Remington D7777 - Reviews

Best Reviewed jan 2020 Remington D7777
Best Reviewed - januari 2020
Specificaties
Vermogen
1800 watt
Aantal warmtestanden
3
Aantal blaasstanden
2
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 100 reviews die zijn achtergelaten voor de Remington D7777 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nina Rosalie 29-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Heel fijne fohn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Deze fohn heeft 2 blaasstanden, 2 warmtestanden en een coolshot knop. Hij blaast niet hard, waardoor je haar niet alle kanten op vliegt maar droogt wel effectief. Er zit ook een lekker ruime diffuserkop bij en voelt licht in de hand. Op de laagste warmte stand is hij lauw warm en wordt hij niet heet op je hoofdhuid. Kortom, een heel fijne fohn en hij ziet er ook nog eens mooi uit.

Pluspunten

  • Ruime diffuserkop
  • Lage warmtestand en coolshot knop
  • Blaast niet hard
  • Droogt effectief
  • Ziet er mooi uit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karin 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beter dan verwacht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Voor mijn krullende haren was ik op zoek naar een nieuwe föhn met diffuser. Ik koos voor deze vanwege de ionische en keramische technologie.
Voorheen kreeg ik mijn haren NOOIT zo geföhnd als de kapper. Ik begrijp nu waarom. Met deze föhn is er een heel groot verschil!!
Mijn krullen zijn veel luchtiger en er is ook bovenop volume. GEWELDIG!
Ik heb niets gemerkt van het warm worden van de föhn zoals anderen in recensies zeiden. Tot slot is de föhn mooi en handzaam.

Pluspunten

  • Krullen zoals na een kappersbezoek!
  • Lang snoer is heel prettig.
  • De diffuser is inbegrepen.
  • Ligt prettig in de hand.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kroon 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, mooie techniek

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Prachtig design en super techniek. Keuze is snel gemaakt geen twijfel mogelijk! Raad het iedereen aan om deze investering te doen

Pluspunten

  • Techniek
  • Design

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariannr 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik ging voor de Dyson maar de verkoper overtuigde mij dat deze net zo goed was en langer garantie termijn

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi ontwerp
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geluid is best hard

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gebruiker 30-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect toestel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Goed product doet wat het moet doen drogen van haar. Makkelijke opzet stukken. Ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • Werkt zeer goed en handig
  • Koud en Warme lucht

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manoukjill 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste fohn voor krullend haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik twijfelde tussen de Dyson en deze föhn, maar na veel onderzoek en overwegen, besloot ik voor deze föhn te gaan. Ook omdat ik gewoonweg Dyson te duur vind voor een fohn. Ik heb geen moment spijt van deze aankoop. De fohn heeft 2 warmtestanden, 2 warmtestanden en een coolstand. De coolstand gebruik ik voornamelijk omdat hitte niet goed is voor de krullen.

De fohn ligt lekker in de hand waardoor je geen verlamde arm krijgt tijdens het fohnen.
Door de goede ionische en keramische technologie heb je bijne geen pluis en blijven je krullen mooi in vorm!

Pluspunten

  • met diffuser
  • koude warmtestand
  • Voorkomt pluis
  • Ligt fijn in de hand
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Haar achterkant opgezogen: panty omheen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Krullenkoppie 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington D7777

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Echt een super fohn.
Het was kiezen tussen de veel te dure Dyson of de Remington D7777 (3D). Blij dat ik deze keuze heb gemaakt!
De fohn is aanzienlijk stiller dan mn vorige fohn en laat mn krullenbos glanzend en zonder kroes drogen. Voor mij mn beste aankoop van 2020 tot nu toe.

Pluspunten

  • Stiller
  • Glans

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 27-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer licht en super design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
De föhn is zeer licht en je kan hem lang vasthouden. Middels de verschillende hulpstukken kan je ieder haar snel droog krijgen. Snel verzonden en design is echt heel mooi. In stand 1 blaast hij niet zo hard maar in stand 2 is het voldoende.

Pluspunten

  • Licht
  • Warm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 24-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Perfecte fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Hele fijne föhn, snel droog, weinig pluis. Top!
Hij is goed hanteerbaar, niet zwaar en ligt goed in de hand.
Ik ben heel erg tevreden met deze aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sandy 20-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remmington D777

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Fijne fohn, niet te groot, niet te zwaar. Mooi vormgegeven & prima prijs/kwaliteitsverhouding. Ook mooie degelijke verpakking! Aanrader!

