De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta Powerline CV5930 - Föhn - Wit - 2100W - Diffuser - Ion Technologie op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prima föhn, doet wat het moet doen. Makkelijk met de opzetstukken zoals een diffuser voor de krullen van mij en mijn dochter. Licht in gewicht.
Oogt alleen goedkoop door de uitstraling en het materiaal wat gebruikt is.
Deze föhn doet wat de fabrikant belooft: glanzend haar dat niet statisch is door de ionic booster en een korte droogtijd door de ruime keuze aan warmtestanden en blaaskracht. Makkelijk in gebruik, goed hanteerbaar, lang snoer, handige opzetstukken voor een beter resultaat en een diffuser voor krullen. Het design is mooi, maar het geluid had wat minder hard en schel gemogen. De warmtestand 3 vind ik persoonlijk iets te warm en 2 net niet warm genoeg. Al met al een goede prijs-kwaliteit-verhouding en ik ben en tevreden gebruiker.
Deze fohn ziet er mooi uit, ligt fijn in de hand. Prima snoerlengte. De verschillende standen zijn makkelijk aan te passen. Met de dyfuser pluist mijn haar aanzienlijk minder. Met het andere mondstuk kun je heel precies drogen zonder dat het pluist.
Het enige nadeel:het geluid. Een soort hoge pieptoon.