Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator - Reviews

Best Reviewed apr 2019 Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator
Best Reviewed - april 2019
Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ann 15-08-2019
  • Product getest

Nieuwe aanwinst.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Ik zou dit product niet meer kunnen missen.ik ben heel tevreden over de werking. De Epilator werkt zo goed dat ik het scheerapparaat nog weinig gebruik.
Fijn gebruik onder de douche en veel minder pijnlijk.
Ik gebruik het dagelijks en ervaar geen pijn meer omdat er telkens maar enkele haartjes verwijderd worden.
Praktisch dat het in de meegeleverde oplader staat in de badkamer en altijd klaar is om draadloos te gebruiken.
Het gaat altijd mee in mijn valies als Ik op reis of WE ben. Leuk zakje om veilig op te bergen.bij dit toestel zeker prijs kwaliteit zeer goed.
Kortom onmisbaar voor dynamische vrouwen.

Pluspunten

  • Handig
  • Draadloos
  • In douche te gebruiken
  • 2 standen
  • Veel hulpstukken en massageborstels

Minpunten

  • Draaiknop

Reageer

Esmee 10-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima epilator met leuke extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Omdat mijn oude epilator 10 jaar oud was, was ik op zoek naar een upgrade. Na het lezen van een aantal reviews kwam ik uit op de braun silk epil 9. Omdat de extra's bij de 995BS versie mij aanspraken, heb ik voor deze variant gekozen.

Epileren zal nooit pijnloos zijn (zeker niet op de gevoeligere plaatsen), maar op mijn benen was het heel goed te doen. De epilator nam veel meer kleine haartjes mee dan mijn vorige epilator. Daarnaast is de kop veel breder. Ik was veel sneller klaar dan normaal!
De bikinlijn is door de bredere kop lastig te bereiken. Maar daar kun je de gezichtsepilator dan voor gebruiken.

De accu gaat lang genoeg mee om alles te epileren zonder tussendoor te moeten opladen. Prima!

De extra opzetstukken om mee te scrubben zijn fijn. Ook de exfoliator van de gezichtsepilator en het opzetstuk om crème of foundation aan te brengen doen precies wat ze moeten doen.

Ik zou dit product absoluut aanraden als je op zoek bent naar een wat luxere epilator.

Pluspunten

  • Brede kop
  • Neemt veel haren mee
  • Extra opzetstukken
  • Accuduur

Minpunten

  • Pijnloos gaat het nooit zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ilse 08-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Echt een fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Nog nooit eerder met een epileer apparaat gewerkt. Was dus best benieuwd of het goed werkte en geen pijn deed. Was daarom er best heel voorzichtig mee. Maar eerlijk is eerlijk het ging heel erg makkelijk en zonder enige pijn.

Door de vele opzet- en hulpstukken heeft het echt heel veel mogelijkheden. Makkelijk in gebruik, eenvoudig schoon te maken. Ik heb hem gekregen maar ben er heel blij mee.

Pluspunten

  • Gebruikersgemak
  • Vele mogelijkheden
  • Eenvoudig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sharon 06-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zaligheid troef

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
Wat een zalig toestel is dit! Pijnniveau 6 op 10 (valt al bij al goed mee, eens je omheen het irrante geluid luistert). De Braun Epilator Silk-épil 9-995 BS is een multifunctioneel toestel. Naast ontharen (auwtch!), kan je ook het kopstuk wisselen en genieten van de massage functie. Dit in combinatie met de gezichtsreiniger doet wonderen na een lange werkdag. Het is een toestel dat ik iedereen kan aanraden. Want prijs-kwaliteit is dit een zeer goed apparaat. Ik kreeg de kans om dit toestel te testen, maar had ik eerder geweten hoe ontspannend dit toestel werkt, ik had het zelf al aangekocht. De gezichtsreiniger geeft een relax gevoel en maakt je huid mooier. Bij dit apparaat zit ook een gezichtsontharingstoestel, zoals altijd doet ontharen pijn, maar het geeft wel een langdurig resultaat. De Braun Epilator Silk-épil 9-995 BS kan ik enkel en alleen maar aanraden.

Pluspunten

  • handig
  • efficient
  • doet wat het moet doen

Minpunten

  • irritant lawaai

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joke37 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

heel goed toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel nu een viertal weken.
Toen ik het de eerste keer gebruikte heb ik dit epileertoestel in bad gebruikt omdat ik bang was dat het pijn ging doen. Echter viel het heel goed mee waardoor ik besloot om het de volgende keer droog te proberen. Na 4 weken begon ik weer korte haartjes te verkrijgen dus heb ik het deze week droog geëpileerd en het deed niet zoveel pijn.
Ook zitten er verschillende opzetstukken om te masseren en dode huidcellen weg te doen wat wel een leuk extra is om eens te doen. Maar persoonlijk voor mij niet elke keer omdat dit veel tijd in beslag neemt en ik daar niet zo veel tijd voor vrijmaak.
Ik had het geluk dat ik dit toestel gratis mocht testen en ben blij dat ik het toestel mag houden want zal het in de toekomst zeker nog gebruiken.

Pluspunten

  • draadloos
  • bijna pijnloos

Minpunten

  • extra stukken gebruiken duurt lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Nathalie 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Aanrader!

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Een aantal weken geleden heb ik mijn epilator mogen ontvangen. Ik ben licht getint en ben naast dat ik gezegend ben met een prachtige zongebruinde huid ook gezegend met meer haargroei dan de gemiddelde mens. Hiervoor had ik een simpele epilator die niet snoerloos was. Eerlijk gezegd dacht ik dat deze epilator hetzelfde zou doen als mijn oude maar deze heeft wel echt meer pluspunten! Zo is deze snoerloos te gebruiken wat fijn is als je hem mee wilt nemen op vakantie, maar hij is dus ook onder de douche te gebruiken. Ik dacht in eerste instantie dat het onzin was dat het onder de douche minder pijn zou doen maar het is daadwerkelijk zo. Waar ik voorheen alleen mijn oksels epileerde durf ik nu ook mijn armen en benen te doen. Daarnaast vind ik het apparaat voor het gezicht fantastisch! Hiermee kan je namelijk je gezicht epileren en je kunt zelf ook nog de draairichting bepalen. Je kan hier heel secuur mee te werk gaan en ik gebruik deze dan ook voor het weghalen van mijn bakkebaard en verdwaalde haartjes bij mijn wenkbrauw. Deze werkt wel op een batterij, en in eerste instantie vond ik de opening niet erg handig. Het is namelijk een schroefdop met een gleufje maar later kwam ik er achter dat er een borsteltje bij zit om je epilator mee schoon te maken. De onderkant van dat borsteltje is ervoor gemaakt om de epilator open te maken dus je hoeft niet op zoek te gaan naar een muntje. Tevens zit er een mooie luxe tasje bij om de epilator in op te bergen. Moet eerlijk zeggen dat ik de scrub borstels nog niet heb gebruikt, wellicht dat dat in de zomer nog gaat komen. Er zitten veel verschillende borstels bij en kan mij voorstellen dat als je dat niet gebruikt dat het een beetje zonde is van je geld. Een ander minpuntje vind ik toch de aan en uit knop. Je moet een knopje indrukken en dan de ring draaien, dit gaat wat lastiger onder de douche als het apparaat nat is. Tevens kun je hem ook niet zo snel uitzetten als met een schuifknop. Desondanks ben ik oprecht blij dat ik dit product gratis heb mogen testen en kan ik oprecht zeggen dat het het epileren minder pijnlijk maakt. Tevens heb ik het idee dat deze epilator nog kleinere haartjes mee pakt als mijn vorige.

Pluspunten

  • Waterdicht
  • Veel accessoires
  • Draadloos
  • Batterij indicator
  • Extra epilator voor gezicht

Minpunten

  • Lastig aan en uit zetten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Ebtissem Ayachi 18-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede epilator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
Ik gebruik normaal geen epileeraparaat, maar dit is echt een goed ding. Het epileren is nagenoeg pijnloos en de haartjes blijven een 2-3weken weg. Ik heb mijn huid gescrubd ( met bijhorende spa set), wat aanbevolen was, en heb na het epileren geen last gehad van rode puntjes. Het aparaat is gemakkelijk te gebruiken onder de douche ( wat het minder pijnlijk maakt) en door het lichtje kan je ook al de haartjes goed zien. Ik jeb het geluk gehad dit aparaatje gratis te mogen testen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy peeters 14-05-2019
  • Product getest

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Ik ben al enkele weken trotse eigenaar van de Braun beauty Set
Ik heb deze dus al even kunnen uittesten.

De epilator voor het lichaam ben ik nu nog steeds niet zo een held in. Dit vind ik wel dat pijn blijft doen en moet toch steeds weer stoppen en verder doen met het bijgeleverde scheerkop (oeps!) maar dit kan wel aan mijn lage pijngrens liggen.
De brushes en massagekop vind ik weer heel fijn om te gebruiken! Het handige aan dit apparaat is dat je het ook onder de douche of in bad kan gebruiken. Een klein minpuntje is dat de aan/uit knop een beetje onhandig is door het draaisysteem.