Pluspunten

  • Formaat
  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

N 18-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne greep, geen pluis en snel droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Eerder zag ik niet echt de toegevoegde waarde in een goede fohn. Als het haar maar droog werd. Maar deze fohn heeft mij daar heel anders over na laten denken. Ik heb gewoon in tijden geen bos krullen zonder pluis meer gehad.

Pluspunten

  • Geen pluis
  • Snel droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

K. Busman 10-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne fohn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Ik kocht hem omdat hij klein en sterk leek, en dit klopt. Hij ligt goed in de hand, en is krachtig tegelijk.

Pluspunten

  • Klein
  • Licht

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

sarahv 10-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig voor mijn haar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Ik ben heel tevreden over deze haardroger. Mijn haar is veel sneller droog dan met mijn oude haardroger, mijn haar voelt ook veel zachter aan en blinkt mooi. De droger ligt goed in de hand, de verschillende blaasmondjes zijn ook handig. Alleen maar positieve eigenschappen dus. Heb hem ook kunnen kopen aan een heel interessante prijs en daarbovenop kon ik gebruik maken van een cashback actie. Ik ben heel blij met mijn aankoop!

Pluspunten

  • snel droog
  • haar is zacht en glanzend

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pawel 04-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Remington AIR 3D: de beste selectie voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Zeer lichte droger met hoog vermogen, die elke eigenaar tevreden zal stellen. Het heeft vele bedieningsmodi en verschillende tips voor verschillende soorten haar.

Pluspunten

  • gewicht
  • macht
  • vele werkingswijzen

Minpunten

  • kan goedkoper zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Tobbie 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Na het lezen van diverse review ben ik uitgekomen bij deze föhn. Het is werkelijk een top apparaat. Voldoende instellingen en zelfs een cool stand voor de finishing touch. Pluizig haar behoort met deze föhn tot het verleden.

Pluspunten

  • Licht
  • Cool stand
  • Instelingen
  • Prettig te bedienen
  • Design

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

BeWi 02-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

3D Remmmington Bronze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

9,0
Kwaliteitsprodukt met mogelijkheid voor koude lucht. Handzaam en licht, ergonomisch. Mooi design. Dit produkt sprong er direct uit en de keus was snel gemaakt aangezien de verkoper ook erg enthousiast was over dit produkt.

Pluspunten

  • kwaliteitsprodukt
  • mooi design

Minpunten

  • nvt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Anne M 25-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handzaam formaat, haar sneller droog en mooier resultaat.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
handzaam formaat,haar sneller droog,en stiller dan de meeste. Ben hierdoor meer tevreden met dit product dan mijn huidige fohn.

Pluspunten

  • stil
  • handzaam formaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Regina C 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

8,0
Wat een handzame en functionele föhn. Wilde eerst een Dyson maar deze was best getest en idd een prima apparaat. Top Remington.

Pluspunten

  • Handzaam
  • Licht

Minpunten

  • Niet zo stil

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Valin3 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Viel direct tegen

Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

5,0
Nadat onze oude föhn alleen nog maar heel hete lucht blies, zijn we gaan kijken voor een andere föhn. De Dyson föhn stond hoog op m’n lijstje, maar helaas was mijn budget niet toereikend.
Na veel positieve verhalen op het krullenforum (curly girl method) op Facebook over deze föhn, toch maar hiervoor gegaan.
Helaas een totale tegenvaller. Mijn oude föhn (destijds voor €30 gekocht) beviel me beter dan deze.
Je betaalt absoluut voor het design, niet voor de kwaliteit van de föhn.

Pluspunten

  • Mooi design (vandaar de kosten)

Minpunten

  • Duurkoop
  • Veel lawaai
  • Weinig standen
  • “Koude stand” niet echt koud

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Tom 16-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer Goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Remington D7777

Algemene score

10,0
Zeer goede föhn Met de Remington D7777 Air3D creëer je in korte tijd je favoriete look zonder je haar te beschadigen. Deze föhn beschikt over 3 warmtestanden en 2 snelheden. Dankzij de ionentechnologie worden er negatieve ionen afgegeven aan het haar, waardoor je zacht en pluisvrij haar krijgt. Ook kun je het haar fixeren met de Cool Shot functie voor een glanzend resultaat. Verder maakt het ergonomische en lichtgewichte ontwerp de föhn handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews