De'Longhi ECAM350.50.B - Espressomachines

De'Longhi ECAM350.50.B
De'Longhi ECAM350.50.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 236 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM350.50.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

i*************@h**********04-06-2022

Koffie Apparaat

Goed in onderhoud. Makkelijk schoon te maken. Goed het water. Duidelijke beschrijving
Pluspunten
  • Makkelijk onderhoud
  • Goed het water
i*************@h**********02-06-2022

Prima

Een mooi apparaat Goed te gebruiken. Makkelijk in onderhoud Goed heet water
Pluspunten
  • Makkelijk in onderhoud
  • Goed heet water
Tiemke Geurts30-05-2022

Fijne machine

Mooie machine, lekkere koffie! Goed in te stellen op persoonlijke keuzes. Alleen jammer dat je alleen met espresso 2 kopjes tegelijk kunt doen.
Pluspunten
  • Weinig lawaai
  • Temperatuur in te stellen
Minpunten
  • Kan alleen met espresso 2 kopjes tegelijk
f********@h**********28-05-2022
Mooi apparaat, veel functies! Nog steeds niet alle functies uitgevogeld, maar alles wat we ingesteld hebben werkt prima!
c**********@g********28-05-2022

Heerlijke koffie

Een mooi apparaat. En heerlijke koffie en cappuccino. Bij eerste paar x gebruik veel lawaai. Maar dit was na een paar x over. Hoop er weer net zolang (9jaar) van te genieten als van de vorige de longhi Tot nu toe geen spijt van de duurdere keuze.
Pluspunten
  • Snel gezet
  • Snel schoon
i******@h**********01-05-2022

Top product

Lekkere en goeie koffie. Hadden eerst een Philips met enkel problemen. De'Longhi staat ons inziens echt voor kwaliteit en eenvoud. Heerlijke apparaat.
Pluspunten
  • Design
  • Prijs
  • Snelheid
  • Gebruikersgemak
a****@l******26-04-2022

Ideale koffiemachine

Zeer fijne koffiemachine! Stil, makkelijk schoon te maken. Heerlijk melkschuim. Echt zeer blij mee
Pluspunten
  • Makkelijk schoon temaken
  • Melkbak ideaal
  • Dik melkschuim
m********@h**********25-04-2022

Een aanrader

Wat een fijn apparaat 1 druk op de knop en je koffie is een hand omdraai klaar en de melklaag op de koffie is perfect
e*******@k*********15-04-2022

Aanrader

Goede cappuccino en expresso. Mooi zwart design , gebruiksvriendelijk. Diverse opties. Heb hem een paar uur in huis, nog even goed uittesten. Ben een Saeco gewend. Benieuwd hoe dit verder bevalt!
a**********@i*********14-04-2022
Week geleden aangeschaft, dus zit nog in de fase van uitproberen en bijstellen maar vind het een prima machine.! Latte en Cappuccino geven een mooie schuimkraag die ook instelbaar is, ik ben er blij mee en hopelijk mag ik er veel Plezier aan beleven.!
h*****@c********12-04-2022

Prima koffiemachine ook voor cappuccino

Deze Koffiemachine gekocht omdat ik graag cappuccino drink. Werkt heel simpel en de cappuccino is perfect. Ook duidelijke en simpele gebruiksaanwijzing in bijgeleverd boekje. Gewoon een topmachine.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Ook prima cappuccino
Koffieliefhebber12-04-2022

Melk niet warm genoeg

De melk is niet warm genoeg. De cappuccino en een beker warme melk moet en direct in een keer opgedronken worden. Dat is niet lekker! De koffie staat ingesteld op de warmste stand en is wel goed. De warmte van de melk is niet in te stellen. Erg jammer!!
r***********@g********11-04-2022

Dinamica

Goede apparaat met duidelijke handleiding. Enig minpunt is dat de koffie niet heet is. Mooie vormgeving en staat mooi in de keuken.
Minpunten
  • Niet te warme koffie
Frederico 2811-04-2022

Ben erg tevreden

Van goede vriend gehoord die hem pas gekocht had. En heb altijd zo’n koffiemachine willen hebben. Een geweldig apparaat die goede koffie zet. En een sier op je aanrecht.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Mooi design.
Minpunten
  • Waterreservoir gaat snel leeg
c******@h**********09-04-2022

Super

Super koffieswt apparaat makkelijk om te installeren voordat je het weet zit je aan een heerlijk heerlijk cappuccino.
Pluspunten
  • Lekkere koffie
  • Makkelijk instaleren
Minpunten
  • Veel lawaai
v**************@g********08-04-2022

Bevalt zeer goed zeer zeker aan te bevelen

Na 7 jaar een DeLonghi Magnifica koffiemachine in ons bezit hadden die ons heel goed beviel hebben wij nu voor een DeLonghi Dinamica volautomaat gekozen volgens ons weer een uitstekende keuze, hopelijk hebben we er weer net zolang plezier van als onze vorige DeLonghi
  • Handig in gebruik
Kyung07-04-2022

Schot in de roos !

Goede prijs kwaliteit, makkelijk schoonmaken, heerlijke koffie, duidelijke gebruiksaanwijzing.
Lianne06-04-2022

Topper

Prima automaat, duidelijk en maalt heerlijke koffie,latte en cappuccino, ons tweede apparaat van Delonghi en is gewoon erg goed.
Pluspunten
  • Alles
Minpunten
  • Niets
bertvanhorsen@casema.nl02-04-2022

Mooie machine

Mooie machine met vele mogelijkheden. Eenvoudige bediening. Voelt degelijk aan. Mooie uitstraling
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Bediening
Minpunten
  • Tot heden niks
w******@y********29-03-2022

Weer een DeLonghi

Goede ervaring met De Longhi dus wederom hiervoor gekozen. Product net in gebruik genomen. Wel boekje erbij voor de instellingen. Koffie en Cappucino smaakt goed. Verder moet ik nog het één en ander ontdekken.
Pluspunten
  • zelfreinigend melkopschuimer
  • instelbare aroma
W.28-03-2022

Fijn apparaat, heerlijke koffie ;-)

Oude machine werkte niet fijn. Nu praktische waterbak. Voldoende groot, ook het bonenreservoir. Spoelwater vang je op in een beker ipv alles in een onhandige lekbak (oude machine was echt knudde). Maar, t belangrijkste, heerlijke koffie, ook de melkschuimer werkt fijn.
Pluspunten
  • Waterbak
  • Bonenreservoir
  • Melkopschuimer
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Nog niet 😉
d*********@g********26-03-2022

Bevalt prima

Mooi prima machine werkt naar verwachting makkelijke te installeren ook het reinigen is zo gebeurd
Pluspunten
  • Makkelijke bediening
  • Lekkere koffie
Minpunten
  • Nog geen gevonden
k*******@z*******23-03-2022

De Lognhi Dinamica 350.50.B uitstekende machine

De De Longhi dinamica ECAM 350.50.B gekocht we zijn zeer tevreden over deze machine hij is makkelijk in gebruik en de latte machiato waarvoor we dit apparaat kochten is prima van smaak en op temperatuur. Ook het schoon maken melkreservoir doet hij zelf waardoor je hem daarna makkelijk weer terug kan zetten in koelkast. Koffie smaakt ook lekker alleen gebruikt wel wat meer bonen dan onze vorige machine. De zet groep is makkelijk te verwijderen en weer terug te plaatsen en voelt stevig aan. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend.
m*****@y********13-03-2022

Prima machine

Super apparaat! Maakt heerlijke koffie en perfecte cappuccino. Ook redelijk stil!
Ruud02-03-2022

Bevalt ons uitstekend, zeker aan te raden.

In 1e instantie wilden we een koffiezetapparaat van een ander merk. Na een goed en informatief gesprek met een verkoper van de winkel hebben we uiteindelijk gekozen voor de DeLonghi Dinamica ECAM350.50.B. En daar hebben we geen spijt van. Wat een fantastische machine. Ziet er goed uit, werkt eenvoudig en is degelijk uitgevoerd. Daarnaast is het apparaat eenvoudig schoon te houden, doordat de machine dat zelf aangeeft en deels zelf uitvoert. Voor ons biedt deze machine voldoende keuzes aan koffie (gewone koffie, espresso, cappuccino en latte macchiato). Wel eerst de gebruiksaanwijzing lezen om de machine goed in te stellen. Nu is het zaak de juiste smaak koffiebonen te vinden door verschillende merken uit te proberen.
Pluspunten
  • Mooi om te zien
  • Eenvoudig in gebruik
  • Meerdere instellingen mogelijk
  • Deels zelfreinigend, eenvoudig schoon te maken
  • Echte koffiesmaak
Minpunten
  • Redelijk aan de prijs