Tefal FR5171 - Deep Fryer - 4L - 3000W - Stainless Steel

Tefal FR5171 - Deep Fryer - 4L - 3000W - Stainless Steel - Frituurpan

Tefal FR5171 - Deep Fryer - 4L - 3000W - Stainless Steel - Frituurpan

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 124,99Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal FR5171 - Deep Fryer - 4L - 3000W - Stainless Steel op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i***@f****************04-12-2025
Zo onderhoudsvrij mogelijk en tegelijkertijd de beste (gewenste) kwaliteit qua patat en snacks! Lang hebben wij getwijfeld over de aanschaf van een airfryer versus een frituurpan, omdat de airfryer wellicht makkelijker schoon te houden is, en het eten minder vet is (joh!). Maar wij zijn ontzettend blij de keuze te hebben gemaakt om deze Tefal frituurpan (FR5171) aan te schaffen! De opvangbak is super handig zodat het vet langer schoon blijft, het opwarmen van het vet tot de gewenste temperatuur duurt niet lang, de timer is toch fijn dat het er op zit, het vet is makkelijk te verversen en bovenal is de kwaliteit van het bereidde eten gewoon super goed! Voor een gezin met 4 personen heb je in 1 keer voldoende patat, perfect!
t********@g********28-10-2025
Een frituurpan die het doet! Na eerdere frituurpannen te hebben gehad is dit de eerste die het gewoon goed doet. De temperatuur van de olie daalt maar iets zodra je er een volle gevulde mand met bevroren friet in stopt en brengt hem super snel weer op de volle 190 graden. Friet en snacks komen er lekker krokant uit. Geen volgezogen frietjes met vet of slappe kroketten. De baktijden op verpakkingen kloppen eindelijk weer eens! Op de pan zit ook een kookwekker om de tijd in te stellen, super handig. Om te kijken of het al bijna klaar is, zit er ook een handig glaasje in de deksel van de pan. Onderin de pan zit een rooster die handig alle kruimels opvangt en je zo in een keer kan legen in de prullenbak. Geen gedoe met vette dingen. Alle onderdelen, behalve het verwarmingselement, kunnen in de vaatwasser wat het schoonmaken makkelijk maakt. Misschien wat prijzig voor een frituurpan, maar ben er echt heel blij mee :-) Frietje vanavond?? :-)
d*******@i*********26-10-2025

Kwaliteit boven alles

Ik vind de producten van Tefal leuk, ze zijn goed en van hoge kwaliteit.
Pluspunten
  • 9
  • O
g***********@g********30-09-2025
Onze oude tefal wat bijna exact dezelfde type was heeft na ruim 12 jaar wekelijks gebruik de geest gegeven. Aangezien dit model nog steeds verkrijgbaar is hebben we niet verder gekeken maar dit model direct gekocht. Er zijn wat positieve verbeteringen aangebracht: het mandje hang je nu aan de rand van de pan. Eerder waren dat twee ophangbeugeltjes aan de binnenzijde van de pan waardoor het onderkant van het mandje nog net in het vet hing. Klein minpuntje. De handvatten voelen wat minder stevig aan dan bij het oude model. Ik hoop dat we hier weer vele jaren plezier van krijgen.
Aad29-07-2019
3.0

Ziet er mooi uit, maar ben niet tevreden

3.0
De FR171 friteuse komt niet goed op temperatuur. Tot maximaal niveau gevuld heb je effectief maar 4,2 cm aan oliediepte om in te frituren. Eerste aankoop teruggebracht en omgeruild i.v.m. lage temperatuur, tweede apparaat komt iets hoger maar zeker niet op 190 graden (173 graden gemeten met een niet geijkte temperatuurmeter). Gruisfilter is wel handig!
Pluspunten
  • Filter
Minpunten
  • Temperatuur
  • Vulhoogte