Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

BaByliss D572DE

Vergelijkbare producten

Remington D5706

Remington D5706 Best Reviewed nov 2019
8,7 (18)
Best Reviewed nov 2019

Remington D5715

Remington D5715 Best Reviewed aug 2019
8,5 (17)
Best Reviewed aug 2019

BaByliss Bronze Shimmer 2200

BaByliss Bronze Shimmer 2200
8,0 (5)
Bekijk alle Fohns
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de BaByliss D572DE op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

margo 27-12-2019
  • Product getest

Super fijne föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss D572DE

Algemene score

8,0
Met mijn fijne en vooral (argh) futloze haar ben ik al tijden op zoek naar een föhn die mijn haar laat "shinen" zonder ze kapot te föhnen.

Het was even onderzoeken hoe deze föhn het beste gebruikt kon worden. Hij is redelijk groot en zwaar waardoor het even zoeken is hoe je deze het beste kan gebruiken.

De föhn zorgt voor een mooie glans, en mijn haar is binnen no time droog. Geen hard lawaai, föhnen zonder piep in de oren achteraf ;)

Zelfs mijn dochtertje van 4 wil haar haren föhnen!

Fijne warmteregulierig, mooi design, fijne diffuser.

Fijne föhn dus :)

Pluspunten

  • Warmteregulierig
  • Design
  • Geluid

Minpunten

  • Zwaar
  • Groot

Reageer

Branka 27-12-2019
  • Product getest

BaByliss D572DE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: BaByliss D572DE

Algemene score

9,0
De BaByliss föhn heb ik voor een week uitgetest en ik ben er tot nu toe tevreden over. Door de vormgeving ligt het handvat goed in je hand. De föhn is heel erg licht wat ik enorm fijn vind. Ook omdat ik vaak reis en het dus handig is dat het apparaat niet te zwaar in je koffer is. Er zitten genoeg verschillende standen op om van koud naar heet te gaan. Het apparaat is ook krachtig genoeg. Droogt snel. Ik heb krullend en droog haar en vrij dik. Ik ben ook blij met de diffuser die erbij geleverd wordt. Want dat is heel belangrijk als je je krullen niet kwijt wilt raken als je een föhn gebruikt, wat bij een standaard föhn dus wel gebeurd. Het enige nadeel van deze föhn vind ik dat mijn haar toch ietwat frizzy is na het drogen met deze BaByliss föhn. Nu kan dat ook aan mijn haarproduct liggen natuurlijk. Dus dat wil ik de komende weken verder gaan uittesten en kom daar zeker op terug.
Branka.

Pluspunten

  • Licht gewicht
  • Fijne vormgeving

Reageer

Michele 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

licht gewicht - fijn in de hand

Geschreven voor: BaByliss D572DE

Algemene score

8,0
Wat een fijne fohn! Mijn haar blaast hij super snel droog en omdat hij zo licht is is hij ook erg makkelijk in gebruik. Hij is wendbaar. Ook het opzet stuk is er makkelijk op en af te krijgen. Omdat hij zo wendbaar is, vind ik het een stuk makkelijk er om haar in model te krijgen.. Blij mee!

Pluspunten

  • ziet er mooi uit
  • licht gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anouk de Graaf 20-12-2019
  • Product getest

Een beetje een tegenvaller

Geschreven voor: BaByliss D572DE

Algemene score

5,0
Ik was erg enthousiast voordat ik begon met dit product testen, omdat ik goede ervaringen heb met het merk BaByliss. Daarom was deze föhn voor mij persoonlijk een beetje een tegenvaller, hij is erg zwaar in de hand, dat vind ik niet fijn, een lichtere föhn werkt beter, op de hoogste stand vind ik dat de föhn nog niet echt erg warme lucht blaast, hierdoor duurt het een tijdje voordat je haar helemaal droog is, de koude lucht functie werkt wel goed, en voelt fijn aan. Het haar glimt na het föhnen, en voelt glad aan, dit is erg fijn. Al met al een goede föhn, maar ik denk dat BaByliss betere opties heeft.

Pluspunten

  • Glanzend haar
  • Simpel design

Minpunten

  • Föhn is zwaar
  • Zelfs op de hoogste stand geen hele warme lucht

Reageer