Saeco Xelsis Deluxe SM8785 - Volautomatische Espressomachine - Zwart/Metallic

Saeco Xelsis Deluxe SM8785 - Volautomatische Espressomachine - Zwart/Metallic

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.119,00Bekijk alle aanbieders
s************@g********10-12-2024

Uitstraling en bedieningsgemak

Ik heb deze koffiemachine nu enkele weken. Het apparaat heeft veel instellingsmogelijkheden. Mechanisch kan de maalgraad van de koffie ingesteld worden, softwarematig zijn er talloze opties voor sterkte, hoeveelheid water, melk of koffie. Met het overzichtelijke touchscreen word je eenvoudig door het selectieproces van je kop koffie geloodst. Met goede bonen en een beetje afstelling kan deze koffiemachine een goede espresso met een mooie crema laag zetten. Het melkschuim oogt wel wat grof, maar heeft een lekker mondgevoel en blijft lang staan. Zeker bij een latte maakt de machine mooie laagjes. Het is fijn dat er meerdere melkdranken tegelijkertijd gemaakt kunnen worden. Ook de snelheid waarmee een kop koffie gemaakt kan worden is zeker goed genoeg voor een kleine verjaardag. Ten opzichte van de goedkopere Philips machine onderscheidt deze zich voornamelijk door het grootte touchscreen en gebruik van metaal aan de voorzijde. Daarnaast beschikt de machine over wifi, al is de smarthome integratie daar beperkt tot Alexa. Ik kan deze machine aanraden aan iedereen die iets meer uitstraling en bedieningsgemak van zijn koffieautomaat verlangt.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
Minpunten
  • Relatief duur
  • Kleine waterreservoir