Heb het product een aantal dagen in mijn bezit, en heb hem één keer kunnen gebruiken dus zal even kort mijn bevinden opschrijven.
De bevestiging op het voertuig is wat mij betreft zeer goed. Ook zitten er twee kleine sloten op de drager die ervoor zorgen dat ik in ieder geval met een gerust hard bij een benzinepomp kan stoppen, zonder dat ik bang ben dat mijn dure racefiets gejat wordt. Enige puntje van kritiek vond ik de bijgeleverde handleiding. Het was voor mij de eerste keer nog best wel puzzelen, maar toen alles eenmaal zat was het bij de tweede drager al stukken eenvoudiger!
Als ik kijk naar de bevestiging van de fiets op de drager, ben ik gewoon tevreden. Voor de wielen zit er een slim systeem, twijfel alleen een beetje over de bevestiging van het frame. Het zit zo vast als een huis, dus daar maak ik me geen zorgen om! Ben alleen een beetje bang dat het harde plastic eventueel krasjes achter kan laten op het frame, alleen heb ik het product daarvoor te kort in mijn bezit.
Voor een goede indruk wat betreft de degelijkheid heb ik het product ook nog te kort in mijn bezit. Daar moet ik alleen wel bij zeggen dat ik een erg goede eerste indruk heb over de gebruikte materialen.
- Bevestiging op voertuig
- Bevestiging van de fiets