Ik was al wat bekend met de gezichtsepilator. Dus deze was ik ook snel gewoon. Op begin doet het even pijn, maar na een tijdje voel je de pijn niet meer. Ik gebruik deze nu wekelijks voor mijn wenkbrauwen en zelfs voor mijn bovenlip als ik snel wat haartjes wil verwijderen. Hier zijn ook verschillende reinigings borsteltjes bij geleverd voor het gelaat wat ik ook fijn vind. Deze gebruik ik dagelijks. Het mooie hieraan is als de borsteltjes versleten zijn dat je nieuwe opzetstukken kan kopen in de winkel, zowel voor het gelaat als het lichaam.

Ik ben heel blij dat ik dit toestel gratis heb mogen testen en was ook zeer aangenaam verrast van de inhoud van het pakket door de vele opzetstukken die er bij zitten. Een echte aanrader!

Pluspunten

  • Draadloos
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Aan/uit knop

Reageer

Sam vt 10-05-2019
  • Product getest

Must have

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

10,0
Niet alleen heeft dit apparaat een heel klassevolle uitstraling het is ook nog gewoonweg mega handig. Dit apparatuur is een must have voor alle vrouwen ! Het is super compact en meere functies van epileren en scheren tot en scrub borstel om je huid te stimuleren. In een wip en een knip klik je de bovenkant er af om meteen je volgende kop er weer op te klikken. Ook heb ik een heel super gevoelige huid en probeerde ik altijd apparaten zoals deze te meiden, maar nu ik enkele weken deze test zou ik niet meer zonder kunnen. Het apparaat is water dicht, en ik raad je zeker aan de massage knop ook eens te gebruiken. Ik gebruik deze zelf in het gezicht. Get your summer body ready zou ik zeggen! Ik heb Deze Braun gratis mogen testen , maar zou niet meer zonder kunnen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Betaalbaar

Reageer

Angel VU 09-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Super product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Ik gebruik de Braun Epilator Silk-épil al even en het is echt een top product!
Zelf draag ik een bril en zie ik echt niet goed zonder. Hierdoor is scheren nooit meteen goed genoeg en zijn wondjen onoverkomelijk. Nu, door het handige lichtje vooraan dit apparaat, heb ik hier alemaal geen last meer van!
Ik kreeg dit product maar zou zo zelf kopen. Echt een all-in-one apparaat, waarmee ik nu zelfs mijn foundation aanbreng! Dik in orde, aan iedereen aan te raden.

Pluspunten

  • handig lichtje
  • krachtig
  • snel
  • mooi design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kimfeys 06-05-2019
  • Product getest

Fantastisch product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

9,0
Ik heb dit product nu al een paar weken in mijn bezit. Het is een perfect werkende epilator. Het epileren is minder pijnlijk dan mijn vorige epilator. De extra koppen bv massage die erbij zitten vind ik ook geweldig. Ook een pluspunt is dat deze draadloos werkt. Al een paar keer gebruikt nu en zou hem niet meer willen missen. Heel blij dat ik dit product gratis heb mogen testen

Pluspunten

  • Draadloos
  • Goed handligging

Reageer

evyil 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
Top pakket met geweldig toestel en koppen!! je kan er echt zoveel mee. Je kunt er heel uw lichaam mee verwennen van epileren tot masseren. Het epileren is heel makkelijk, maar wel in het begin pijnlijk zeker als je zo'n toestel nog nooit gebruikt hebt. Het is wennen, maar het is echt goed toestel. bv uw snor en benen zijn achteraf heel zacht en de haren blijven veel langer weg. Een pluspunt voor mij is ook dat ik geen irritaties heb achteraf, dat had ik wel met mijn vorig toestel door mijn gevoelige huid. het enige minpunt voor mij is de aan - uitknop! het draaisysteem is wat onhandig in gebruik. Het lichtje op het toestel is ook heel praktisch bij het scheren en epileren. Het is super leuk dat ik dit pakket gratis mocht testen. Ik ben er heel blij mee. Ik ga er nog heel lang plezier aan hebben!

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • verschillende functies
  • haartjes blijven langer weg
  • leuk lichtje

Minpunten

  • aan - uit knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ann 02-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
Ik ben niet zo'n held in epileren want ik ervaar het toch nog steeds als zeer pijnlijk op welke manier ik ook probeer. Ik doe het daarom ook te weinig waarschijnlijk er aan gewend te geraken. Daarom is dit toestel perfect voor mij. Als ik mezelf er echt niet toe krijg, kan ik nog kiezen voor het scheren. De opzethoofden zijn makkelijk te wisselen en het is een krachtig apparaat zonder te irriteren. Ook het scheerhoofd kan gemakkelijk gewisseld worden met een borstel of massagehoofd. Het verwijdert niet alleen de droge huid, maar geeft bovendien een fijn gevoel . Het toestel laadt snel op en er wordt duidelijk aangegeven wanneer het vol is. De bijgeleverde kleinere gezichtstool werkt op een AA batterij. Jammer dat deze niet oplaadbaar is. Dit zou beter zijn voor het milieu. Ik gebruik het om mijn dagcrème aan te brengen en het wisselbare epileerhoofdje voor de zone rond mijn wenkbrauwen hier en daar te retoucheren- als ik durf natuurlijk. Wat ik wel mis is een mini scheerhoofdje. Ik gebruikte voor ik dit toestel gratis kreeg om te testen al een gezichtsborstel van een andere merk en de braun is minstens even goed. In de doos zitten verschillende soorten borstels zodat ik direct alle bestaande types in huis heb. Het is een echte meerwaarde om ook de mini gezichtstool van het apparaat er bij te hebben want zo heb je een multifunctioneel toestel in je kast liggen wat plaats bespaart.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • makkelijk te wisselen tussen de opzetstukken
  • oplaadbaar

Minpunten

  • kleine tool op batterij
  • geen minischeerhoofdje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Mariska Pol 30-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goed apparaat, erg complete set.

Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
De Braun Silkepil is een mooi apparaat om te zien, een mooie kleurcombinatie. Er zitten erg veel extra spulletjes bij om te scrubben etc. De gebruiksaanwijzing vond ik niet heel uitgebreid. Het epileren van de benen vond ik prima te doen, daarna heb ik mijn oksels geprobeerd tr epileren maar dat vond ik erg pijnlijk. Wellicht dat ik de volgende keer onder de douche ga epileren en dat het minder pijnlijk is. Dit apparaat heb grstis mogen testen, erg leuk om te doen

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ook onder de douche te gebruiken

Minpunten

  • Epileren oksels erg pijnlijk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

DorienS 29-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zeer goede epilator!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

8,0
Sinds kort gebruik ik de Braun Silk Epil. Het viel me meteen op dat het een zwaarder apparaat is dan mijn vorig ontharingsapparaat, maar heeft dan wel weer als pluspunt dat het wel fijn in de hand ligt. Er worden veel accessoires meegeleverd in de doos, onder andere scrubborstels, een scheerkop, een trimmer…
Voor mij persoonlijk een goed apparaat, aangezien ik een hele gevoelige huid heb die nu minder irriteert na epilatie. Zeer handig is de wet & dry. Je kan hem naast en onder de douche gebruiken. Qua geluid valt deze epilator ook beter mee, maakt niet zo een herrie dan mijn vorige Braun. Voor een optimaal resultaat scrub ik mijn huid alvorens te epileren/scheren, om zeker te zijn dat alle haartjes verwijderd zullen zijn na gebruik. Als er dan toch één minpuntje moet zijn: de aan –en uitknop. Nu is deze rond en onhandiger dan de schuifknop die de epilators van Braun vroeger hadden. Ik ben meer dan tevreden met dit toestel, dat ik gratis heb ontvangen om uitgebreid te testen!

Pluspunten

  • goede ligging in de hand
  • onthaart prima

Minpunten

  • onhandige aan -en uitknop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anne 27-04-2019
  • Product getest

Onmisbaar toestel voor dagelijkse verzorging

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 9 S9 995BS Epilator

Algemene score

10,0
Het nieuwe epileertoestel Braun Epilator Silk Epil 9-995 BS overtreft mijn verwachting.
Het staat beeldig in de badkamer door zijn zachte kleurcombinaties.
Het is gebruiksklaar als je het via de standaard op de netstroom aangesloten laat.
Zeer handig in gebruik en het ligt heel goed in de hand met zijn prima vorm.
Alle onmisbare hulpstukken zijn aanwezig voor de
huidverzorging ,: schrobben, epileren, scheren,masage .
Het draadloos gebruik in de douche met 50 min na oplaadtijd is meer dan voldoende.
Het warme stromende water zorgt voor aangenaam gevoel en minder pijnlijk epileren.
Na enkele beurten duidelijk zachtere huid.
Ik heb geen nadelen ondervonden bij het epileren.
Minpuntje is wel de draaiknop, gelukkig enkel bij het groot toestel. De gezichtsepileerder heeft wel nog de handige schuifknop.
Ik heb het al enkele dagen gratis mogen testen en kan er al niet meer zonder.
Het zal altijd in mijn valies meegaan op reis.
Geweldige ontdekking !

Pluspunten

  • Goed werkend
  • Aangenaam ien handig n gebruik
  • Een aanrader bij de dagelijkse verzorging
  • Voldoende hulpstukken en tasje om mee te nemen

Minpunten

  • Draaiknop

Reageer