Logitech Z313 - Reviews

Specificaties
Kleur(en)
zwart
Soort speaker
surround set
Type/soort
luidspreker set
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Logitech Z313 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

JorritVB 29-10-2013
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

9,0
Ik ben 14 jaar en luister erg veel muziek. Dubstep enzo met veel bass. de subwoofer is erg goed. De boxjes zijn ook erg goed en staan prachtig bij mijn pc. Super mooi geluid en nog goedkoop ook.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Milan 20-10-2016

Ook al een dubstep fan :D
Ik denk dat ik deze ook maar ga kopen :D

Reageer

Maris 26-10-2017
  • Product gekocht

Logitech Z313

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Logitech Z313

Algemene score

8,0
Ik heb deze boxen al tijdje in gebruik, er zit goed geluid in! enige nadeel vindt ik dat er geen knop op de subwoofer zit zodat je de bas kan regelen mijn computer kast trilt weg :( en weet niet hoe je dat moet veranderen. Maar verder wel tevreden!

Pluspunten

  • Goed geluid!

Reageer

Monique1 06-09-2013
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Ik wilde een beter geluidssetje voor mijn pc omdat ik veel films en series kijk op de computer. Voor weinig geld geeft hij toch een heel mooi geluid. Mijn oren zijn niet zo heel erg goed en ik had niet verwacht dat me dingen zouden opvallen over de geluidskwaliteit, maar misschien is het juist omdat ik problemen heb met mijn oren dat het me opvalt dat er relatief veel schelle tonen uit de boxjes komen.
Verder ben ik echt supertevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Misja 25-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Logitech Z313 vandaag binnen

Geschreven voor: Logitech Z313

Algemene score

1,0
Na een tijdje zijn mijn goedkope maar goede speakers van Trust toch wat slechter geworden. Na een tijd gezocht te hebben naar een niet te duur (vergelijkbaar) setje. Vandaag binnen in een heel klein pakketje waarvan ik mij niet kon voorstellen dat hier ook een subwoofer bij zou kunnen zitten. Maar warempel...hij zit erbij. Dit moet een van de kleinste schattigste subwoofertjes ooit zijn, maar ja als er maar goed geluid uitkomt....maar helaas. Het tulpkabelteje van de boxjes stoort en werkt soms wel soms niet. De bass is ronduit waardeloos en vervormt en bij het geluid iets harder zetten doen de speakers mee met vervormen. Nu ben ik echt niet zo kritisch dat alleen het beste van het beste geluid goed voor mij is want dan had ik voor een veel duurder/beter merk gegaan. Maar dit is het soort geluid wat ik verwacht van een roze Bart Smit geluidsset van 12 euro voor mijn 6 jarige dochter. Nu zie ik hier meerdere reviews waarbij de set redelijk uit de bus komt. En komt de gedachte bij mij op: Hebben wij het over dezelfde set?? En waar vergelijken jullie dit precies mee? Dat zou dus betekenen dat er nog slechtere sets verkocht worden?

Pluspunten

  • Ehh..snelle levering?

Minpunten

  • Dat er geen pluspunten aanwezig zijn

Review criteria:

Slecht
Slecht

Reageer

Maris 26-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Logitech Z313

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Logitech Z313

Algemene score

8,0
Ik heb deze boxen al tijdje in gebruik, er zit goed geluid in! enige nadeel vindt ik dat er geen knop op de subwoofer zit zodat je de bas kan regelen mijn computer kast trilt weg :( en weet niet hoe je dat moet veranderen. Maar verder wel tevreden!

Pluspunten

  • Goed geluid!
  • zien er goed uit

Minpunten

  • Er zit geen knop op de subwoofer
  • waar door je de bas kan regelen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Miranda 06-10-2016
  • Product paar dagen in bezit

Logitech stereo speakers Z313, wauw factor!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Logitech Z313

Algemene score

10,0
Niet alleen fijn en mooi vorm gegeven maar ook super geluid. Makkelijk aan te sluiten op allerlei apparaten waaronder bijvoorbeeld je mobiel en dan je playlist afluisten. Echt ontzettend blij mee. Betaalbare kwaliteit met een wauw factor!

Pluspunten

  • Makkelijk aan te sluiten
  • Mooie vormgeven
  • Top geluid
  • Makkelijk te koppeling aan telefoon, laptop of tv

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thighcherry 10-07-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
De speakers zien er goed uit (maar dat is natuurlijk een kwestie van smaak). Het geluid is dik in orde: goede bassen en ook de midden en hogere tonen worden netjes weergegeven. Zeer goede prijs-kwaliteitsverhouding. Wat mij betreft een aanrader.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

bertp 25-10-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voor twee tientjes (dagactie van Logitech)deze set aangeschaft te vervanging van een oud setje. Het geheel zat perfect verpakt en maakte tijdens het uitpakken al een zeer solide indruk. Je vraagt je af hoe ze het voor dat geld kunnen maken!
Aansluiten is een fluitje van een cent. Het geluid ( daar gaat het immers om.) is prima. Ongelooflijk hoe gedetailleerd de kleine speakertjes het geluid weergeven. Ook het baskastje geeft een warme diepe bas. Inregelen met de software van je geluidskaart doet wonderen. Kortom: heel veel voor zeer weinig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

stereojojo 17-09-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,3
Deze set aageschaft ter vervanging van een versleten setje speakertjes,voor dit geld komt er een prima geluid uit. Bass is ook ruim voldoende, kortom ik ben tevreden met dit produkt. Duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen heb maar een zeven ingevuld.

Review criteria:

Goed
Voldoende

Reageer

DaanDwars 21-02-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

5,0
Wat een waardeloze klank komt er uit die speakertjes. Mijn tien jaar oude vergeelde merkloze speakertjes zijn beter. Morgen terugbrengen naar de Ceintuurbaan.

Review criteria:

Slecht
Onvoldoende

Reageer

Gerwin1970 27-01-2011
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb de boxen paar dagen in bezit, in de winkel vond ik het geluid perfect, nu thuis ben ik nog steeds 100% te vreden, doet bijna niets onder voor geluidsinstallatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer