Informatie over flessenwarmers

Het opwarmen van moedermelk doe je het beste met behulp van een flessenwarmer. Flessenwarmers maken het mogelijk om ook babyhapjes geleidelijk en snel op te warmen. Dit ongeacht of de babyvoeding of de moedermelk uit de diepvries of de koelkast komt, al op kamertemperatuur is of niet. Met behulp van een flessenwarmer zullen de natuurlijke vitamines en voedingsstoffen bewaard worden. De meeste moderne flessenwarmers verwarmen de voeding geleidelijk zodat het goede van de voeding niet verloren gaat.

flessenwarmer

Bekijk alle Flessenwarmers

Handige flessenwarmers

  • Moderne flessenwarmers zijn uitgerust met verschillende temperatuurstanden. Met deze flessenwarmers kun je een temperatuur instellen en voorkomen dat de melk of andere vloeistof die in de fles zit, te heet wordt of te koud blijft.
  • Een LED-indicator of een digitale temperatuurweergave geeft aan wanneer de juiste temperatuur bereikt is.
  • Sommige flessenwarmers zijn geschikt voor verschillende maten flessen en potten.
  • Tot slot, er zijn ook flessenwarmers die voorzien zijn van een lifter. Dit komt goed van pas als je het flesje of het potje uit de flessenwarmer wil halen.

Beveiligde flessenwarmers

  • Sommige flessenwarmers zijn elektronisch beveiligd. Dit om te voorkomen dat de kleine ermee aan de haal gaat.
  • Voor extra veiligheid schakelen sommige flessenverwarmers zichzelf automatisch uit als je dat per ongeluk vergeten bent.

Beste flessenwarmers
Populairste flessenwarmers