Inventum GF320HLD Airfryer - 3.2L - 11 Programs - 80-200°C - Black/Stainless Steel - Frituurpan
Werkt heel goed , een aanrader.
Hij is goed geprijsd , niet te groot en werkt prima. Ook de voorgeprogrammeerde instellingen zijn heel handig .
Kortom een goede hetelucht friteuse voor een redelijke prijs.
Super airfryer
De snacks en patat zijn echt krokant. Het is echt een top product.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Goede hoeveelheid past erin
De airfryer GF320HLD is echt een super ding, zeker voor gebruik op de camping, patat, snacks enz. perfect!
Zeker een aanrader!
We hebben dit product gekozen naar aanleiding van het gebruik bij vrienden en hebben nu zelf een hele goede ervaring met deze airfryer van Inventum, gemakkelijk te bedienen en aan te bevelen voor iedereen!
Pluspunten
- Gemakkelijk te bedienen
- Snel klaar
Minpunten
- geen
Top apparaat
Top apparaat
Top airfryer
Prettig geprijsde airfryer die echt doet wat hij moet doen, eenvoudig smakelijke maaltijden bereiden en eenvoudig in onderhoud/schoonmaken. Achteraf veel eerder moeten aanschaffen
Pluspunten
- stil
- makkelijk in onderhoud
- prettig geprijst
Minpunten
- niet gevonden
Aanrader!
Een mooie airfryer die precies doet waar het voor gemaakt is, gemakkelijk is in gebruik, voor een top prijs!
Aanrader voor iedereen die ook eens een airfryer wil proberen voor niet al te veel geld, maar wat gewoon een meer dan goed werkend apparaat is!
Top!
Perfect formaat voor ons 2 persoons huishouden. Makkelijk instelbare voorkeuze programma's en fijn schoon te maken dmv los rooster onder in de pan.
De Inventum GF320 HLD: Een Krachtpatser in de Keuken
Als je op zoek bent naar een friteuse die niet alleen presteert, maar ook indruk maakt, dan is de Inventum GF320 HLD precies wat je nodig hebt. Deze friteuse gaat als de brandweer en levert keer op keer uitstekende resultaten.
Wat deze friteuse echt bijzonder maakt, is de snelheid en efficiëntie. Dankzij het krachtige verwarmingselement is de Inventum GF320 HLD in een mum van tijd op temperatuur. Dit betekent dat je frietjes en snacks razendsnel klaar zijn, perfect knapperig van buiten en heerlijk zacht van binnen. Ideaal voor die drukke avonden wanneer je snel iets lekkers op tafel wilt zetten.
De bediening van de GF320 HLD is eenvoudig en intuïtief. Met een duidelijk display en makkelijk instelbare temperatuurregeling, heb je volledige controle over het bakproces. De friteuse is daarnaast voorzien van een handige timer, zodat je precies weet wanneer je snacks klaar zijn zonder dat je er continu bij hoeft te blijven.
Een ander groot pluspunt is het onderhoudsgemak. De losse onderdelen zijn eenvoudig te reinigen en de binnenpan is vaatwasserbestendig. Dit maakt het schoonmaken een fluitje van een cent, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van je heerlijke zelfgemaakte gerechten.
Tot slot is de bouwkwaliteit van de Inventum GF320 HLD indrukwekkend. Het robuuste ontwerp en de duurzame materialen zorgen ervoor dat deze friteuse een lange levensduur heeft. Dit maakt het een waardevolle investering voor elke keukenliefhebber.
Kortom, de Inventum GF320 HLD is een absolute topper onder de friteuses. Hij combineert snelheid, gebruiksgemak en kwaliteit in één apparaat. Of je nu snel iets wilt bereiden of een uitgebreide frituuravond plant, met deze friteuse ben je verzekerd van succes. De Inventum GF320 HLD gaat letterlijk als de brandweer en laat je nooit in de steek.
gewoon geweldig
geweldig apparaat. Ik had al jaren de Inventum GF250HL en heb nu zijn grotere broer GF400HL gekocht. Makkelijke bediening en lekker stil geluid. Doet wat ie moet doen en ook mooi uiterlijk. Echt waar voor je geld
Pluspunten
- stil geluid
- groot volume
- mooi design
- makkelijk te bedienen
Goede prijs kwaliteit verhouding
Werkt goed, goede prijs, neemt niet veel ruimte in op het aanrecht heb deze in plaats van vetpan gekocht en doet het goed en is gezondere keuze
Pluspunten
- Mooi voormaat
- doet het goed
Minpunten
- Geen
Positief verrast
Dit product doet exact wat ik ervan verwacht en is heel handig in gebruik door de eenvoudige bediening.
Pluspunten
- Compact
- Duidelijke bediening
Goeie hetelucht friteuse
Ik vindt het goeie hetelucht friteuse, compact en modern aparatuur. Snacks en patatjes zijn lekker. Prijs/kwaliteitsverhouding is echt prima.
Pluspunten
- Modern
- Compact
- Ziet er mooi uit
Minpunten
- Geen minpunten tot nu toe gevonden
TEVREDEN
Inventum is zeer betrouwbaar in gebruik is gebruiksvriendelijk en een zeer aantrekkelijke prijs na eerder gebruik van jaren weer een Inventum heteluchtfriteuse gekocht
Pluspunten
- 8 automatische programma s
- heel betrouwbaar
Hoera, ik heb een airfryer en ben er ontzettend blij mee.
Na lang wikken en wegen toch eindelijk één gekocht en dat had ik eerder moeten doen.
Waarom?
De frietjes zijn lekker knapperig, het vlees en de groenten zijn perfect, smaak is goed, lekker snel dus scheelt tijd, geen verbruik van gas, en super makkelijk in gebruik net als mijn inventum magnetron.
Geen gebakken lucht verhaal maar hetelucht met perfect resultaat!
En voor deze prijs, in de aanbieding gekocht, is het een prima koop!
Heel blij
Ik vind het een ontzettend fijn product. Makkelijk in gebruik. Heel blij mee
Pluspunten
- Gemakkelijk in gebruik
Ik had bij de tweede keer gebruikt al door hoe het werkt. En dat voor een onhandige persoon als ik met techniek.
En nog lekker ook.
prima airfryer, niets meer aan doen
Kwaliteit boven verwachting tegen een aankoopprijs om te lachen; nog geen 50 euro bij de Dirk gekocht en werkt meer dan verwacht naar behoren. Echt doen hoor. Zoveel gemak en als cadeau gegeven aan onze dochter die sinds kort op zichzelf woont en bijna iedere dag dit gebruikt naar volle tevredenheid. Ik had al een airfryer maar als ik die niet had gehad dan had ik deze ook gekocht voor mijzelf.
Pluspunten
- alles komt er prima uit, heerlijk
- weinig calorieën
- snel klaar
Minpunten
- kan niks bedenken
- afwas maar daar heb ik vaatwasser voor :)
Goede airfryer
Een perfecte airfryer duidelijk in de handleiding en werkt perfect de gerechten komen er goed en gaar uit
Pluspunten
- Mooi van formaat
- Niet te zwaar