Philips 2000 Series Airfryer - 6.2L - 1700W - Black/Silver - Frituurpan

Philips 2000 Series Airfryer - 6.2L - 1700W - Black/Silver
Philips 2000 Series Airfryer - 6.2L - 1700W - Black/Silver
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 93,70 Bekijk alle aanbieders
8.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 30 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 2000 Series Airfryer - 6.2L - 1700W - Black/Silver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*******@g********29-06-2024

Groot en net zo snel als onze oven

Wij keken met plezier uit naar het uitvoerig testen van de airfryer. En nadat we een goeie reeks van patat, empanadas, omeletjes, bitterballen en zelfgemaakte kipnuggets, en cake hadden gemaakt, besluiten we toch dat onze oven net zo snel en handig is voor ons gebruik. Ik onze ogen is hij niet zo snel als dat we hadden gehoopt. Er past zeker veel in en dat kost ook langer tijd. Mooi kijkvenster en heel gemakkelijk schoon te maken. Geen problemen daar. Maar hij neemt ook flinke ruimte in, waar je hem ook neer zet. Wij geven onze over toch de voorkeur.
Pluspunten
  • Kijkvenster
  • Grote inhoud
Minpunten
  • Minder snel dan ik dacht
  • Groot apparaat
b.meuffels29-06-2024

Smaken verschillen, maar prima airfryer hoor...

Wij hebben deze airfryer een aantal weken mogen testen. In alle eerlijkheid moet ik toegeven achteraf gezien wellicht niet de beste persoon te zijn voor die taak. Wij hadden al een Philips airfryer in huis. Kleinere maat, goedkoper model, vermoedelijk ook wel wat verouderd. Helaas ben ik nooit een al te grote fan geworden van airfryen met dat apparaat. Voor mij smaakt alles wat er uit komt toch... niet zoals het zou moeten smaken. Maar desondanks dacht ik: geef het met een nieuw apparaat eens een nieuwe kans, wellicht kun je alsnog overtuigd worden. Dit apparaat biedt wat dat betreft alle kansen / gelegenheid, meer dan genoeg positieve eigenschappen! Hij staat mooi in je keuken, stijlvol, robuust. Hij is eenvoudig in gebruik, je gaat er zó mee aan de slag. Bereidingsmethodes zijn bijvoorbeeld al voorgeprogrammeerd en de temperatuur is überahupt makkelijk in te stellen. De handleiding heb je dan ook amper nodig. Die is hoewel beknopt, duidelijk genoeg. Er is een app bij dit apparaat met recepten, altijd goed. Het meest vernieuwende is wellicht het kijkvenster in de lade en de verlichting aan de binnenkant waardoor je je maaltijd altijd goed kunt blijven volgen. De rapid air technologie zal voor de ervaren airfryer vast een mooi verschil maken. En toch... voor mij blijft het resultaat van airfryen altijd weer tegenvallen. Broodjes uit de airfryer zijn nog te doen. Hoewel het allemaal toch ook qua bereiden net even (tot echt wel even) iets langer duurt dan je gewend bent (hoewel het scheelt dat je je oven bij gebruik van de airfryer niet hoeft voor te verwarmen). Maar hetgeen toch het meest bekend staat uit de airfryer namelijk frietjes en snacks... daar laat ik ook deze voor staan. Frietjes zijn slap en waterig, snacks missen het krokante laagje en smaken van de buitenkant als slap karton. Het zal vast allemaal gezonder zijn, maar smaakt telt voor mij toch net even zwaarder. Dus laten we zeggen dat smaken verschillen. Voor wie wél enthousiast is van airfryen, is dit ondanks dat ik het niet kan aanbevelen, gewoon een prima apparaat!
Pluspunten
  • Makkelijk in onderhoud
  • Groot, eenvoudig gebruik
  • Rapid air technologie
  • Mooi matzwart, robuust
  • Kijkvenster en verlichting
Minpunten
  • Bereiding duurt langer
  • Smaakt mij niet goed
cvanbuiten28-06-2024

Handig in gebruik en onderhoud

Tijdens het testen van deze airfryer merk je meteen het gebruiksgemak. Er zijn meerdere vooraf ingestelde programma's, maar je kunt ook heel gemakkelijk zelf de temperatuur en tijd instellen. Door het kijkvenster in de airfryer, kun je je gerecht in de gaten houden zonder het mandje eruit te moeten halen. Door de grote inhoud van 6,2 liter kun je voor de gehele familie in 1x patat of wat anders klaarmaken. Hierdoor kun je gezellig samen aan tafel eten! Na het eten is de airfryer al goed afgekoeld en kun je deze gemakkelijk uit elkaar halen en schoonmaken.
Pluspunten
  • Kijkvenster
  • Ingestelde programma's
Minpunten
  • Geen accessoires
Martijn.198727-06-2024

Airfryer bevalt goed ! een aanrader !

Ik heb deze Philips 2000 series Airfryer mogen testen. Ik had reeds een ouder model airfryer in mijn bezit maar dit nieuwe model is in veel opzichten enorm verbeterd. De airfryer heeft een fraai design, hij is mat zwart en past daarom naar mijn mening in elke keuken. Ook zit er een bijzonder handig kijkvenster in de lade waardoor je ten alle tijde je gerecht in de gaten kunt houden. De rapid-air technologie zorgt er echt voor dat je gerechten knapperig van buiten worden en zacht van binnen. Er zijn al verschillen bereidingsmethodes voorgeprogrammeerd, deze zijn makkelijk te selecteren en bevorderen het gebruiksgemak. Maar ook het handmatig instellen van de temperatuur en tijd gaat zeer makkelijk. Wat me echt opviel aan deze airfryer is dat hij echt veel minder geluid maakt dan de eerdere modellen en dat hij verlichting heeft aan de binnenkant, wat ook erg handig is ! Het onderhoud vind ik erg gemakkelijk, de binnenkant heeft een goede anti aanbak laag en was ik altijd met de hand af. Conclusie: Een fraai vormgegeven airfryer met kijkvenster en handig lampje die goede resultaten geeft met het maken van verschillende gerechten. Ik raad dit product aan !
Pluspunten
  • Kijkvenster
  • Verlichting aan binnenzijde
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Geeft maar zacht signaal als hij klaar is
c************@i*********24-06-2024
De Philips 2000 Series Airfryer 6,2L NA231/00 is een fantastisch apparaat dat indruk maakt met zijn gebruiksgemak. Tijdens het testen merkte ik dat het ruime kookvenster het mogelijk maakt om het eten in de gaten te houden zonder de Airfryer te openen. De grote inhoud van 6,2 liter is perfect voor het bereiden van maaltijden voor het hele gezin. Onderhoud is eenvoudig dankzij de vaatwasmachinebestendige onderdelen. Het strakke design past mooi in elke keuken. Met 13 verschillende bereidingsmethoden biedt deze Airfryer veel veelzijdigheid, van frituren tot grillen en bakken. De Rapid Air-technologie zorgt voor gelijkmatige, knapperige resultaten met minder vet. Deze Airfryer is een geweldige aanvulling op elke keuken en ik ben er zeer tevreden mee.