Inventum GF431S - Reviews

Specificaties
Aantal pannen
1
Vermogen
2200 watt
Regelbare thermostaat
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum GF431S op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder friteuse. Gelukkig zet je met de Inventum GF431S in een handomdraai snacks en frietjes op tafel. Het apparaat is namelijk uitgerust met een mandinhoud van 0,5l. Extra fijn is dat de Inventum GF431S beschikt over een koude zone. Dat betekent dat kruimels en kleine losse stukjes naar de koude bodem zakken. Hierdoor kunnen ze niet verbranden en blijft je olie langer vers. Ook mooi meegenomen: ondanks dat het schoonmaken van je frituurpan een vervelend klusje blijft, ben je dankzij de RVS-binnenkant van dit apparaat in ieder geval wel een stuk sneller klaar.

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mike 17-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

7,0
Een friteuse met goede reviews.Alleen de opschrift met 3 liter inhoud is een beetje misleidend.Dit betreft het totale inhoud dus niet het frituurvet.
Het is een compacte model voor de kleinere gezinnen.

Pluspunten

  • 2200 watt
  • mooie design

Minpunten

  • plastic deksel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ann 30-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Zeer goed en gauw heet en als de klein kinderen komen oma patat en dan is het smullen geblazen. En verder lekker compact ,en ook voor de vaat was machine.
Lekker toch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

passie1968 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie compacte friteuse

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

10,0
Super mooie friteuse. handig in gebruik en heel handig doordat deze kleiner is dan de standaard frituurpan. Hierdoor verbruik je minder olie. Ook voor de kleinere huishoudens zeer geschikt. de frituurpan kun je heel gemakkelijk goed schoonhouden. Een goede frituurpan voor een goede prijs

Pluspunten

  • compact
  • goede afwerking
  • temperatuur goed leesbaar
  • makkelijk schoon te houden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mimike 16-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vervang friteuse

Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

9,0
Vorige friteuse plots defect. De vervanger is: Inventum GF431S, Doet echt wat hij hoort te doen inclusief snel opwarmen en een tegen een zéér betaalbare prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jesse Heeremans 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prijs en kwaliteit is toppie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

10,0
Fijne frituur degelijke Compact mooie design prijs en kwaliteit is toppie wordt redelijk snel warm gebruiksvriendelijk makkelijk te gebruiken ik ben zeer tevreden over dit product dus een aanrader

Pluspunten

  • Mooi design
  • Snel warm
  • Niet zo duur
  • Goede kwaliteit

Minpunten

  • Geen minpunten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Jacco 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een zeer goede frituurpan van Inventum

Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

10,0
Bij het zoeken naar een frituurpan, en zoeken op het internet zijn we uitgekomen bij de Inventum GF431S.
Uitgeprobeerd en een zeer geslaagde aankoop. Mooie krokante frietjes en snacks met een krokant laagje. Wij raden dit product aan

Pluspunten

  • Snel op temperatuur
  • Krokante frietjes

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joha 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Doet goed wat ie moet doen. Snel warm en erg goed en makkelijk schoon te maken. Klein en compact, dus makkelijk op te bergen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Broers 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi van vorm , gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

8,0
mooie prijs,makkelijke vorm,fijn in gebruik,bakt ze heerlijk bruin ,goed en handig schoon te maken,dus een aanrader voor iedereen!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fayez Tannous 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

friteuse avec zone froide

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum GF431S

Algemene score

7,0
Dit merk heeft een goede reputatie.Ik heb dit zelf al geprobeerd en gaf wat ik verwachtte dus adviseer ik de anderen om het te kopen.

Pluspunten

  • Snel frituren
  • Goedkoop

Minpunten

  • De vorm is verticaal.
  • Deksel van plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer