De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Thule 970 op Kieskeurig.nl.
Ik ben laats aangehouden daar de politie. Een waarschuwing gekregen omdat deze fietsendrager niet meer toegestaan zou zijn. Volgens de agent zou je de achterlichten niet kunnen zien als je er een fiets met fietstassen op hebt zitten. Dat heb ik nooit, maar het leek me niet verstandig om eigenwijs te doen. Ik heb 'm al 6 jaar en hij ligt standaard in de auto. Snel te monteren en te demonteren en in noodgevallen altijd bij de hand. Heel erg makkelijk om m'n zoon naar school te brengen of op te halen. Ik heb er destijds 19 euro voor betaald, ben er erg tevreden over. Damesfietsen zijn wat lastiger, maar al doende leert men.
Pluspunten
Minpunten