Philips DryCare BHD274 - Reviews

Best Reviewed jul 2020 Philips DryCare BHD274
Best Reviewed - juli 2020
Specificaties
Vermogen
2200 watt
Aantal warmtestanden
6
Aantal blaasstanden
6

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips DryCare BHD274 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Krullebolleke 15-07-2020
  • Product gekocht

Ideale föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

10,0
De föhn is ideaal voor iedereen, maar zeker voor mensen met een lange dikke bos haar. Ik heb al vele föhnen gehad maar nog nooit waren mijn haren zo snel droog als met deze föhn! Ideaal dus ook voor moeders met dochters die lang haar hebben, want ze hoeven niet lang stil te zitten.
De haren zijn ook superzacht, door de ionen. Ook de koude knop is ideaal met stylen van het haar.

Pluspunten

  • Snel droog
  • Super zachte haren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pel123 12-07-2020
  • Product gekocht

Handig product met meerdere functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

9,0
Ik heb fijn haar, de thermo Protection is erg prettig. Het beschermd mijn haar tegen de hitte. Het duurt wel iets langer voordat het droog is, maar is vele malen beter voor je haar! Als ik wel snel de deur uit moet gebruik ik de snelle functie!

Pluspunten

  • Meerdere functies
  • Meerdere opzetkoppen

Minpunten

  • Geen

Reageer

Nielsenn 10-07-2020

Handig in gebruik!

Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

10,0
Handige haarfohn die voor iedereen goed te bedienen is! Maakt minder geluid dan andere haar fohns die ik in het verleden heb gehad én heel belangrijk vind ik ; minder pluizig haar!! Aanrader dit! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

yvt79 08-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima fohn, voor mooie prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

9,0
Deze föhn is erg goed te bedienen met 1 hand en je haar is met de verschillende functie snel droog, vind alleen de föhn een beetje zwaar. Voor de rest zeer goed product ook heel fijn met krulhaar

Pluspunten

  • droogt snel
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • wat zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ShaZòya 07-07-2020
  • Product getest

Blij verrast door budget vriendelijke föhn!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

9,0
Blij verrast ben ik door deze föhn, hij maakt de haren goed droog zonder dat het je haar pluizig maakt. De diffuser die bij de föhn zit werkt fijn, maar haar krijgt een echte boost en heeft meer volume en slag. De föhn heeft een warme en koude stand die beide fijn werken, hij blijft even krachtig. Hij is makkelijk in gebruik en maakt niet irritant veel lawaai. Hij is het goed dubbel en dwars waard en ik raad dan ook iedereen deze föhn aan.

Pluspunten

  • Kracht
  • Warme stand
  • Koude stand
  • Prijs
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Er hadden meer standen op gekunt

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marleyy 06-07-2020

Geweldig product!

Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

10,0
Deze fohn zou ik iedereen aan willen bevelen, maar zeker mensen met een volle dikke boos haar. In een mum van tijd is je haar droog én ook nog eens superzacht en glanzend!
Heb nog nooit zó kort hoeven föhnen op mijn dikke volle bos.
Heel handig ook voor kinderen met lang haar, hoeven ze niet zo lang stil te zitten. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Föhn 06-07-2020

Glanzend mooi haar met deze föhn

Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

10,0
Deze föhn is echt een lichtgewicht wat het makkelijk maakt om je haren te föhnen. Daarbij ziet het haar wanneer het droog is er glanzend en gezond uit. Heel tevreden dus! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Niconic 06-07-2020
  • Product gekocht

Fijn en degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

8,0
Met deze compacte föhn haal je een degelijk apparaat in huis. Je haar is binnen no-time droog en te stylen. Door wat ze noemen Thermo Protect wordt hij nooit tè heet. Het snoer is zeker lang genoeg en het apparaat is niet te zwaar. Hij voelt degelijk aan. Met het handvat ligt hij goed in de hand. Er zit nog een opzetstuk bij die je evt kunt gebruiken voor krullen en volume. Hij is niet te groot en daardoor ook makkelijk mee te nemen. Eigenlijk zijn er weinig minpunten te benoemen. Misschien een beetje zoeken welke stand qua combinatie snelheid en warmte je het meest ideaal vindt, want hij heeft meerdere standen.

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Lang snoer
  • Degelijk apparaat

Minpunten

  • Niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Makkie78 04-07-2020
  • Product getest

Super föhn die betaalbaar is

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

8,0
Deze krachtige föhn is erg goed te bedienen met 1 hand en je haar is met de verschillende functie snel droog, vind alleen van wat ik gewend ben de föhn een beetje zwaar. Voor de rest zeer goed product..

Pluspunten

  • Krachtig
  • Sneldrogend
  • Veel functies

Minpunten

  • Iets te zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Hastel112 04-07-2020
  • Product getest

Goede föhn

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips DryCare BHD274

Algemene score

8,0
Deze föhn heeft een goede luchtstroom, een mooi design en ligt goed in de hand.

Hij maakt wel een beetje herrie.

Pluspunten

  • Goeie luchtstroom
  • Geen statisch haar
  • Mooi design
  • Ligt goed in de hand

Minpunten

  • Maakt best veel herrie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer