Philips ThermoProtect HP8230 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips ThermoProtect HP8230 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

dv8020 24-03-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Vorig Philips haardroger (HP8250) deed ons onlangs schrikken met steekvlam (ter hoogte van overgang van plat netsnoer naar rubber handvat), geen garantie meer (11/2011), dus op zoek naar nieuw toestel met gedachte dat dit geen 'eeuwen'aankoop wordt, dus mocht wat minder professioneel zijn, en goedkoper.
Dit model had goede score, variatie van prijs in winkels tss 18 en 28 euro, en toch hoog wattage en warmte-standen.
Geen ionen functie, geen keramisch element, neem ik erbij.
Eerste ervaring lijkt goed, iets zwaarder, greep versus HP8250 anders, warmt iets minder (alhoewel pas 100W verschil), dus tevreden klant momenteel.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vandenbroeck 22-01-2020
  • Product getest

Product doet wat het moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Dit is één van de betere haardrogers die ik ooit heb gehad. Hij maakt niet veel lawaai, heeft een strak design. Hij droogt mijn haar in een sneltempo. Ook makkelijk om op te bergen. Kortom, een echte aanrader om in huis te halen!

Pluspunten

  • Droogt snel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sarah B. 16-01-2020
  • Product getest

Droogt maar is niet krachtig

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

7,0
Ik heb deze haardroger kunnen testen en hij blaast uw haar droog maar door de temperatuur protect en de te lage droogkracht duurt het toch wat langer dan bij mijn andere haardroger. Ik vind hem ook niet zo goed in de hand ̂liggen.

Pluspunten

  • Stil
  • Thermo protect

Minpunten

  • Ligt niet goed in de hand
  • Is niet krachtig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Kita30 15-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne haardroger zonder je te verbranden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Fijne haardroger zonder je te verbranden

Dankzij de ThermoProtect is het erg moeilijk je te verbranden. Toch zijn je haren best snel droog voor 2100W. Het toestel ligt aangenaam in de hand en is relatief stil.

Pluspunten

  • Thermoprotect (temperatuur)
  • Ergonomie
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Lengte snoer

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sanehv 15-01-2020
  • Product getest

Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Mijn oude föhn werd ontzettend heet. Ik mocht deze testen en ik ben onder de indruk . Hij droogt snel en zorgt ervoor dat het niet te heet wordt. Daarbij is het makkelijk hanteerbaar & op te bergen. Een aanrader

Pluspunten

  • Prijs
  • Niet te warm
  • Mooi formaat

Minpunten

  • Nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LorieDC 15-01-2020
  • Product gekocht

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Goede haardroger met verschillende standen, droogt het haar snel en weegt niet veel.
Prijs/kwaliteit zeer goed!
Doet wat hij moet doen.

Pluspunten

  • Weegt weinig
  • Krachtig
  • Meerdere standen

Minpunten

  • Weinig accessoires
  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Maartje 30-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Prim föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Prima föhn, ligt licht in de hand en de verschillende instelmogelijkheden zijn voldoende (3 snelheden en 3 warmte-standen). Met het opzetstuk is de föhn best lang, nét comfortabel voor mijn niet zulke lange armen. Ik gebruik altijd de ThermoProtect temperatuurstand en heb het idee dat mijn haar hierdoor snel droogt maar niet te heet wordt. Jammer dat de opzetstukken van eerdere Philips-föhns niet bruikbaar zijn op dit product.

Pluspunten

  • Formaat
  • Gewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Anna1972 24-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Ligt lekker in de hand, meerder standen, haar droogt snel. Blijft niet lang warm zodat je het snel op kunt bergen. Maakt niet heel veel lawaai

Pluspunten

  • makkelijk in de hand
  • meerdere standen
  • blijft niet land warm
  • niet zoveel lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 23-12-2019
  • Product getest

Goede haardroger

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Deze haardroger heeft een vrij lang snoer wat erg handig is. En blaast op de warme stand snel de haren droog. Ook met lang krullend haar. Alleen op de koude stand Duurd het wat langer voordat het droog is

Pluspunten

  • Lang snoer
  • Ligt niet zwaar in de hand
  • Blaast snel droog

Reageer

Bibikl 23-12-2019
  • Product gekocht

Geweldige föhn voor een leuke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Het is een erg fijne föhn.Het is fijn dat je verschillende snelheden kunt instellen. Ook kan je kiezen uit warme of koude lucht, zelfs met koude lucht is mijn haar snel droog

Pluspunten

  • Verschillende snelheden
  • Verschillende temperaturen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Petra 23-12-2019
  • Product getest

Zeer tevreden met deze föhn!

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Zeer blij met deze föhn!
De föhn geeft volume en is makkelijk te gebruiken. Ideaal is de keuze voor verschillende standen. Je haar is snel droog met deze föhn.
Mijn eerste indruk was dat ik de föhn nogal groot vond, maar in 't gebruik merk je daar weinig van.

Pluspunten

  • Makkelijk te gebruiken
  • Geeft meer volume
  • Verschillende standen

Minpunten

  • Groot, oogt zwaar

Reageer

Robien 06-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

9,0
Fijne haardroger, deze is lief voor mijn haar, niet te heet en geweldig handig met de extra knop voor koude lucht. Een prima haardroger, voor een goeie prijs.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Shewie 19-01-2020

l'ami des brushing

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
[Cet avis a été recueilli en réponse à une offre.] N'étant pas satisfaite de mon ancien sèche-cheveux, tout comme mon compagnon vu le bruit important que celui-ci faisait, j'avais hâte de reçevoir ce nouveau.
N'étant pas satisfaite de mon ancien sèche-cheveux, tout comme mon compagnon vu le bruit important que celui-ci faisait, j'avais hâte de recevoir ce nouveau.

Au déballage, le produit semble de qualité et le plastique mat lui confère un design moderne et agréable.

J'ai une chevelure assez volumineuse et un brushing me prend beaucoup de temps. J'ai été agréablement surprise par le faible poids de ce sèche-cheveux et sa maniabilité qui me permettent de réaliser mes brushing bien plus rapidement qu'auparavant et ce, avec beaucoup moins de bruit qu'auparavant.

L'option Drycare permet réellement un lissage aisé en abimant beaucoup moins mes cheveux malgré une utilisation régulière (4 fois par semaine).

Seul petit bémol, pour un séchage rapide uniquement, une troisième vitesse de séchage plus intense manque.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Nata_ 04-01-2021

Krachtig maar zwaar

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

8,0
Krachtige haardroger. Ideaal voor veel haar. Doet professioneel aan.
Weegt wel wat en grote omvang, niet bedoeld om ergens mee naartoe te nemen.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

M-say 30-09-2020

Very powerful!

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
I like this one very much! It has very light construction, but at the same time gives very powerful air flow. Hear becomes dry very fast. The hot and cold air are pleasant - you don't feel any harm or burning on your scalp. Also has long enough cord.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Krissekras 31-07-2020

Doet wat moet.

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Deze haardroger is echt een lichtgewicht en ligt soepel in de hand, dus makkelijk in gebruik. De verschillende warmte standen geven iedereen de mogelijkheid zijn haar te drogen op perfecte wijze. Ben ik tevreden? Zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Schabon 09-05-2020

Geweldig produkt

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Deze haardroger is eenvoudig te bedienen, heeft een uitstekende werking wat betreft droging van de haren.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Janiz 15-04-2020

goed, goedkoop en voldoet aan verwachtingen

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
dit product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. 2 snelheden en 2 verwarmingsstanden. Volledig zoals ik het verwacht had
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Cindydk 02-03-2020

Excellent sèche cheveux

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
[Cet avis a été recueilli en réponse à une offre.] Super sèche cheveux qui permets d'adapter la température facilement.
Également très puissant
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Tejipe 31-01-2020

Très content de ce produit

Geschreven voor: Philips ThermoProtect HP8230

Algemene score

10,0
Un sèche-cheveux simple, facile d'emploi avec les fonctionalités que je demande, what else ?
Bonne ergonomie, la touche "froid", envoie vraiment de l'air froid, ce que je n'avais pas avec mon ancien sèche-cheveux (d'une autre marque).
Point de vue qualité-prix, rien à redire.
Merci.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Toon meer reviews