Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productDenver PFF-1063BLACK - Digitale fotolijst - Zwart - 10.1 inch - Touchscreen - WiFi
Wat een onwijs handig ding, deze digitale fotolijst!
De prijs-kwaliteut verhouding is helemaal top, de foto's zijn mooi helder en instellingen zijn gemakkelijk in te stellen.
De fotolijst is sowieso onwijs handig in gebruik en erg gebruiksvriendelijk, ook als je helemaal niet technisch bent aangelegd.
Zeer goede fotolijst
Heel goed product! Het beeld is mooi helder, je kunt heel veel aanpassen en de app erbij is handig om foto's te uploaden. Het enige minpunt is dat de UI op het apparaat een beetje sloom is, maar niet sloom genoeg om in de weg te zitten.
Pluspunten
- Mooi beeld
- Veel aanpassingsopties
Minpunten
- De UI is een beetje sloom
Erg goed
Erg mooie duidelijke digitale fotolijst. Mooie duidelijke foto's.
Via een app kan je de foto's toevoegen aan de fotolijst. In de app kan je ook de foto's positioneren zodat ze goed op het beeld passen. Ook kan je via een QR code meerdere personen uitnodigen voor het toevoegen van foto's aan de fotolijst.
Via de fotolijst zelf kan je de galerij zien. Ook kan je daar foto's verwijderen, aanpassen en zelfs (tijdelijk) foto's blokkeren voor weergave.
Pluspunten
- App
- Beeldkwaliteit
Erg leuk
Leuke fotolijst met erg makkelijke manier van het uploaden van foto's. Beeldkwaliteit had iets beter gekund maar voor de prijs is het zeker een aanrader!
Pluspunten
- Makkelijk
- Leuk
- Goeie prijs
Minpunten
- Beeldkwaliteit kan beter
Geweldig
Fantastisch