Harman Kardon Aura Studio 5 WIFI 3-weg Zwart Speaker

Harman Kardon Aura Studio 5 WIFI 3-weg Zwart Speaker - Hifi speakers

Harman Kardon Aura Studio 5 WIFI 3-weg Zwart Speaker - Hifi speakers

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 379,00Bekijk alle aanbieders
7.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Harman Kardon Aura Studio 5 WIFI 3-weg Zwart Speaker op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

hobbybas3502-05-2026

Goede speaker en eyecatcher

Wat een prachtige speaker met goed geluid en een diepe bas. Deze speaker creëert veel sfeer in de ruimte waar je hem neer zet met het licht wat uit de lichtkoepel komt en wat je makkelijk met de app kan instellen. Dit geeft een mooie belevenis als je muziek luistert. Het apparaat is zwaarder dan gedacht, maar is wel makkelijk op een stevige kast of grond te zetten. Zelf heb ik altijd speakers gehad van andere merken (Sonos, JBL etc.), echter ben ik zeer aangenaam verrast door de goede kwaliteit van deze speaker van Harman Kardon en de combinatie met de Aura lichten maakt je muziek ervaring nog completer en tilt dit naar een hoger niveau. Ik zou deze speaker zeker aanraden als je opzoek bent naar een speaker van goede kwaliteit en die tegelijkertijd sfeer creëert in je kamer met prachtig licht.
Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Creëert sfeer in je ruimte
  • Eyecatcher
Minpunten
  • Snoer kan iets kort zijn als je hem op een hogere kast wil zetten
  • Glazen koepel vangt snel stof
m**************@h**********30-04-2026

Prachtig helder geluid

Dit is echt een luxe speaker die niet alleen goed klinkt, maar ook je interieur mooier maakt. Perfect voor thuis als je muziek én sfeer belangrijk vindt. Zeker een aanrader!
  • Helder geluid
Minpunten
  • Zwaar
4art29-04-2026

Harman Kardon speaker met goed geluid en geluidseffecten

De Harman Kardon Aura Studio 5 WiFi gekocht na online vergelijken van verschillende soortgelijke speakers. Bij het uitpakken van de speaker valt het formaat meteen op. Natuurlijk zijn de maten online te vinden, maar in het echt vind ik hem meteen erg groot. Ik zou hem naast een vaas willen zetten, maar hier is hij naar mijn mening te lomp voor. Ook had ik niet uitgezocht of de speaker aan kan zonder hem aan het snoer te hebben. Dit kan dus niet, hij moet altijd aan het stopcontact. Bij ons kan hij niet op het dressoir staan, omdat wij hier geen stopcontact hebben. Voor het gebruik moet je eerst de harman kradon app downloaden. Dit verliep soepel en ook het koppelen met wifi was gemakkelijk. Daarna was het voor mij even zoeken hoe alles werkt, maar dit komt misschien omdat ik niet heel handig ben met apps. Het geluid wordt beschreven als heel goed en dit klopt helemaal. Het geeft mooi geluid met een stevige bas. Ook de verlichting is mooi, in de app kun je zelf kiezen welke kleuren je gebruikt tijdens het afspelen van muziek of luisteren van de radio. Helaas valt mij ook op dat je stof ook snel ziet op speaker. Dus voor mij de conclusie is goed geluid, mooie kleuren en goede app. Maar voor mij te groot, altijd in het stopcontact is een nadeel en je ziet er snel stof op.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • ziet er mooi uit
  • geluidseffecten
Minpunten
  • te groot
  • altijd in stopcontact
  • stofvanger
Excalibur8427-04-2026

Redelijk geluid, met wat licht effecten

Het design van de speaker is wel tof. Deze speaker hoef je niet ergens weg in een hoekje weg te moffelen. Helaas trekt het snel stof aan en vind ik het best een groot ding. Het geluid is prima, maar niet extreem goed ofzo. De bass valt een beetje tegen. De lichteffecten geven een extra leuk detail. Je kunt diverse kleurtinten meegeven, maar de lichten “bewegen” niet op de muziek. Ook kun je rustgevende geluiden laten afspelen bijvoorbeeld een bosgebied of zee. Zowel de lichteffecten als deze geluiden kun je via de app instellen.
Pluspunten
  • Design
r******@g********26-04-2026

geweldig geluid en leuk licht

De speaker is verrassend groot en mag een prominente plek in het huis krijgen. De koppeling wifi en bluetooth ging vlekkeloos en we hebben hem op de kast gezet. Hij heeft een prachtig design en hele nette tiptoetsen. Er is geen aan en uit knop, die mis ik wel. Je moet hem via je telefoon aan zetten. Het geluid is via de app allemaal aan te passen en de kleuren uitstraling is gezellig en rustgevend. Toch had ik graag gewild dat de uitstraling naar boven, breder zou kunnen. Nu is het aurora op 1m2. We hebben hem op de kast staan met vrije uitstraling naar boven en het is een prachtig warm geluid in huis. Het volume is enorm. Echt een eyecatcher. Ik ben er heel blij mee. Voor iemand die geen muzieksysteem in een kamer heeft, is het een perfect apparaat.
Pluspunten
  • eyecatcher
  • enorm volume
  • snel te koppelen en in gebruik
Minpunten
  • lichtuitstraling mag variabel zijn
h*************@m*****24-04-2026
De speaker is kwalitatief goed afgewerkt zoals je mag verwachten. De opties voor lichtprojectie zijn uitgebreid qua kleur/intensiteit en in de speaker als ook projectie naar boven. Het zou iets verder gedimd mogen worden omdat het soms ook op de meeste gedimde stand nog fel is voor het interieur. De speaker is iets groter als verwacht maar eenmaal een goede plek gevonden past het mooi in het interieur. De audio kwaliteit is zeer goed, alleen de standaard preset profielen zijn voor mijn smaak allemaal nogal schel (weinig bas). Nu kun je dit zelf aanpassen, een preset met meer bas zou wenselijk zijn. Al met al tevreden over het product en ik denk met toekomstige software updates dat alle kleine minpuntjes op te lossen zijn.