Braun Face Spa Pro Face Spa Pro - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

MNVM 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Te duur voor wat het is

Algemene score

6,0
Heel mooi product en best compact. De epilator heb ik nog niet getest. Het borsteltje waarmee je kan 'scrubben' is fijn maar het water/reinigingsproduct wat je erop doet druppelt redelijk. Het onderdeel waarmee je gezichtscreme kan opdoen voelt ook fijn aan maar heb niet het idee dat het goed verspreid/intrekt in je gezicht Ik heb het product gratis ontvangen om te testen. Ik zou hem niet zelf kopen.

Pluspunten

  • Mooi
  • Compact

Minpunten

  • Duur
  • Niet geweldig
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

vDKYentl 22-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Zijdezachte huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik had weinig verwachtingen van het product, toen ik het voor het eerst in gebruik nam. Ik dacht dat het weinig uitmaakte of ik scrubs/lotions nu aanbracht met een toestel of met de hand. Ook van het epileren had ik wat schrik, het leek me erg pijnlijk. Aangezien ik het product gratis had ontvangen, ging ik er wel direct mee aan de slag. Tot mijn grote verbazing was ik na een eerste buurt al direct verkocht. Het scrubben zelf is puur genieten, net een massage, maar dan thuis! Het borsteltje reinigt heel vlot en is met wat water snel proper. De lotion aanbrengen met het hulpstuk voelt ook heel goed aan, het kopje beweegt mee met de vormen van het gezicht. Ook dit is heel gemakkelijk te reinigen met een vochtig doekje. Al na de eerste beurt, voelde mijn huid zijdezacht aan. Het effect blijft ook een tweetal weken zichtbaar! Het epileren deed inderdaad wel wat pijn, ik was dan ook blij om te zien dat de haartjes lang genoeg wegbleven, dus dat was het wel waard. Er zit een handig borsteltje bij om haartjes van tussen het apparaat te verwijderen. Ook zit er een handig doosje bij, waar je alle toebehoren in kan opbergen. Het enige nadeel vind ik dat je het apparaat moet opladen via de onderkant en het dus niet in de houder kan staan op dat moment.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te reinigen
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Oplaadpunt zit onderaan
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadia Coenen 16-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Face spa pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De Face Spa Pro 921 heb ik gratis mogen ontvangen om te testen. Ik heb het product gebruikt om de haartjes thv van zijkant mond en kin te verwijderen. De info - brochure was duidelijk en het toestel is gebruiksvriendelijk. De haartjes werden systematisch verwijderd zonder irritatie. Het geeft een goed resultaat met achteraf een zachte huid.

Pluspunten

  • geen irritatie
  • zachte huid
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolandavandermolen 06-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijn, mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Brown gezichtsreiniger heb ik nu net iets langer dan een maand in gebruik en ik kan zeggen dat het een fijn werkend apparaat vind. Hij heeft eigenlijk drie functies. Gezichtsreiniging door de draaiende borstel, versteviging door het in masseren van product en epileren van kleine oppervlakten. Het design is mooi, er zit een handige standaard bij om hem mooi neer te zetten. Hij moet eens in de twee weken opgeladen worden bij mij. Ik heb het product ontvangen om te testen maar ben er erg blij mee! Ik gebruik voornamelijk de gezichtsborstel dat geeft me het gevoel dat mijnn gezicht goed schoon wordt. Wanneer ik wat meer tijd heb gebruik ik ook de versteviger om crème mee in te smeren. Dit geeft een grappig gevoel doordat de kop dan snelle trillingen afgeeft. Ze zouden wel nog extra uitleg kunnen geven hoe je apparaat gebruikt, een soort handleiding in welke volgorde je alles het beste kan doen. Ik heb hiervoor het filmpje online gekeken! Al met al een fijn en heel mooi apparaat!

