Krups EA910B

Krups EA910B

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 350,00Bekijk alle aanbieders
sonja197506-08-2026
Ik heb de Krups volautomatische espressomachine inmiddels uitgeprobeerd en dit zijn mijn eerste indrukken. Wat mij als eerste opviel, is dat er geen Nederlandstalige gebruiksaanwijzing bij zit. Dat vond ik wel jammer., maar ik heb deze wel online kunnen vinden. Verder vind ik het een mooi apparaat om te zien. Hij is ook compacter dan mijn oude machine, wat ik persoonlijk een pluspunt vind. Het is fijn dat alles wat je nodig hebt erbij zit, inclusief de reinigingstabletten. Bij het vullen van het waterreservoir liep ik wel tegen iets aan. Op de plek waar het apparaat bij mij staat, zit de vulopening een beetje in een hoekje, waardoor ik lastig kan zien hoe ver ik hem vul. Het waterreservoir oogt in eerste instantie vrij klein, maar er blijkt toch verrassend veel water in te kunnen. Bij het aanzetten begint het apparaat automatisch met spoelen. Zonder de gebruiksaanwijzing te lezen ben ik gewoon begonnen met koffie zetten en dat ging eigenlijk heel vanzelfsprekend. De bediening spreekt voor zich. Al snapte ik eerst niet wat de tekentjes aan de voorkant betekenen waar het lichtje gaat branden. Bijvoorbeeld koffie dik bakje is vol of water is op. Dat is zo klein dat ik er een bril bij op moest zetten. Bij het eerste kopje koffie viel me meteen op dat de koffie een stuk heter is dan ik gewend ben. Dat vind ik persoonlijk juist prettig. De melkopschuimer vind ik nog wat lastig in gebruik maar dat is denk ik een kwestie van oefenen. Je gebruikt al snel teveel melk waardoor je kopje vol is en er geen koffie meer bij past.