- Kieskeurig keurmerk
- Thuiswinkel Waarborg keurmerk
Princess 182626 Familie Castel - Frituurpan - 3 liter - 2000W - Frituurpan
Deze frituese bakt prima, maar het frituurvet gaat regelmatig over de rand.
Ik hou hem goed schoon, maar het spetterd allemaal zo doordat hij zo smal is, dat door het poetsen de letters van de graden er al af zijn, en hij niet schoon te houden is. Je kan nooit het mandje in 1 keer laten zakken, want alles komt er overheen.
Ik gooi hem weg, en koop geen nieuwe meer van Princes
HET voorbeeld van 'goedkoop is duurkoop'. Het apparaat oogt praktisch maar is dat niet.
Schoonmaken is een crime.
Contact ging na 3 maanden stuk en waardoor friteuse praktisch onbruikbaar werd
Materiaal is niet degelijk genoeg.
Vooral niet kopen maar wat tientjes extra besteden aan een ander apparaat. Ga ik ook doen en het zal geen princess worden.
Ik heb deze frietpan 2 keer gekocht. De eerste keer was hij na een jaar kapot, maar ik dacht dat dat pech was. Omdat de frietpan makkelijk in gebruik is en omdat hij bijna volledig in de vaatwasser kan, heb ik toen besloten om dezelfde pan te kopen. Na ongeveer 10 maanden (max. 1 keer in de week gebruikt) hetzelfde probleem: hij maakt geen aansluiting en als hij na veel moeite aangaat, valt hij na een paar minuten weer uit (dat veroorzaakt veel ergernis omdat hij in de garage staat). Nu op het toppunt van ergernis gaat ie de prullenbak in en er komt geen princess meer in huis.
Zolang je de friteuse gebruikt zoals hij bedoelt is, dus zonder deksel erop tijdens het frituren is het een superapparaat!!!!
Na 1 jaar en vier maanden is deze friteuse ook bij ons in de prullenbak beland. Het leek op een draadbreuk. Sinds enkele weken deed hij het alleen nog als je even aan het snoer wiebelde. Nu heeft hij het helemaal opgegeven. Jammer want we hadden er best plezier van. We hebben er dan ook nooit ijs in gegooid, sowieso gevaarlijk, en we hebben er ook niet teveel ingegooid. Wat dat betreft vind ik het een prima ding, ook mooi. Wel is de tekst op het bedieningspaneel vervaagd. En het snoer vond ik ook te kort. Ik moest een verlengsnoer gebruiken. Een halve meter meer was al genoeg geweest. Ik wilde een nieuwe kopen maar gezien de recensies toch maar even verder kijken. Want zo te lezen heb ik nog geluk gehad dat de friteuse 16 maanden is meegegaan.
Apparaat kookt echt met regelmaat over, staat gelukkig in de garage.
Frites zijn goed gebakken, maar deze friteuse gaat toch de kliko in !!
Voordelen: Het apparaat is goedkoop en bakt lekkere frites en snacks. Het mandje met handvat gaat bij ons gewoon in de vaatwasser en dat gaat perfect. De eerste paar weken waren we dan ook erg enthousiast, maar dat verdween snel.
Ik zal hem niet nog eens kopen. Ik ben van de oude stempel en hecht veel waarde aan duurzaamheid en onderhoud.
Na nog geen 14 maanden is dit apparaat echter al kapot. Het apparaat is beveiligd: het verwarmingsgedeelte moet op 2 sleuven geschoven worden en het kan pas gebruikt worden als het goed is bevestigd. Pas dan is er contact en gaan de lampjes branden. Er zit na 14 maanden echter teveel speling bij de sleuven wardoor er geen contact meer wordt gemaakt. Pas als ik aan het draad duw of het verwarmingsgedeelte omhoog duw maakt hij contact, maar dat is gevaarlijk met al die spatten en het hete metaal. Dit euvel wordt door anderen ook al beschreven.
Nog een nadeel: Het schoonmaken van het verwarmingselement is lastig en het plaatje bij de thermostaat verdwijnt. Ook dit is een eerder beschreven klacht.
Er mag in principe niet met de deksel dicht gefrituurd worden. Maar deze friteuse is erg smal waardoor het apparaat en de keuken onder de spatten komt te zitten.
Het afgieten van vervuilde olie gaat ook lastig vanwege de brede metalen bovenrand, zonder schenktuit.
De consumentenbond heeft dit apparaat vreemd genoeg als beste getest, maar aan de reacties te zien is dit niet terecht.
Net als veel andere gebruikers, hier ook zeer veel problemen met overkokende friteuse. Net weer gefrituurd, en dit is al de zoveelste keer dat het ons overkomen is. Levensgevaarlijk, zeker met onze rondhuppelende dochter en een tweede kind op komst. Dit waardeloze product gaat NU de kliko in, we hebben het echt gehad met dit ding!
Heb deze frituurpan voor de eerste keer gebruikt en de frietjes en snacks waren bijzonder lekker.
Werkt gewoon zoals een friteuse moet werken.
Blij met deze (goedkope) keuze die ik heb gemaakt.
4 Maanden na plaatsing van mijn laatste reactie (ik was Jootje2)ging mijn friteuse weer stuk.Zelfde euvel,dus de thermostaat.
Aangezien de garantieperiode voorbij was heb ik eerst contact opgenomen met Princess om te weten te komen of reparatie zinvol was.Nou nee dus.Ook zei men bij Princess niets van dit soort problemen af te weten en moest ik beslist met het thermostaatdeel hard ergens op gemept hebben om hem kapot te krijgen,maar dat was echt niet zo;dat thermostaatdeel is gewoon erg gevoelig.
Enfin,naar de winkel voor een andere.Ik heb nog in dubio gestaan over de aankoop van weer een Princess maar mijn vertrouwen in hun friteuses is compleet weg.Foetsie.Daarbij werd me daar verteld dat ze best veel klachten hierover binnen kregen dus ik heb maar een ander merk gekocht.
Gekocht, afgewassen en meteen uitgeprobeerd. Patatjes waren perfect. Lekker droog en krokant. Moesten er wel langer in dan wat in de gebruikershandleiding stond (10 minuten ipv max. 4 minuten) Frikandellen waren ook goed. Binnenkort maar weer gebruik maken van deze friteuse.
Dit is ech een waardeloos produkt.
Bij diepvriespatat loopt het vet er overheen en als je zelf patat maakt van verse aardappelen worden ze zompig en al bak je ze helemaal zwart is het nog een kleffe boel. Bitterballen en kroketten zijn donker van buiten en koud van binnen.
Mjn advies is om deze friteuse zo snel mogelijk uit de handel te halen.
Eindconclusie: waardeloos, in de container ermee!
Hiervoor had ik een Tefal, die was wel een paar tientjes duurder, maar perfekt!
Mijn zoon en zijn vriendin hebben ook deze Princess friteuse en hebben dezelfde klachten.
Niet kopen dus, dit is echte rotzooi !!!!!
de eerste fritseuse deed alle stoppen doorslaan. Geruild. En ons huidige exemplaar heeft een probleem met het elekrisch contact, hij gaat steeds uit zichzelf uit. Ik ga mijn geld terugvragen, rotding.
Het snoer is trouwens belachelijk kort, daar kan waarschijnlijk niemand mee uit de voeten.
Afgelopen week gekocht en uit de verpakking gehaald. Binnengedeelte + mandje eerst afgewassen en vervolgens met vloeibaar frituurvet gevuld. Stekker erin en; noppes... Hij doet helemaal niks! geen lichtje, geen verwarming.....Zat ik daar met een friteuse vol vet die het niet doet. Dit is het tweede Princess-apparaat dat we in huis hebben, (we hebben ook een koffiezetter die voor geen meter werkt) en dit was écht het laatste apparaat van hun. Ik betaal toch maar weer een paar tientjes méér voor iets deugdelijks.