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • handig in gebruik

Minpunten

  • geen duidelijke werkwijze
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Liev61 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Makkelijk en aangenaam

Algemene score

7,0
Apparaat is licht en ligt goed in de hand. Gebruiksaanwijzing is duidelijk. Epilator werkt goed en is niet echt pijnlijk. Reinigingsborstel is aangenaam en geeft lichte tinteling. Microvibratiekop is niet zo nuttig, omdat het meer tijd neemt om de crème aan te brengen.
Ik heb dit gratis apparaat enkele weken gebruikt, maar afgezien van de epileerkop vind ik het duur voor wat het is.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Draadloos
  • Epilator werkt goed

Minpunten

  • Duur
  • Microvibratiekop is niet handig
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ranivanavondt 04-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Te duur voor wat je ervan krijgt.

Algemene score

5,0
Het product ziet er enorm mooi uit en nodigt ook meteen uit om het te gebruiken. De mooie bronzige kleur spreekt direct aan. Het epilatie-gedeelte is voor mij enorm onhandig in gebruik en daarmee heb ik het ook al snel aan de kant gelegd. De reiniging helpt met het extra verzorgen van je huid en is wel handig, maar voor mij dan weer net niet goed genoeg voor de prijs die je er voor zou moeten betalen (ik heb het gekregen).

Pluspunten

  • Mooi design

Minpunten

  • te duur voor wat het is
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Marissa 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Handig en stijlvol

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Braun FaceSpa Pro 912 is erg gebruiksvriendelijk. Het design is stijlvol en staat mooi in de badkamer. Tevens zit er een mooi fluwelen tasje bij. De opzetstukken zijn makkelijk te verwisselen. De epilator is redelijk pijnlijk maar doet zijn werk wel. De reinigingsborstel voel daarentegen erg prettig aan op de huid. De microvibratiekop voegt naar mijn mening niet heel veel toe. Ik heb dit product gratis mogen testen en ik ben er tevreden over. Het is goede kwaliteit van Braun!

Pluspunten

  • Stijlvol
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Duur
  • Redelijk pijnlijk
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Roos 't Lam 01-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

luxe uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze Facespa van Braun is een echt hebbedingetje voor een vrouw, mooi en luxe design, opbergetui en oplader. In eerste instantie was ik een beetje huiverig voor de epilator, maar hij werkt prima en is niet heel pijnlijk. Is goed te doen. Ik heb mijn bovenlip ermee geëpileerd en het resultaat mag er zijn en de haartjes blijven lange tijd weg. De reinigingsborstel is echt lekker om je gezicht mee te behandelen. Mijn gezicht voelt na de behandeling direct veel zachter aan en ik heb echt het idee dat mijn poriën er beter uitzien. Het derde opzetstuk, de microvibratiekop voor het aanbrengen van dag of nachtcreme vind ik niet echt een meerwaarde hebben, dit doe ik liever met de hand, dat gaat eigenlijk makkelijker. Dit apparaat heb ik gratis gekregen om te testen. De prijs vind ik wel wat hoog, maar als je naar de schoonheidsspecialiste gaat ben je meer kwijt;)
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kathleenepeen 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Gebruik FaceSpa Pro

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Vanaf het eerste moment viel het product wel in de smaak en staat het klaar voor dagelijks gebruik. Het gebruik van het borsteltje is zalig en geeft mijn huid elke dag opnieuw een zalige massage. Bovendien zorgt het ervoor dat mijn huid elke dag weer zacht aanvoelt. De microvibratie kop kan me in eerste instantie niet overtuigen. Het epileer opzetstuk doet wat het moet doen, maar gevoelloos is het niet. Een leuk product en makkelijk in gebruik. Ik heb dit artikel gratis ontvangen om te testen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • duur
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

CFVH 28-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Wanneer reinigen een plezier wordt.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De dagelijkse reiniging van het gelaat is een ontspannende bezigheid dankzij het zachte borsteltje. Ook het aanbrengen van de Crèmes is geen vervelende opdracht meer. Het epileren gebeurt op een zeer zachte huidvriendelijke manier. Ik ben zeer tevreden dat ik dit setje gratis heb mogen ontvangen. Ik heb er al veel gebruik van gemaakt en ben er supertevreden over.

Pluspunten

  • makkelijk
  • ontspannend
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jaimy 26-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Geen last meer van huidirritatie

Algemene score

9,0
Ik gebruik dit product nu een aantal weken en mijn huid ziet er super uit. Zelf heb ik best wel een ongezonde en geïrriteerde huid. Vooral wanneer ik make-up reinigers gebruik. Nu heb ik daar geen last meer van sinds ik de reinigingsborstel gebruik die bij de FaceSpa geleverd wordt. Ik hoef ook helemaal geen make-up doekjes meer op mijn gezicht te gebruiken. Dus ik ben heel erg blij dat ik dit product mocht testen, want mijn gezicht is nog nooit zo rustig geweest. Dit komt denk ik ook mede door het microvibratiehoofd dat als kopstuk erbij geleverd wordt. Elke keer nadat ik mijn gezicht heb gereinigd gebruik ik de microvibratie om mijn crème te laten in trekken. Aan het gevoel van de epilator moest ik wel wennen, maar ik kan mijn pincet nu in de kast laten liggen en tevens blijven mijn wenkbrauw haren langer weg! Super apparaat dus en zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Geleverd met een handige etui
  • Fijne oplader
  • Super zacht borsteltje
  • Geen pincet meer nodig
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Trayciviola 23-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Face spa pro 921 - luxe in de badkamer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
dit handige en goed in de hand liggend toestel komt toe in een mooie luxe doos. Ikzelf was één van de gelukkige die dit product mocht testen... voor de wenkbrauwen is dit een ideaal toestel, zo hoef je niet meer naar de schoonheidsspecialiste. het resultaat was meer dan goed, echter niet volledig pijnloos.
de scrub voelt hemels aan, toch was persoonlijk mijn huid wel aan de rode kant meteen na gebruik, 2 dagen later voelde mijn huid wel enorm zacht aan.
de doos is enorm luxueus maar het was misschien wel leuker geweest om een etui of tasje erbij te hebben zodat je het gemakkelijk en netjes kan meenemen in je handtas.

Pluspunten

  • klein formaat
  • oplaadbaar
  • luxe design

Minpunten

  • niet voor droge huid
  • prijselijk
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daisy 20-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Stralende huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
FaceSpa Pro 913

Het apparaat ziet er fantastisch uit!
Het word geleverd met 3 opzetstukken bij, één om te epileren, één om te reinigen en te masseren en één microvibratiekop.

Na de handleiding gelezen te hebben en het apparaat op te laden, ben ik angstig beginnen uitproberen.
Ik had verwacht dat het ontharen heel pijnlijk ging zijn, maar dit viel heel goed mee. Het pijnlijkste deel was de bovenlip.

Daarna heb ik zoals de handleiding aangeeft de volgende stappen ondernomen.
De dag erna merkte ik toen ik opstond dat de plaatsen waar ik de epilatie zoals bv mijn voorhoofd tegen de haarlijn, bedekt waren met rode bobbeltjes. Na een week waren deze gelukkig ook weer verdwenen, maar ik heb dan ook een heel gevoelige huid.

De andere 2 opzetstukken vind ik een echte ontdekking!! Echt fantastisch! Elke ochtend en avond is dit mijn vast beautyritueel geworden en ik merk dat mijn huid er echt veel jonger en strakker uitziet.
Ik ben super blij dat ik dit apparaat gratis heb mogen ontdekken dankzij Roamler want ik voor mij is dit een fantastisch product die mijn huid duidelijk verjongt heeft!
Dit een een blijvertje!

Pluspunten

  • oplaadbaar
  • design
  • huidverjongend

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Versteeg 19-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Makkelijk in gebruik, mooi vormgegeven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Face Spa Pro 912 is zeer makkelijk te gebruiken. Er wordt een simpele handleiding bijgeleverd met plaatjes, maar eigenlijk spreekt het apparaat voor zich. Het is erg handig dat de reinigingsborstel ook onder de douche te gebruiken is. De epileerkop is ideaal om wenkbrauwen mee te epileren en met de microvibratiekop kun je heel handig je (dag)creme aanbrengen. Het apparaat is makkelijk te reinigen met dank aan het bijgeleverde borsteltje. In de verpakking zit ook een luxe bewaarzakje waarin alle onderdelen kunnen worden opgeborgen. Al met al is dit een fijn product dat je het luxe gevoel van een schoonheidsbehandeling geeft.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving
  • Deels onder de douche te gebruiken
  • Met bewaarzakje

Minpunten

  • Vrij prijzig
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Patty1355 19-04-2018
  • Product getest

FaceSpa Pro 913 goed voor gevoelige huid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Een tijdje terug ontving ik gratis de FaceSpa Pro 921 om deze te testen. Epileren is voor mij vaak een serieuze opgave daar ik een zeer gevoelige huid heb. Toch besloot ik de FaceSpa Pro 921 te proberen. Ik vond het toestel bij ontvangst heel mooi qua design. Ik vond het praktisch met zijn opbergtas en zag het mij meteen vlot meenemen op reis.
Ik ging meteen aan de slag om het testen. Nu na enkele weken kan ik toch wel vrij eerlijk mijn oordeel geven. Epileren is nog steeds mijn ding niet, toch geeft deze epileerknop mij wat ik nodig heb voor mijn gevoelige huid. Hij is niet te krachtig maar werkt mooi af. Hierna gebruikte ik ook de reiningsborstel en microvibratieknop. Deze deden mijn huid heel goed. Ik vond de combinatie van de 3 koppen echt nodig voor mijn huid.
Ik ben dus wel tevreden over dit product en raadt het mensen die een gevoelige huid hebben en gewoon zijn te epileren dit zeker aan.
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Reageer

Erwin van Dijk 18-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi gestyled product voor persoonlijke gezichtsverzorging

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Braun FaceSpa Pro 912 is compact en houdt prettig vast, maakt een rustig geluid en heeft zeker een fijne vorm.
De diverse bijgeleverde opzetstukken zijn eenvoudig te verwisselen.
Er wordt een zacht fluwelen zakje meegeleverd waar alles prima in past, handig voor mee op reis.
Het epileren gaat erg makkelijk en super goed en snel met de epileerkop die ook overal goed bij kan komen.
Waar tot voor kort met een pincet werd getob voordat dat ene haartje ergens te pakken was is deze nu in een enkele seconde verwijderd.
Natuurlijk niet helemaal pijnloos :) wel diep weggehaald en voor weken lang weg en dat is heel prettig.
De reinigingsborstel die voelde echt aangenaam aan en had daarna een heerlijke zachte huid, een prettige persoonlijke massage die je zelf in de hand hebt.
Met de Microvibratiekop kunnen er vloeibare huidproducten worden aangebracht, voelt niet verkeerd, maar is het minst interessant aan dit product gebleken alhier thuis dan.
We kregen de mogelijkheid om dit product gratis te ontvangen om te testen zo gezegd zo gedaan door mijn vrouw en zij is er blij mee, deze gaat zeker eens per week gebruikt worden.
Echt weer een top product zoals we van het merk Braun al vele jaren gewend zijn.

Pluspunten

  • uiterlijk design
  • de diverse mogelijkheden 3 in 1

Minpunten

  • de verpakking, een luxe bewaardoos zou fijn zijn
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nathalie 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

zeer tevreden over dit toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel al enkele malen uitgetest de voorbije weken. Vooral om mijn gezicht te reinigen, maar er toestel is nog veelzijdiger dan dat. Het toestel werkte veel beter dan ik had verwacht. Ik had geen slechte reactie van mijn huid hierop, terwijl ik wel een zeer gevoelige huid heb.
Ik ben heel blij dat ik de kans heb gekregen om de Face Spa te testen. Ik ben zeer tevreden hierover en beveel dit toestel zeker aan.

Pluspunten

  • veelzijdig
  • mooi design
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Katinka de Rover 17-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Verrast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds een aantal weken heb ik nu de FaceSpa Pro912 van Braun. Dit apparaat is makkelijk in gebruik en goed handzaam. Ook de grootte van het apparaat valt heel erg mee en gaat dus makkelijk de koffer in.

Bij het apparaat zit een epilator opzetstuk, nu heb ik niet enorm veel gezichtsbeharing maar mijn partner wel en die heeft voor mij dan ook dit opzetstuk getest! Het was even wennen om met een apparaat die wenkbrauwen te epileren maar voor tussen zijn wenkbrauwen wil hij nu niet meer anders. Met een aantal bewegingen op en neer is hij zo klaar. Het ideale is ook dat je de draaistand van de epilator kan veranderen. Ook zit er een massage opzetstuk bij, goed om je gezicht verzorgingscrème in de huid te drukken. Het masseren van je gezicht voelt heerlijk ik doe dit alleen zonder crème, dat breng ik toch liever met de hand aan. Al laatste zit er ook een reinigingsborstel bij, hier ben ik heel enthousiast over. Het borsteltje heb ik nu ruim 3 weken gebruikt en ziet er nog steeds netjes uit, ook het wisselen is makkelijk en ik heb het idee dat mijn poriën echt schoon zijn na gebruik.

Minpunt is wel het opladen van het apparaat als hij in de houder staat kan hij niet ook nog eens worden opgeladen.

Ik heb het product gekregen om te testen en het is een blijvertje. Door de handzaamheid maar ook omdat niet alleen ikzelf maar ook mijn partner hier wat aan heeft.

Pluspunten

  • Handzaam
  • licht en compact

Minpunten

  • opladen
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kim C 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De Braun FaceSpa Pro 912 is heel handig in gebruik, want de 3 kopjes zijn makkelijk te verwisselen. Er komt ook een handige etui bij waar je het in kan bewaren, dus het is makkelijk mee te nemen voor bijvoorbeeld op vakantie. De reinigingsborstel reinigt mijn huid grondig, dus dat is heel fijn. De epilator is ook fijn in gebruik, hij verwijdert mijn gezichtshaar snel. De microvibratieknop voegt niet zo veel toe naar mijn mening. Ik heb dit product mogen ontvangen om te testen en ik ben er tevreden mee!
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Femke 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prettig product, geen last meer van huidirritaties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sinds enkele weken gebruik ik de Braun FaceSpa Pro 910 en ben zeer enthousiast. In het verleden heb ik ontharingsstrips geprobeerd, maar dat leidde tot roodheid en zelfs huidbeschadiging. Met epileren met behulp van een pincet bleven vele haartjes ongemerkt achter. Nu merk ik dat ook fijne haartjes meegenomen worden en is mijn huid gladder dan ooit. Ik heb geen last van huidirritaties of roodheid. Ik durf de epileerkop zelfs overdag te gebruiken voordat ik de deur uit moet. Ik ervaar het epileren niet als pijnlijk en het gaat erg snel. De epileerkop is in twee rotatiestanden te gebruiken. Ook de bijgeleverde microvibratiekop is erg ontspannend. Kortom, ik ben erg blij dat ik het apparaat gratis heb mogen testen en beveel het iedereen aan.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • glad resultaat
  • geen huidirritaties

Minpunten

  • summiere gebruiksaanwijzing
Geschreven voor: Braun Face Spa Pro Face Spa Pro

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews