De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF500HLDB Airfryer - 5L - 1700W - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
in de review staat omschreven dat ik ben opgegroeid met inventum en dit merk bij iedereen aanraad door de kwaliteit en prijs van de producten. door de uitstraling past het in elk huishouden. De inhoud is perfect voor 2/3 personen.
Mijn vorige hetelucht friteuse van een ander merk was kapot gegaan,ik wilde niet zo'n hele dure meer en na het lezen van reviews van andere deze gekocht en geen minuut spijt van gehad
Bij mijn huidige GF350HLD (zilver kleur) is na circa 3 jaar het handvat van het mandje afgebroken. Hij werkt nog perfect, daarom dit mankement gemeldt bij Inventum.eu, ik wacht nog op hun reactie.
Aangezien ik het een super apparaat vind, was ik benieuwd of die nog nieuw te koop is. Ik gebruik de "oude" elke dag en kan eigenlijk niet zonder. Vandaar effe goochelen, hetzelfde model is nog te koop.
Echter kwam een ander koopje tegen, maar die was een slag groter (buitenzijde 3cm breder, en 3cm dieper). Dus dat valt wel mee.
Groter betekent ook meer oppervlak, dus dan hoef je niet zo vaak te "husselen" of vlees omdraaien.
De kinderen vinden mijn frietjes lekkerder en knapperiger dan de Tefal van mjjn ex.
De snelkeuze menu's zijn ideaal, kies er altijd voor en verander evt. met de tiptoetsen de minuten of graden. Erg gebruiksvriendelijk allemaal.
Een echte aanrader.
TopProdukt! Dit is mijn 2e airfryer van Inventum, omdat ik zo tevreden was over de eerste was de keuze voor mij dan ook niet moeilijk. Het is een mooi design, makkelijk te bedienen, er kan genoeg in voor een gezin en doet zijn werk meer dan uitstekend. Prijs kwaliteitverhouding super! Absolute aanrader!
Geweldige airfryer voor een mooie prijs. Mijn Fried chicken was in 35 min klaar en mals van binnen. Groot genoeg voor mij gezin die uit 5 personen bestaat
Lang nagedacht over de aanschaf van een airfryer
Toch maar de stap genomen, aangezien deze airfryer zulke goede reviews heeft
Wat ben ik er blij mee, nog nooit zulke bruine en knapperige broodjes gehad
Mijn zus is ook overstag gegaan
Zij heeft de kleinere gekocht
Prima product
Fijne keukenhulp. Werkt goed. Gemakkelijk in gebruik maar ook goed en eenvoudig te reinigen. Produkten zijn smaakvol te berieden zonder dat het te vet is.
Super gebruiksvriendelijk product, maakt erg lekker eten, erg handig schoon te maken en een top prijs / kwaliteit verhouding. Verder ziet hij er erg mooi uit in het zwart en bovenop alles ook nog een Nederlands product !!!
Mijn ervaring;
Afgelopen week deze Inventum hetelucht friteuse gekocht.
Wij zijn er erg blij mee en een vooruitgang als de kleinere.
De display is ook super en duidelijk!
Leuk sinterklaasgeschenk..
Hopen er nog vele jaren van mogen genieten/smullen.
Wij hadden op korte termijn een nieuwe Hetelucht Friteuse nodig. wij hebben deze machine gekocht en hebben daar zeker geen spijt van.
Hij bakt alles lekker gaar en bruin, ook de afbak broodjes daar kunnen 4 Kaiserbroodjes tegelijk in en ze zijn allemaal in 1 keer klaar. al het eten hieruit heeft ons goed gesmaakt. dit is zeker een aanrader, en dan krijg je ook nog 5 jaar garantie!!
Na het wegdoen van de actifry nu gekozen voor een airfryer. De inventum GF500HLDB in het zwart gekozen en zijn er superblij mee. Gebruiksgemak door de ingestelde programma's en schoonmaken is erg makkelijk. Het geluidssignaal is prima en niet te hard, nu hoor ik het binnen ook als de frietjes klaar zijn. Goede keus.
In 1 woord Wauw !!
Mooi straks design .. De prijs is ook top wij hebben er direct 2 aangeschaft.
Met 8 verschillende programma’s is de keuze reuze .
Alles komt er perfect uit .
Ik zou dan ook een ieder aanraden om voor deze airfryer te gaan
Zo'n geweldig apparaat, had ik jaren eerder moeten hebben,
Mooie vormgeving, makkelijk te bedienen, goed schoon te maken,heb m pas en gebruik m nu al elke dag.
Alles smaakt heerlijk, snel klaar,
Hier wordt ik zo blij van.
He he. Eindelijk een goede fryer !! Zonder geslijm of zo. Voldoet uitstekend ( met alles wat ik erin doe!) en de uitstraling van het apparaat doet ook wat.
Goed product!
Dit is onze eerste airfryer en bevalt erg goed. Product ziet er goed uit en omdat hij een vierkant model heeft past hij makkelijk in de keuken én is de mand die erbij zit ook groot om makkelijk ook grotere porties te bereiden. Airfryer is snel opgewarmd, makkelijk in gebruik en heeft een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Top product dus!