Deze gaat in elk geval zsm terug naar de winkel!
Ruud19: als je eerst de gebruiksaanwijzing had gelezen, dan had je kunnen lezen dat je per 1 liter vet 100 gram diepvriesfriet kunt frituren. Ik heb het netjes gedaan en zeker geen problemen gehad. Idiaal en mooie friet. Een toppan, tot nu toe.
Schoonmaken heb ik een tip van iemand gehad. Tablet vaatwasmiddel met water erin, aanzetten, even laten warm worden, water weggieten en het reservaat kan zo schoongeboend worden.
Onze beste friteuse tot nu toe. Goedkoop in aanschaf. Gemakelijk schoon te houden (vaatwasser). Wij hebben in het verleden veel duurdere apparaten gehad, die na een tijdje niet meer uitzien omdat je ze moeilijk kunt schoonhouden. Onze Princess 2626 ziet er na 1 jaar gebruik nog steeds top uit en frituurt als de beste. Problemen met spatten heb ik nog niet meegemaakt, als je het frituurmandje maar op een rustige manier in de frituurolie laat zakken en zorgt dat er geen ijs aan de te frituren produkten zit. Dit alles staat ook in de handleiding. Een topper.
Erg ontevreden over deze pan, nu ik lees over de 'vulkaanuitbarstingen' is dat wel een opluchting, dat het blijkbaar niet aan mij gelegen heeft. Pan is al twee keer overgelopen, wij frituren alleen nog in het schuurtje maar gaan op zoek naar een andere oplossing, deze is levensgevaarlijk.
Temperatuurindicator en de rest van het 'display' overigens al na 1 of 2 keer frituren verdwenen door de hete damp en oliespatten, je wreef het er zo af.
Gevaarlijk ding, je moet veel op de gok doen, en ik zou hem niemand aanraden, ook niet voor die prijs.
Het apparaat zou van de markt gehaald moeten worden.
Het is een gevaarlijke fiteuse,het over lopen van deze friteuse kan namelijk
ook gebeuren tijdens het frieteuren van diepvries friet wat mij is
overkomen,gelukkig gebruik ik hem in de garage.
Na diverse E-mail berichten naar de firma Princess gestuurd te hebben over dit
probleem nooit bericht terug ontvangen en via de telefoon niet te berijken
Het was het eerste product van de firma Princess maar ook het laatste.
Samen gevat hij is goedkoop maar dan heb je ook niets
niet duur, maar wel een paar nadelen: mandje is moeilijk schoon te houden en na
een paar keer schoonmaken vervagen de aanwijzingen op het bedieningspaneel
(zoals de temperatuuraanduidingen) geheel. Ik ga op zoek naar een beter
product!
Na een poosje in bezit:
inderdaad....de mijne heeft ook last van de vet/vulkaanuitbarstingen!
frituur voor de tweede keer in de brand,1 e keer opgestuurd en gratis hersteld,
stuur hem nu niet weer op heb geen vertrouwen er meer in
zeer gevaarlijk, bij mij spatte het vet eruit alsof het een vulkaanuitbarsting
was, bijna levend verbrand.
ben benieuwd naar de reactie van princess hierop maar veiligheid is ver te
zoeken.
Heb hem vandaag teruggebracht naar de winkel en tevens princess gemaild. Ik
hoef hem niet meer terug.
Moet nu 3 weken wachten op een reactie!!!!!??
heeft iemand dezelfde ervaring laat het me weten.
Prima friteuse! Het is nog niet nodig maar volgens ons is ie gemakkelijk schoon
te maken.
Heel handig apparaat. Erg makkelijk schoon te houden, goede temperatuur, niet
duur. Friteurvet makkelijk te verversen! Geur valt ons bij schoon vet wel mee.
Fraai ding om te zien.Vet snel op temp. Zeer gebruiksvriendelijk en onderdelen
eenvoudig uit elkaar te halen om schoon te maken.Wel onder de afzuigkap
plaatsen met frituren omdat er geen geurfilter op zit. Een AANRADER!!!!