BaByliss Pro Digital Haardroger - 2200W - Grijs/Zilver - Föhns

BaByliss Pro Digital Haardroger - 2200W - Grijs/Zilver
BaByliss Pro Digital Haardroger - 2200W - Grijs/Zilver
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 128,00 Bekijk alle aanbieders
8.9

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 29 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss Pro Digital Haardroger - 2200W - Grijs/Zilver op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lori21-03-2016

Een comfortabele föhn!

Wat me als eerst opviel is dat de föhn erg licht is, wat met mijn lange dikke haar erg fijn is. Geen lamme armen meer. Daarnaast is mijn haar sneller droog en wordt de föhn niet te warm, dus geen droog stro haar als resultaat. Het enige minpuntje vind ik dat er maar twee snelheden opzitten, ik had graag nog een lager standje erbij gehad om goed te kunnen modelleren met de borstel. Verder een top product dus!
Sanne E.10-02-2016
Hele mooie föhn! Ik vind het snoer wel erg lang, wat ik zelf wat lastig vind met opbergen. Maar de föhn bevalt me heel goed. Mijn haar is supersnel droog en het blijft langer in model zitten dan met mijn vorige föhn.
JudithB05-02-2016
Als je deze fohn hebt gebruikt wil je nooit meer iets anders. Mijn haar heeft veel meer glas en volume en is super snel droog. Echt een super aankoop dus!
esmee27-01-2016
Allereerst WOW! Deze fohn is alles wat het zegt, mijn haar is echt veel sneller droog, fohn wordt niet te warm. Hij is duur, maar is elke euro waard. De fohn is licht, veel lichter dan mijn oude fohn scheelt heel veel als je lang en dik haar hebt. En zoveel makkelijker om je haar te stijlen dan met andere fohn's. Ik zou hem iedereen aanraden