Informatie over FM transmitters

Met een FM transmitter kun je een signaal van een mp3 speler, of bijvoorbeeld een iPhone door de ether zenden.

Dit gaat als volgt: je sluit de mp3 speler aan op de ingang van de FM transmitter. Op deze transmitter kun je meestal instellen op welke frequentie hij moet gaan uitzenden. Vervolgens stem je die frequentie af op jouw radio, waarna je vervolgens via je geluidsinstallatie kunt luisteren naar de muziek van je mp3 speler. Dit kan zowel in huis als bijvoorbeeld in de auto. Voor in de auto zijn zelfs FM transmitters te krijgen die je rechtstreeks in je sigarettenaansteker kan stoppen. Een FM transmitter heeft een bereik van slechts enkele meters.

Reis je veel en ver dan is het aan te raden een FM transmitter te kopen met veel voorkeurfrequenties. Hiermee kun je storingen van de grote radiostations ontlopen als deze op een soortgelijke frequentie uitzenden. Je hebt dan immers meer mogelijkheden om op een andere frequentie af te stemmen.
FM transmitter

Bekijk alle FM transmitters

Beste

Philips AEA2700

Compatibele producten
Sluit het apparaat aan op een digitale of analoge ingang van bijvoorbeeld een HiFi set en je kan via Bluetooth streamen vanaf je telefoon of tablet.<br>Met lichtnetadapter.
Lijn uitgang
Ja
Philips AEA2700
9,3 (3)

Caliber PMT557BT

Kleuren
zwart
Lijn ingang
Ja
Caliber PMT557BT
7,0 (1)
Bekijk alle beste fm transmitters

Nieuwste

ebode Audio FM Transmitter supports USB Aux-in & SD card

ebode Audio FM Transmitter supports USB Aux-in & SD card

Loliyo FM Transmitter - Muziek luisteren via de autoradio

Loliyo FM Transmitter - Muziek luisteren via de autoradio
Bekijk alle nieuwe fm transmitters