De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung T7 - 256 GB - MicroSDXC - UHS-I op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik ben blij met deze microSD-kaart. De prestaties zijn goed, het installeren is simpel en de kaart werkt meteen zoals het hoort. De 128 GB variant geeft genoeg ruimte voor meerdere soorten toepassingen en voelt betrouwbaar aan. Bestandsoverdrachten verlopen vlot en ook tijdens gamen blijft alles soepel draaien. Het is gewoon een kaart die doet wat je ervan verwacht, zonder gedoe.
Ik ben erg tevreden met de Samsung T7 microSD 128GB. De kaart is snel, betrouwbaar en eenvoudig in gebruik. Bestanden overzetten gaat vlot en hij werkt probleemloos in verschillende apparaten. Met 128 GB is er voldoende ruimte voor foto's, video's en andere bestanden. De bouwkwaliteit voelt degelijk aan en Samsung staat bekend om de betrouwbaarheid van zijn opslagproducten. Een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een snelle en duurzame microSD-kaart voor een goede prijs.
Ik gebruik deze SD kaart in mijn Nintendo Switch OLED en ben er erg tevreden over. De installatie was eenvoudig en de kaart werd direct herkend. Games laden snel en tijdens het spelen merk ik geen verschil met spellen die op het interne geheugen staan. Ook bij grotere downloads en updates verloopt alles vlot. Tijdens langere speelsessies blijft de kaart stabiel werken zonder haperingen of foutmeldingen. Uiteindelijk doet deze microSD precies wat je ervan verwacht: betrouwbaar, snel en zonder gedoe. Voor de Nintendo Switch is dit wat mij betreft een uitstekende keuze.
Deze microSD gebruik ik nu een paar weken in mijn handheld gameconsole. Bij het eerste gebruik moest het apparaat de kaart even formatteren, dat was in een paar tellen klaar en daarna werkte alles direct. Games overzetten van het interne geheugen naar de kaart ging vlot en zonder haperingen, en ook tijdens het gamen zelf merk ik geen verschil met spelen vanaf de interne opslag. Geen stotters, geen lange laadtijden, het draait gewoon. Sterker nog: de kaart is zo snel dat de kaartlezer van mijn handheld de beperkende factor is, niet de kaart zelf. Het enige minpunt dat ik kan bedenken: er zit geen adapter naar gewone SD bij, dus in een apparaat met een normale SD-sleuf kun je hem niet zomaar gebruiken. Voor het gamen maakt dat niets uit, daar draait alles top.
Prima Micro SD kaart welke ideaal is voor in gaming consoles zoals de Nintendo Switch en ook voor de Switch 2 is de kaart snel genoeg voor het draaien van de spellen. Tevens gaat het maken van foto's met een foto camera vloeiend en kan je foto's blijven schieten zonder dat hij moeite heeft met het opslaan van bestanden. De opslagcapaciteit voor een foto camera is aan de hoge kant maar ga je hem gebruiken in film camera's of de gaming consoles dan kan er nog steeds voldoende op
Deze geheugenkaart is lekker compact en werkte bij mij meteen zonder gedoe. Hij werd direct herkend en ik kon snel bestanden overzetten. Dat is precies wat ik zoek als ik iets nodig heb dat gewoon betrouwbaar werkt.
Ik gebruik hem voor foto’s en video’s en tot nu toe gaat dat zonder problemen. Alles blijft goed toegankelijk en bestanden openen snel. Gewoon een fijne geheugenkaart waar je niet over na hoeft te denken.
Wat een snelheid en betrouwbaarheid zit er in dit kleine kaartje! Heb hem in mijn Samsung mobiele telefoon gestopt als uitbreiding van het geheugen.
Tijdens het gamen gaat alles vlekkeloos, zelfs als ik tussendoor wat anders ga doen, blijft het spel soepel op de achtergrond draaien. Ook het laden van games gaat mooi vlot.
De overdrachtssnelheden van de wat grotere media bestanden gaat echt snel. Bij het overzetten van alle data van de oude naar deze nieuwe kaart ging echt bizar snel, had bijna 100gb aan data wat overgezet moest worden, was met een minuut of 10 gebeurd!
Als ik meerdere zwaar trekkende apps heb draaien, blijft de responsiviteit ook mooi vloeiend. Deze kaart laat zich weinig beïnvloeden als er diverse apps/high ress video's langs mekaar draaien.
Wat de stabiliteit betreft tijdens het gebruik of lange opnames is ook meer dan prima met deze sd kaart, merk weinig hinder wanneer je lekker aan het multitasking bent.
Over de algemene gebruikerservaring kan ik vrij kort zijn, dit is meer dan prima en scoort in mijn optiek een ruime voldoende!
1 puntje van kritiek, er zit geen usb-adapter bij, had het wel gemakkelijker gemaakt om snel data over te zetten, maar niet onoverkomelijk.
Kortom, mocht je op zoek zijn naar een sd-kaart met voldoende opslag en die lekker vlot reageert en ook niet al te prijzig is, zoek niet verder, deze kaart is top!
Snelle en betrouwbare microSD-kaart voor gaming en media
Ik gebruik deze Samsung 256GB microSD-kaart vooral voor gaming, media en dagelijks gebruik, en de prestaties zijn erg goed. Tijdens intensief gamen en multitasken blijft alles soepel werken zonder haperingen. Games laden snel en ook apps reageren vlot, zelfs bij zwaardere toepassingen.
De overdrachtssnelheden van grote bestanden zoals video’s en foto’s zijn uitstekend. Dat merk je vooral bij 4K-media of wanneer je veel bestanden tegelijk overzet. Ook tijdens langdurig gebruik of langere opnames blijft de kaart stabiel en betrouwbaar werken zonder prestatieverlies.
Wat mij vooral aanspreekt is de premium gebruikerservaring. De kaart voelt snel, degelijk en betrouwbaar aan, precies wat je van Samsung verwacht. Voor deze prijsklasse krijg je veel kwaliteit en opslagruimte terug. Zeker een aanrader voor wie een snelle en betrouwbare microSD-kaart zoekt.
Dat ieniemienie Samsung-kaartje is echt een beest! Je hebt met 256 GB zeeën van ruimte en hij is zo bizar snel dat je 4K-video's of dikke games moeiteloos en zonder haperen inlaadt.