Tefal Filtra Pro FR511 - Frituurpan - 1.2 kg - 3 l - Zwart/RVS

Tefal Filtra Pro FR511 - Frituurpan - 1.2 kg - 3 l - Zwart/RVS - Frituurpan

Tefal Filtra Pro FR511 - Frituurpan - 1.2 kg - 3 l - Zwart/RVS - Frituurpan

Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 78,99Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Tefal Filtra Pro FR511 - Frituurpan - 1.2 kg - 3 l - Zwart/RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

f***********@h******30-12-2025

Een dikke aanrader

De frietpan is gebruiksvriendelijk, snel warm, heel gemakkelijk schoon te maken. Dit is onze 2e Tefal frituurpan (de vorige was stuk) en ik zou geen ander willen. Ik heb van de vorige frituurpan heel veel plezier gehad en hoop met deze nieuwe ook weer veel plezier van te hebben.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijk schoonmaken
W***********@g********01-12-2025
Na een goedkope frituur is dit een verademing. Ik snij elk weekend verse frietaardappelen van de boer en deze keer waren ze heerlijk knapperig, Je kunt de temperatuur goed instellen. Je merkt dat de frituur voldoende capaciteit heeft voor een redelijke portie en als bonus kun je de frituur zonder veel moeite schoon maken. Eerder moeten kopen.
i******@g********31-10-2025

Prima frituurpan

Stabiele frituurpan. Heel handig de filter die de kruimels opvangt. Word snel heet. Ik ben Zeer tevreden.
Pluspunten
  • Snel heet.
  • Tijd schakelaar
Eddie01319-10-2025

Prima prijs/kwaliteit product

Prima friteuze, al een paar keer gebruikt, ondanks dat het er fragiel uitziet als je het uit de verpakking haalt toch degelijk, buitenkant wordt niet heet wel warm, mandje kan je er goed uithalen en laten uitlekken. Opwarmen duurde zo'n 8min (omgevingstemp 15gr), er staat goed voor 1,2kg friet maar bij 'gewone' friet (dus geen franse frietjes of van die hele dikke) kan er 1kg in en duurde zo'n 8-9minuten. Een 3liter verpakking komt precies tot het max. vul volume. Enig nadeeltje is dat er veel condens ontstaat onder de deksel dus haal je die eraf om te kijken dan moet je daarop letten anders ligt overal water, schermpje in deksel heeft weinig nut te klein en te weinig licht hiervoor. Blij met deze aankoop.
Pluspunten
  • Compact
  • Goede constructie
Minpunten
  • Vocht deksel
Wilma 20-12-2024

Goede keuze

Eenvoudige bediening, mooi compacte frituurpan
Kees17-08-2019

Perfecte frituurpan.

Kan precies genoeg in, filters werken perfect, de timer is erg handig, ziet er ook erg goed uit, beste frituurpan die we ooit hebben gehad.
Pluspunten
  • Goede filters.
  • Makkelijk schoon te houden.
  • Handige timer.
  • Mooi uiterlijk.
  • Erg goede prijs, zat al 20% korting op.
Uncle Robbie22-05-2018

Zeer goede friteuse voor een schappelijk bedrag.

Heb deze frituurpan geruime tijd geleden gekocht. Is snel op de gewenste temperatuur en werkt prima. Alleen jammer, dat de batterij van de timer snel leeg is. Ook de service van Tefal Nederland is prima. Toen ik bij de vorige friteuse het defecte verwarmingselement na telefonisch overleg had opgestuurd, kreeg ik een week later deze volledige nieuwe frituurpan toegestuurd zonder verdere kosten. Top!
Pluspunten
  • Vaatwasser bestendig (m.u.v. verwarmingselement!)
  • Snel op gewenste temperatuur
  • Goed frituurresultaat
Minpunten
  • Batterij timer snel leeg
  • Hier en daar scherpe randen.