De'Longhi ECAM350.50.B - Espressomachines

De'Longhi ECAM350.50.B
De'Longhi ECAM350.50.B
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 599,00 Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 236 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de De'Longhi ECAM350.50.B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Lotte01-12-2021

Bevalt uitstekend!

Na jaren een Nespresso apparaat te hebben gebruikt en te vaak koffie buiten de deur te hebben gekocht, zijn we nu helemaal overgehaald door De'Longhi Dinamica, heerlijke kop koffie in de ochtend, daarna een cappuccino met heerlijk opgeklopt schuim. Makkelijk schoon te houden.
Pluspunten
  • Melkschuim proeft lekker zacht
  • Minder lawaai dan verwacht
  • Handig schoon te maken
Minpunten
  • Groot
d***********@h**********01-12-2021

erg goed

Ik heb voor dit product gekozen omdat ik heel veel goede recensies gelezen heb. En zelf heb ik dat nu ook ervaren. Ik raad iedereen dit apparaat aan als een echte koffie kenner gaat er een wereld voor me open. De heerlijke verse bonen koffie smaakt super goed!! Nooit meer wat anders
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • warme koffie
M. Raaijmakers01-12-2021

Bevalt goed, zeker een aanrader

Zeer nette machine voor een leuke prijs. Maakt lekkere cappucino's en latté
Pluspunten
  • mooi design
  • lekker koffie
Minpunten
  • drink nu teveel koffie
t***********@g********01-12-2021

bevalt prima kan het iedereen aanraden

Prima apparaat doet precies wat het moet doen. Prijs kwaliteit is dik in orde.
Pluspunten
  • prijs
  • kwaliteit
Iveau30-11-2021

Aanrader voor koffie liefhebber

Prachtige machine voor een eerlijke prijs. Gemakkelijk in gebruik en voldoet aan alle verwachtingen.
w*****************@h**********30-11-2021

Apparaat werkt makkelijk. Nog geen problemen mee gehad. Goeie koffie, ook makkelijk schoon te maken
Thiago30-11-2021

Zet lekker espresso en koffie en ziet er mooi uit.

Ik heb dit product aangeschaft vanwege de opties aan koffiedranken en het bedieningsgemak zodat mijn huisgenoten er ook gebruik van kunnen maken. Werkt tot dusver prima al heb ik nog maar een dag.
Jan B.30-11-2021

Goede aankoop

Prima volautomatische koffiezetmachine. Doet op prima wijze wat hij moet doen. De koffiesterkte en temperatuur zijn goed instelbaar. De cappuccino is goed van smaak met een mooie stevige schuimspaan van de melk. Apparaat is goed en gemakkelijk te schoon te maken.
Pluspunten
  • Maakt goede koffie
  • Cappuccino is prima
  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Bijvullen van koffie en water gaat eenvoudig
g******@h******30-11-2021

juiste keuze

Moeilijk om er nu al iets van te vinden, we hebben het apparaat nog maar net en we moeten de juiste koffiebonen nog vinden, het is wel een juiste keus.
Angela29-11-2021

Bevalt erg goed, zeker een aanrader

Vooralsnog zeer blij met de De'Longhi Dinamica ECAM350.50.B., die ik nu sinds een paar dagen in huis heb. Een mooi gedesigned apparaat die, naast hele lekkere verschillende soorten koffies, de keuken extra uitstraling geeft. Ook qua onderhoud is dit apparaat heel gebruiksvriendelijk; het apparaat reinigt zichzelf en de meeste elementen die extra schoongemaakt dienen te worden zijn makkelijk los te halen en mogen zelfs in de vaatwasser. Tot slot is het fijn dat de sterkte op 2 manieren ingesteld kan worden, zodat voor iedere smaakpapil een perfecte koffie gemaakt kan worden.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Koffiesterkte secuur in te stellen
  • Apparaat reinigt zichzelf
  • Onderdelen makkelijk los te halen
  • Mooi disign
Minpunten
  • Het duurde bij mij +- 10 kopjes koffie,
  • voordat ik de lekkerste instelling had bereikt
h************@g********29-11-2021

uitstekend

Zeer goede smaak, makkelijk te gebruiken en niet te groot. Onderhoud is eenvoudig en duidelijk. prima machine aan te bevelen.
j****@u*********28-11-2021

Mooi en goede machine

Net gebruikt voor het eerst heerlijke latte maccioto koffie makkelijk in gebruik en schoonmaken
Pluspunten
  • Instelbare sterkte
  • Automatisch koffieopschuim
m********@h**********28-11-2021

De cappuccino is al getest. Lekker en ook heet. Het lawaai valt reuze mee.
Pluspunten
  • Prijs
  • Lekkere koffie
Nadia28-11-2021

aanrader!

Makkelijk in gebruik, strakke design en lekker verschillende types koffie👍👌
Pluspunten
  • Design
  • Makkelijk gebruik
  • Verschillende soorten koffie keuze
  • Lekkere koffie
f**********@h**********28-11-2021

Net gekocht, veelbelovend.

Net gekocht. Ondanks ontbreken display, zijn instellingen goed toe te passen. Het is een praktisch en robuust apparaat. Smaak is uiteraard grotendeels afhankelijk van de gebruikte bonen. Vooralsnog een aanrader.
Pluspunten
  • Prijs
  • Instellingen
  • Robuustheid
f*************@h*********28-11-2021

aanrader!

Super blij met de aankoop! Heerlijke koffie en goede cappuccino, alles goed ingesteld. Makkelijk in omgang.
e*********@g********28-11-2021

Topmachine

Ben blij met dit apparaat, instructies zijn duidelijk, makkelijk te bedienen en het allerbelangrijkste heerlijke cappuccino, latte macchiato ,koffie en inderdaad na een paar mindere, ook heerlijke espresso. een topaankoop
Pluspunten
  • Heerlijke drankjes
  • Duidelijke uitleg
m*************@l******28-11-2021

Top product doet wat het moet doen

Het apparaat doet precies waar ik hem voor heb gekocht. De cappucino en de latte zijn top en het systeem met de melkhouder werkt super gemakkelijk. Ik zocht een apparaat dat niet te moeilijk was qua onderhoud en installatie en dat is met dit appraat zeker tot zijn recht gekomen.
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Makkelijke installatie
Minpunten
  • Geen bedenkbaar
y*************@y********28-11-2021

Top

Het koffiezetapparaat is geweldig, gemakkelijk te onderhouden en bovenal maakt het de koffie perfect. in de toekomst denk ik dat het dezelfde kwaliteit van koffiezetten zal behouden.
Ossie28-11-2021

Hemels koffie drinken

Tevreden, warmt goed op en werkt prima. Goede koffiebonen naar keuze en je hebt de beste koffie!
Dave27-11-2021

Een echte aanrader

Mede door goede ervaringen van anderen die ook een Delonghi machine hadden gekocht, hebben wij ook voor deze machine gekozen. En alle verwachtingen zijn overtroffen: een gemakkelijk apparaat, geluidsarm, heerlijke hete koffie en lekker luchtige cappuccino. Het onderhoud is simpel uit te voeren en zo kun je optimaal en lang genieten van dit apparaat. Voor de echte koffie-liefhebber is deze Delonghi 350.50.B zeker een aanrader. Wij hebben zeker geen spijt van deze aankoop.
a*******@h**********27-11-2021

Good machine

Lekker koffie Stille machine Ik raad dit apparaat aan. İ love this machine
Pluspunten
  • Still
  • Lekker
eliza27-11-2021

good

Good quality, easy to use. Good coffee taste. I recommend it for coffee lovers.
Pluspunten
  • taste
b************@g********27-11-2021
Lekkere koffie met veel keuzemogelijkheden, zodat je koffie kunt drinken als in een restaurant!
Floris27-11-2021

Goede prijs, lekkere koffie

Maakt snel een heerlijke cappuchino met 1 druk op de knop. Groot water- en bonenreservoir zodat deze niet dagelijks bijgevuld hoeven worden
Pluspunten
  • Veelzijdigheid
  • Prijs
Minpunten
  • Afmeting apparaat