De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 236 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM350.50.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Prachtig apparaat qua design. Makkelijk te gebruiken en aan te passen. Ik vond bijvoorbeeld dat er teveel koffie uit kwam. Dat is in 20 seconden in te stellen. Daarnaast is de koffie goed heet (ook in te stellen) en qua smaak overtreft hij alle verwachtingen. Voor deze prijs echt een geweldige machine.
De oude machine heeft de geest gegeven. Altijd zeer tevreden geweest over een DeLonghi espresso machine. Op verzoek van mijn vriendin een melk reservoir erbij gepakt. En jawel, werkt als een dolle. Heerlijke cappuccino en Latte. Super eenvoudige bediening en direct in gebruik kunnen nemen.
De D'Longi Dinamica Ecam350.50.B is een gebruiksvriendelijke volautomatische koffie automaat. Zowel de maling van de koffie als de warmwater kan ingesteld worden. Wat ook fijn is dat de melkschuim hoeveelheid ook aangepast kan worden en zelfs alleen warme melk keuze.
Je moet wel wat ruimte hebben voor dit apparaat.
Het geluid valt heel erg mee.
Apparaat schakelt automatisch uit na (standaard) 15 minuten en anders ook in te stellen.
Bij aan- en uitschakelen spoelt het apparaat even de buizen schoon.
Het melk afgifte systeem heeft ook een functie om meteen tuit schoon te spoelen direct na gebruik.
Dit apparaat heeft aantal directe keuzes om koffie te zetten z.a. espresso, gewone koffie, cappuccino, latte machiato
Gebruikshandleiding is in Nederlands en diverse andere talen.
Koffie is lekker.
Na 8 jaar mijn oude DeLonghi vervangen. Deze zette nog wel goede koffie maar water hoeveelheid werd minder en enkele onderdelen moesten worden vervangen. In plaats van investeren in een 8 jr oud apparaat, voor deze nieuwe prachtige DeLonghi Dinamica gekozen. Toestel zet heerlijke hete koffie en heeft mogelijkheden je persoonlijke instellingen vast te leggen m.b.t. volume en sterkte.
Lekker Cappuccino met instelbare hoeveelheid schuim. Toestel kan ook een Latte Macchiato zetten maar deze gebruik ik niet.
Met de goede ervaringen van mijn oude DeLonghi, vertrouw ik erop dat ik hier weer jaren plezier van ga hebben.
Ik was toe aan n nieuw koffiezetapparaat en besloot om voor de Longhi Dinamica te gaan. Ik gebruik t nu twee dagen en heb er geen seconde spijt van gehad. De capuchino smaakt goed . Ik moet t nog verder nog uittesten qua smaak . Voor nu ben ik erg tevreden vanwege t gemak.