Bosch MUM5 CreationLine wit - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 135 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM5 CreationLine wit op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Kevin 14-06-2022

Redelijk tevreden.

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

8,0
Voornamelijk aangeschaft voor kneden van pizzadeeg. Echter daar heeft hij toch moeite mee ondanks dat ik de zwaarste versie heb aangeschaft. De behuizing zie je verwrongen worden op het moment dat hij aan het kneden is...
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

V.Bree 21-01-2022

Super fijn apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijn om mee te werken, veel assecoires, enorm blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch 21-01-2022

Super

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne apparaat met veel verschillende mogelijkheden
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

ton.tempels@live.nl 19-01-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Keuken machine Bosch is een Top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

8,0
DE Bosch keukenmachine is een TOP, Je eet met genoegen je gebakken taarten op!

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Handig wegwerken snoer.
  • Geluidsarm
  • Krachtige motor (!000Watt)

Minpunten

  • Helaas geen!!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

e**b@z**o.nl 30-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Supermooi en heel praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

8,0
Superblij met deze machine. Werkt simpel en goed en het mooie ontwerp staat supermooi op het aanrecht. Makkelijk ipv 4 of meer losse apparaten alles ineen.

Pluspunten

  • Gemak
  • Stevigheid van materiaal
  • Mooi ontwerp
  • Veel verschillende assescoires

Minpunten

  • Juliennesnijder worteltjes niet standaar erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tony 30-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Does what you expect!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
Simple to use and very sturdy. Great price for this quality.
Really nothing to complain about. Does what it says!

Pluspunten

  • Light
  • Easy to handle
  • A lot of accessories included

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Aniek 16-12-2021

Een echt alleskunner!

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super blij met de keukenmachine! Ik gebruik 'm bijna dagelijks omdat het apparaat super veel mogelijkheden heeft. Groente hakken, aarddappelen in schijfjes, slagroom kloppen, sinaasappelsap persen, deegkneden, smoothies maken. En nog veel en veel meer. Een aanwinst voor mijn keuken!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

De mooie bosch keukenmach 11-12-2021

Super machine

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
Mooie machine met veel mogelijkheden.
Mensen die niet veel kunnen met hun handen hebben hier een goed hulpmiddel voor.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

w**8@g**l.com 08-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super machine!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

9,0
Super mooie, degelijke en uiterst handige machine die in elke keuken past!
Optie's die wij er bij hebben gekocht werken super en zijn eenvoudig te bedienen.
Machine maakt niet veel lawaai en staat super stevig op de ondergrond waar je hem op zet. 1 min puntje is het in het apparaat duwen van het netsnoer om.handig op te bergen, daar mocht wel een veertje aan zitten om het makkelijker te maken!

Kortom, wij raden deze machine zeker aan!!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nel 25-11-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een grote aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
Dit is mijn tweede bosch keukenmachine, de eerste is door mijn eigen schuld stukgegaan. Mijn grote hobby is koken en bakken echter heb ik sinds enkele jaren last van arthrose in o.a. mijn handen, zelfs na wat langer een handmixer gebruiken voor bv een cake, kreeg ik al pijn. Na lang zoeken kwam ik bij de bosch mum 5 uit, mijn eerste met 900 watt. Ik vond in eerste instantie een ander merk mooier maar deze was zo duur en ook heel groot op mijn aanrecht daarom viel de keus op bosch. Nu ben ik blij dat ik voor dit merk heb gekozen. Heerlijk dat ik mijn hobby weer volop kan uitoefenen. Nu heb ik er een met 1000 watt en dat ga ik zeker merken met het kneden van het deeg van mijn appeltaarten.
Nu nog sparen voor wat extra accesoires zoals pasta machine en maler voor kruiden en noten en ik ben helemaal tevreden.
bvd Nel

Pluspunten

  • mooi om op het aanrecht te staan
  • voldoende vermogen
  • goed uit te breiden met accesoires
  • kloppers en schijven passen in mengkom

Minpunten

  • sommige accesoires vrij prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

p**1@h**l.com 25-11-2021
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
Ik heb last van een frozen shoulder waardoor ik niet meer lang kan mixen met een handmixer.
Met dit apparaat is dit niet meer aan de orde en kan ik weer easy mixen :)
En ook nog een super mooi design.

Pluspunten

  • mooi design

Reageer

g**r@l**e.nl 24-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

9,0
Keukenmachine werkt erg fijn en makkelijk. Instructies zijn duidelijk en het apparaat is stil.

Pluspunten

  • Stil
  • Gebruiksvriendelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marleen 06-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Super fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

9,0
Heel fijn mooi compacte machine
Fijn dat hij stabiel staat door middel van zuignapjes
Meegeleverde accessoires werken perfect

Pluspunten

  • Compact
  • Krachtig
  • Snoer kan opgeborgen worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 18-08-2020

Prima keukenmachine voor thuis

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] We hebben nog niet alle mogelijkheden gebruikt, maar tot nog toe bevalt de keukenmachine prima. Is krachtig genoeg, degelijk en daarnaast ook nog mooi. Misstaat niet in de keuken. Daardoor zullen we hem nog vaker gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mooi design 27-07-2020

Super mooi apparaat.

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
De machine is prachtig om te zien met veel hulpstukken, maar ik miste de voor mij belangrijkste en die heb ik apart moeten bestellen voor veel geld. Door vakantie heb ik de machine verder nog niet gebruikt
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Haki 07-06-2020

Top keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Een mooie keukenmachine dat alles kan. Het vervangt een kast vol machines en het doet hetzelfde. Fijn in gebruik en een pronkstuk op het aanrecht. Wij hebben nog niet alle onderdelen kunnen testen, maar dat zal zeker gaan gebeuren.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Dick 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
Mooie compacte keukenmachine.
Staat erg mooi in de keuken.
Gebruik is makkelijk.
Gelijk brooddeeg gemaakt en het was het lekkerste brood tot nu toe.
Het is gewoon een fijne machine.

Pluspunten

  • Compact
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mel 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe uitstraling

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

7,0
Ik heb hem zelf nog niet gebruikt omdat ik nog wacht op een bericht van de schade die erop zit, maar zo op het eerste oog hele mooie luxe uitstraling en handige accessoires meegeleverd. Moet nog wel getest worden.

Pluspunten

  • Luxe uitstraling
  • Veel accessoires bijgeleverd

Minpunten

  • Kleine mengkom

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eliza 26-05-2020

Super apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vele onderdelen die erbij komen maken koken en bakken een feestje. Het apparaat is makkelijk in gebruik en ook naderhand makkelijk schoon te maken. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Peter 23-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MUM keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM5 CreationLine wit

Algemene score

8,0
Heb het apparaat sinds vandaag. Nog niet alles gebruik. Tijdens het kneden vraag ik mij wel af of het apparaat de garantieperiode overleeft. Het oogt allemaal erg vriendelijk en handleiding dan ook nog niet gebruikt. Op You-tube staat een duidelijk filmpje over de MUM

Pluspunten

  • mooi design
  • veel accessoires
  • niet (te) prijzig

Minpunten

  • moeite met stevig (brood)deeg

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews