed product waar je wat aan hebt, met de snel en gemakkelijke wisselbare hulpstukken , het is geen moeite en het kan in de vaatwasser.

Pluspunten

  • stil
  • mooi
  • gemakelijk wissel van hulpstukkun

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Hette 03-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch keukenmachine MUM58243

Algemene score

9,0
Best even spannend: hoe gaat hij het doen? Precies als in de omschrijving?
Welnu: het blijkt een topper! Een heel robuust apparaat dat degelijkheid èn vertrouwen uitstraalt. Door de duidelijke handleiding met tekeningen kun je gelijk aan de slag. Dan blijkt hoe beheerst de gardes en schijven hun ronden draaien en nog wel met een aangenaam geluidsniveau. Door de 7 standen kun je de dikte van je mengsel exact bepalen. Onderwijl heb je je handen vrij om de volgende stappen voor te bereiden. Hierdoor is mijn eerste taart uitstekend gelukt! Vond de familie ook... Beter met Bosch dus.

Pluspunten

  • Robuust
  • Veel hulpmiddelen
  • Duidelijke omschrijving
  • Makkelijk te bedienen
  • Fraaie vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ANCO TERPSTRA 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Topkwaliteit, zeer praktisch maar ook mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima combinatie van veelzijdig, praktisch in gebruik en mooi vorm gegeven. En dan krijg je ook nog een deel van het aankoopbedrag terug!

Pluspunten

  • diverse functies
  • mooie vormgeving
  • lage prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.Slegers 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

zeer praktisch apparaat met prachtige vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
zeer veel mogelijkheden/attributen die goed hun werk doen door een motor met een vermogen van 1000 W.

Pluspunten

  • ruime mogelijkheden
  • vormgeving

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Niene 01-12-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hadden voor de veelzijdigheid en design de keukenmachine van Bosch gekocht. Wat een fantastisch apparaat. Van alle gemakken voorzien en heel makkelijk in gebruik. Ook is goed nagedacht over de ' indeling' van het apparaat. Fijn. De bijgeleverde hulpstukken zijn ook zeer fijn in gebruik!

Pluspunten

  • Compact
  • Snel
  • Het mixen van de hele kom
  • Doet wat hij moet doen!
  • Mooie eyecatcher in je keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Joost uut Drenthe 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design en veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een sieraad voor je keuken is de alleskunner MUM 58243 keukenmachine. Handige zwenkarm waar je op drie plaatsen hulpstukken aan kunt koppelen. Met 7 snelheden en een puls stand veel keuze in hoe hard je klopt, kneedt of mixt. Alles makkelijk schoon te maken in de vaatwasser en veel hulpstukken meegeleverd. Nu alleen nog een notenmaler bijbestellen en een fritessnijder. Voor mij is deze machine het geld zeker waard, en dan ook nog eens 75 euro retour. Chapeau Bosch!

Pluspunten

  • Design
  • gebruiksgemak
  • veelzijdigheid
  • krachtige motor

Minpunten

  • opbergen alle hulpstukken vergt veel ruimte
  • CD-rom met recepten werkt erg traag

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Loes Janssen 26-11-2016 Product paar dagen in bezit

Keukenmachine MUM58243

Algemene score

8,0
De vele mogelijkheden, de krachtige motor en de vormgeving hebben mij tot de aankoop van deze keukenmachine verleid. De prijs is vanwege deze punten de aankoop wel waard. Alleen jammer dat het snoer niet oprolbaar is en dat uit de documentatie bij Bosch dit heel moeilijk of in het geheel niet is te achterhalen. Moet het apparaat nog gaan gebruiken en hoop dat ik de positieve mening van vele andere kopers kan delen

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel mogelijkheden
  • mooie compacte machine

Minpunten

  • snoer niet oprolbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Mmmama 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi Design keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een mooi vormgegeven keukenmachine! Compact, met veel (uit te breiden) functies. Wij hebben deze keukenmachine gekozen om zijn veelzijdigheid, krachtige motor en mooie vormgeving. Veel gemak voor niet al te hoge prijs, zeker niet met de cashback actie erbij!
Enig minpunt vinden wij dat het stekkersnoer niet automatisch in het apparaat kan en dat de citruspers niet zo stevig aanvoelt tijdens het persen. Het vruchtvlees komt tevens snel in het sap terecht. Maar dat zijn dan ook de enige minpunten!!!

Pluspunten

  • Compact
  • Mooi vormgeving
  • Veel accesoires
  • flexibele draaiarm
  • Scherpe messen

Minpunten

  • Stekkersnoer kan niet opgeborgen worden
  • Citruspers voelt niet stevig aan

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Tim 23-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik zocht een keukenmachine die breed inzetbaar was. Een combinatie tussen een staande mixer en een keukenmachine en dat heb ik hierin gevonden. Het apparaat ziet er ook nog eens mooi uit en oogt heel degelijk.

Pluspunten

  • Mooi
  • Veelzijdig
  • Degelijk

Minpunten

  • Geen chopper

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
L 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat, prima kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat. Werkt zonder veel geluid. Voelt solide aan. Compact design.
Klein minpunt: de opzetstukken werken niet zo soepel.

Pluspunten

  • Werkt erg stil
  • Compact design

Minpunten

  • Opzetstukken vergrendelen niet zo soepel

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
J. Poot 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Aangeschaft omdat het apparaat meer biedt dan alleen een mixer, maar ook een blenderfunctie en een foodprocessorfunctie heeft. Het apparaat kneedt en mixt goed, pakt mooi de randen mee, eenvoudig in gebruik en het er ook nog eens mooi uit ziet.

Pluspunten

  • mooi design
  • eenvoudig gebruik
  • multifunctionaliteit

Minpunten

  • kunststof blenderkan
  • extra accessoires bv. vleesmolen relatief prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Tineke 22-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch Keukenmachine vol verrassingen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na bijna 40 jaar begaf mijn oude machine het. Ben positief verrast door de vele modellen met uitgebreide hulpmiddelen. De machine weegt "niets" en werkt bij het eerste gebruik perfect. Door licht gewicht zeer positief verrast daarnaast een hele stille motor. Het wordt weer feest in de keuken.

Pluspunten

  • gewicht
  • geluid
  • hulpstukken

Minpunten

  • handzaam opbergen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
E.H.A. Mouissie - Rootert 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design.

Algemene score

8,0
Krachtige niet te luide motor. Compact. Makkelijk schoon te maken.
Veel accessoires. Gebruiksgemak. Mengt goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Jamie 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Super krachtig maar compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wouw wat een krachtige en compacte machine!
Raakt elk randje in de kom waardoor mixen echt een plezier word!
Bovendien een erg mooi design.
Uit te breiden met vele opties, super handige machine.
Heb hem pas een paar dagen maar heb er al veel gebruik van gemaakt en ik ga er nog veel plezier van beleven!

Pluspunten

  • Compact en heel divers
  • Mooi design
  • Maakt niet veel herrie

Minpunten

  • Vrij duur al is hij elke cent waard!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Linda Verboom 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch keukenmachine

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat. Biedt veel mogelijkheden. Hij maakt weinig herrie. staat ook mooi op je aanrecht. Omdat alles in 1 zit houd je meer ruimte over in je keukenkastjes.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Linda 09-11-2016 Product paar weken in bezit

Een aanwinst in de keuken!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb de bosch keukenmachine gekozen voor de vele extra mogelijkheden die hij heeft naast het mixen van deeg en beslag. Ik ben heel blij met mijn keuze. Hij maakt heerlijke smoothies, snijdt groente voor de rauwkost in een mum van tijd en taarten bakken is ook een feest. De onderdelen zijn makkelijk op de machine te plaatsen en schoon te maken. kortom een hele goede keus.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • heel veel mogelijkheden
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob Kist 03-06-2016 Product paar dagen in bezit

slimste keukenmachine

Algemene score

8,7
Ik heb heel lang alle merken keukenmachines bekeken. Ook de beide machines Kich.. en Kenw... Die hebben een betere naam maar als je echt vergelijkt en naar het resultaat kijkt dan is de 1000 watt Bosch gewoon beter voor brood deeg en andere mix klussen blijkt uit objectieve testen. Je krijgt bovendien extra accessoires. Je bent bijna de helft van het geld kwijt wat beide andere machines kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Garlem 31-05-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch MUM58243

Algemene score

8,3
Wat een fijne machine. Jarenlang de Braun KM 51 gehad. De oer-keukenmachine uit de zestiger jaren. Nu deze Bosch. Nooit gedacht dat de kwaliteit van mijn oude machine geevenaard zou worden. Dus wel.!!
Lekker genieten van deze machine

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed