Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E de Jong 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Nespresso Essenza

Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Om dat we inmiddels 3 nespresso s in gebruik hebben
Is dit de beste .
Heerlijke koffie wel met de originele nespresso cups
goed heet en geluids - arm

Pluspunten

  • mooie uitvoering
  • koffie is goed heet
  • en lekker stil

Minpunten

  • klein opvang bakje voor de cups
  • klein waterreservoir

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Michel van Drongelen 24-03-2021
  • Product gekocht

Redelijk goed

Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

7,0
Nadelen : te klein voor een mok, te duur voor een goeie bak koffie. Kups duur in aanschaf, zeker voor de kleine hoeveelheid.
Voordelen: betaalbaar apparaat, klein apparaat, reservoir water en kups is ook vrij klein, maar acceptabel.

Volgende keer geef ik wel iets meer uit aan een Jura ofzo.

Pluspunten

  • Klein
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Dure kups
  • Te klein voor mok
  • Klein reservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

J 10-02-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Klein, maar werkt goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Inmiddels hebben we de machine meer dan 2 jaar in ons bezit en zijn we meer dan 1200 kopjes koffie verder (gemiddeld 1,5 kop per dag). Nog steeds zijn we erg tevreden en zet de machine goed koffie.

Pro's:
- Snel warm
- Klein formaat
- Stevig gebouwd

Con's
- Klein reservoir

Pluspunten

  • makkelijk en snel koffie

Minpunten

  • klein reservoir

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

J.Hooijer 16-11-2019
  • Product gekocht

Simpel van uitvoering maar meer dan voldoende

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

8,0
Value for money dat heeft deze machine, simpel gebruiksgemak etc. én prima koffie zoals te verwachten van Nespresso

Reageer

Judith K 23-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi klein apparaatje voor koffie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Dit nespresso apparaatje neemt niet veel ruimte in op je aanrecht en zet prima koffie. Tevreden mee.

Pluspunten

  • Klein
  • Mooi

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Finkie 15-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn en praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Na zo'n 10 jaar trouwe dienst en intensief gebruik (ook op vakanties) van onze magimix essenza M100 de Mini gekocht. Werkt perfect, is geluidsarm en zet hete koffie. Is ook compact genoeg om mee te nemen op vakantie. Klein waterreservoir, opvangbakje of lekbakje moet je voor lief nemen, daar is het ook een mini voor. En ben je op vakantie in Duitsland, kijk dan eens daar in een elektronicawinkel, was daar een stuk voordeliger dan hier.

Pluspunten

  • klein
  • hete koffie
  • makkelijk mee te nemen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ruud 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker, klein, compact, handig voor in de caravan.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Zeer goede kwaliteit / prijsverhouding, speciaal gekocht voor de vakantie om mee te nemen in de caravan.

Pluspunten

  • Klein.
  • Compact.
  • Makkelijk in gebruik.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 30-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beter dan een doorsnee bonenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
Inmiddels twee weken in huis, wat ben ik enorm blij met dit apparaat(je). Naast dat hij zeer compact is, maakt het ook nog eens intens smaakvolle koffie. De cups van Nespresso zijn erg goed, maar ook de veel goedkopere cups van het Jumbo huismerk zijn erg fijn.
De focus van dit apparaat maakt het zo sterk. Een kopje zwarte koffie is zo gezet en enorm rijk van smaak. Als je vaak koffievariaties drinkt is dit dus misschien niet jouw type.
Al met al een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Ik heb vaak genoeg minder goede kopjes koffie uit een bonenmachine van €300+ gedronken.

Pluspunten

  • Smaak
  • Prijs-kwaliteit
  • Compact
  • Eenvoud

Minpunten

  • Na 5 kopjes water bijvullen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekkere smaak uit een smart apparaat

Geschreven voor: Krups Nespressomachine Essenza Mini Piano zwart XN1108 zwart

Algemene score

9,0
eenvoudig en doeltreffend apparaat, maakt een heerlijk koffieproduct, zoals je mag verwachten. neemt lekker weinig ruimte in op het aanrecht en staat ook nog eens chic. meer dan ik eerst zou denken. Hadden we eerder moeten aanschaffen :)

Pluspunten

  • lekkere koffieproducten
  • oogt opgeruimd
  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geeft niet aan dat het waterop is
  • wennen aan kleine opvangbak capsules

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer