De'Longhi ECAM350.50.B - Espressomachines

De'Longhi ECAM350.50.B
De'Longhi ECAM350.50.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 236 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM350.50.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

l********@g********28-11-2022

Doet waar mee geadverteerd wordt

Prima product. Gekocht in de Black week voor een aantrekkelijke prijs. Eenvoudige bediening. Wat wel jammer is dat het apparaat vaak spoelt en voor ons gevoel daardoor vaker water bijgevuld moet worden dan bij onze oude apparaat. Kan natuurlijk ook aan de instelling liggen. Dat moeten wij dan nog uitvinden.
Pluspunten
  • Licht
  • Compact
  • Heerlijke koffie
Minpunten
  • Voor ons gevoel spoelt hij iets te vaak
a***************@g********27-11-2022

Super apparaat

Super fijn apparaat met mooi design. Hele gezin geniet van heerlijke koffie of warm water voor thee of bouillon. Ook Chocomelk met poeder is makkelijk te maken.
Ph26-11-2022

Lekker bakkie koffie

Prachtig apparaat met lekkere koffie en cappuccino. Zeker een aanrader!! Makkelijk in gebruik en geheel naar wens in te stellen.
Miranda24-11-2022

Mooi apparaat

Mooi apparaat om te zien Lekkere koffie, veel keuze Geeft je een Luxe gevoel
Pluspunten
  • Mooi apparaat
  • Weinig geluid
Minpunten
  • Prijs
  • Groot apparaat
D*****@h**********24-11-2022

Top apparaat

Top product en zet de lekkerste koffie. Goede service en makkelijk bereikbaar.
a**********@g********21-11-2022

Tevreden

Geweldige koffiemachine elke keer lekker vers bakje koffie.melkopschuimer makkelijk te plaatsen .Ik ben tevreden met het resultaat.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • Word goed warm
m********@l******21-11-2022

Goed apparaat

Super melkschuim en warme koffie. Vind wel dat het apparaat best veel lawaai maakt.maar zou hem zeker aanraden
Pluspunten
  • Warme koffie
  • Goede melkschuim.
  • Simpel in gebruik
  • Ruime bonenbak
Minpunten
  • Maakt best lawaai
  • Melkkan reinigen veel water gebruik
E*************@g********21-11-2022

Mooi apparaat en zet goede koffie

Ter vervanging van mijn oude machine Dolce Gusto een relatief gemakkelijk en goed zetten van koffie deze gekocht. Vooralsnog lijkt alles naar tevredenheid te verlopen.
Pluspunten
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Ziet er mooi uit
Minpunten
  • Niet in ander kleur te krijgen ( Media Markt)
m*********@h*********19-11-2022

Veelzijdige machine makkelijk in gebruik

Mooie machine, makkelijk in gebruik en in te stellen voorkeuren. Helaas geld de 2-kops functie alleen voor espresso en niet voor normale koffie.
Pluspunten
  • Uit te nemen melkreservoir
  • Voorkeuren in te stellen
Minpunten
  • 2-kops functie alleen espresso
d****************@g********19-11-2022
Super lekker latte machiatto! Ben erg blij met mijn aankoop . Melk schuimt goed . :)
a**********@h**********18-11-2022

Zeer fijne complete espressomachine

Ik was al langere tijd op zoek naar een goede volautomatische espressomachine Op basis van de reviews kwam ik uit op een de'longhi. Goede kwaliteit zonder direct de hoofdprijs te moeten betalen. Toen de vraag; wil ik met of zonder automatische melkfunctie. uiteindelijk gekozen voor het gemak en geen seconde spijt. De eerste paar kopjes was het een beetje zoeken met de sterkte voor een lekkere lungo en een stevige espresso. Nadat ik de ideale samenstelling had gevonden is deze heel eenvoudig vast te leggen in de machine. Datzelfde geldt voor de instellingen van de cappuccino en de latte. Je kan bij de melkafgifte kiezen voor geen schuim, normaal schuim en veel schuim. Voor ons is de normale versie meer dan voldoende maar voor schuimliefhebbers, leef je uit. Nadat je klaar bent stel je de knop in op clean en je melksysteem reinigt zichzelf. Geen nadelen? Natuurlijk wel, er gaat best wat water doorheen voor het reinigen en het duurt wat langer voordat je koffie klaar is doordat deze vers gezet wordt. Maar die nadelen vallen weg tegen de voordelen van echt hele lekkere koffie!
Pluspunten
  • mooi design
  • zeer goede koffie
  • eenvoudig in gebruik
  • voldoende keuze
  • prijs-kwaliteitverhouding
Minpunten
  • tijd die nodig is om koffie te zetten(logisch)
l*********@h**********18-11-2022

Mooi en goed

Mooie en fijne machine, ik zocht 1 die ook met melk een latte kon maken en deze kon dit. Kwaliteit is goed. Is nog beetje kennis maken met de machine en alle functies. Voor nu erg tevreden.
Pluspunten
  • Melk optie
  • Bonen
Erik16-11-2022

Erg goed

Mijn ouders hebben ook een delonghi. Koffie was zeer goed, daardoor ben ik ook overgestapt naar een dynamica
a**************@g********06-11-2022

Makkelijk in gebruik en veel verschillende soorten koffie

De nespresso machine liep ten einde en we wilden al een lange tijd een volautomatisch koffiemachine. Juist voor deze gekozen omdat ik van cappuccino’s en macchiato‘s houd en mijn man van zwarte koffie is dit ideaal voor ons gezin. Makkelijk de sterkte van de bonen in de stellen en gebruik van melk dispenser spreekt voor zich. Na gebruik zet je deze weg in de koelkast. Het was even zoeken naar de juiste bonen die naar ons smaak is maar dat is juist een leuk avontuur.
V***************@g********04-11-2022

Bevalt goed een aanrader

Heerlijke koffie makkelijke bediening in het boekje staat duidelijke uitleg
Lonnie03-11-2022

Echte aanrader

Mooi apparaat. Heerlijke koffie en cappucino. Voldoet aan mijn verwachting Eenvoudig te reinigen en te bedienen.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Heerlijke koffie en cappuccino
k*****************@g********02-11-2022

All in One

I got it as a gift and it is amazing, easy to use, quiet and makes delicious coffee. It looks very nice and you can see that it will serve for many years. thank You Delongi 🙂
s**************@q**********21-10-2022

Mooie stevige schuimlaag

Na 33.280 kopjes koffie uit onze vorige Delonghi te hebben gehaald, wederom voor deze koffiemachine gekozen. De eerst bakkies zijn heerlijk, vooral het automatische schuim bevalt heeeel erg goed. Ik mis wel de persoonlijke keuze op deze machine die had er wel op mogen zitten voor deze prijs.
Pluspunten
  • Goede temperatuur
  • Standaard instellingen aan te passen
  • Schuimlaag
Minpunten
  • Persoonlijke keuzeinstelling niet aanwezig
e********@o********20-10-2022

zeker een aanrader

Een goede koop geen minpunten ondervonden . En niet te veel lawaai van de machine.
Pluspunten
  • goed
  • gebruiksvriendelijk
j************@z*******17-10-2022

Een aanrader, bevalt zeer goed

Gebruiksvriendelijk, eenvoudig onderhoud. Sterkte en hoeveelheid is heel eenvoudig aan te passen, zowel tijdelijk als blijvend.
Pluspunten
  • Eenvoudig onderhoud
  • Sterkte is gemakkelijk aan te passen
g**********@h******16-10-2022

Zeer tevreden met dit apparaat

Heb al jaren naar tevredenheid ditzelfde apparaat gebruikt. Was nu toe aan vervanging. Met veel plezier weer eenzelfde apparaat aangeschaft. Makkelijk te bedienen en heerlijke hete koffie.
Pluspunten
  • Makkelijk te bedienen
  • Veel mogelijkheden
  • Koffie is goed van temperatuur
Minpunten
  • Soms schuift koffiedikbakje mee
c*****************@g********16-10-2022
Lekkere koffie en makkelijk schoonmaken, mooie uitstraling! Staat leuk in de keuken
f*********@g********12-10-2022

Net nieuw en zeer tevreden

Net 24 uur in huis, voldoet volledig aan mijn wensen. Veel mogelijkheden en makkelijkte bedienen.
M**********@z*******05-10-2022

Heerlijke koffie en makkelijk in onderhoud

Heerlijke koffie! Keuze tussen bonen of gemalen. Wij gebruiken enkel bonen en dit bevalt prima. Koffie is lekker warm en je hebt verschillende keuzes om je koffie perfect te zetten. Ook is het mogelijk om warm water te tappen en/ of warme melk. Zeker een aanrader!
i************@h**********01-10-2022

Prima apparaat

Ik vind het een super apart !! Heerlijke koffie maak weinig herrie bij het malen!
Pluspunten
  • Weinig herrie
  • Makkelijk te bedienen