Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annalies 09-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Een apparaat met meerdere functies, geeft het resultaat wat ik ervan verwacht had en is ook nog pijnloos. Ik had hiervoor al een ander epileerapparaat, maar die had de optie om je oksels te ontharen niet. Deze wel. Het ontharen is vrijwel pijnloos, zeker als je al ervaring hebt met epileren. Anders is het na een paar keer ook vrijwel pijnloos. De oksels ontharen vind ik fijn, was eerst even pijnlijk maar voel ik nu niets meer van. De haartjes komen minder snel terug en ook niet allemaal tegelijk. Zo valt het niet op als je het niet helemaal bijgehouden hebt. Het apparaat ligt goed in de hand. Wel zou van mij het lampje wat feller mogen. Veel opties omdat je kunt scheren, trimmen en epileren. Kortom: fijn apparaat en wordt hier wekelijks gebruikt.

Pluspunten

  • Pijnloos
  • Veel opties: scheren / trimmen / ontharen
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Lampje is niet heel fel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mariekeoss 14-06-2020
  • Product getest

Ligt prettig in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

7,0
Deze Silk epil is oplaadbaar en dus snoerloos te gebruiken. Voor mij heel handig, ik reis regelmatig voor mijn werk en als ik hem opgeladen in mijn koffer stop kan ik hem op reis gebruiken. Het apparaat mag nat worden en kan dus onder de douche gebruikt worden. Ik doe dat zelf overigens nooit want zonder bril zie ik niet wat ik doe.
Ik vind het een nadeel dat er geen lichtje op het apparaat zit, dat is op andere modellen wel zo.
Het apparaat epileert ook fijne, korte haartjes en ligt fijn in de hand.

Pluspunten

  • Oplaadbaar

Minpunten

  • Geen lampje

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Clossie 09-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed, beginnerskop werkt prettig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Ik vind deze epilator erg prettig werken voor een beginner. Het opzetstuk waarmee je de gemiste haartjes wegscheert geeft een fijn glad resultaat en is een goede manier om aan het epileren te wennen. Het epileren zelf is onder de warme douche erg prettig en niet pijnlijk, hooguit een beetje onprettig maar zeker goed te doen! Al met al een aanrader dus, zeker voor beginners!

Pluspunten

  • Niet pijnlijk
  • Beginnerskop

Minpunten

  • glijdt soms uit hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anita1960 07-06-2020
  • Product getest

Super resultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Super fijn en eenvoudig zowel nat als droog te gebruiken. Haartjes blijven heerlijk lang weg. Na één keer doorzetten wen je snel en is het haast pijnloos om je haartjes te verwijderen. Zowel voor je benen, oksels als bikinilijn. Snel opgeladen waarna lang opgeladen te gebruiken. Ook het strakke en mooie ontwerp volgt heel prettig de rondingen van je lichaam. Ik vind het een heel fijn epileer apparaat wat ik zeker aan anderen zal aanbevelen.

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Langdurig blijven haartjes weg
  • Ook onder douche te gebruiken
  • Snel opgeladen

Minpunten

  • Geen opberghoesje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wienke 04-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

ligt fijn in de hand en kan scheren en epileren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Het is een fijn apparaat. Hij glijdt onder het douchen niet uit je handen.
Ik ben er blij mee dat hij onder de douche gebruikt kan worden. Wel heb je dan de gebruiksaanwijzing er niet bij, zou handig zijn om een geplastificeerde korte beschrijving te hebben.

Pluspunten

  • kan onder de douche
  • kan scheren en epileren

Minpunten

  • lastige lange gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Tess2020 16-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Veelzijdig apparaat. Doet wat 't moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Dit ontharingsapparaat is van alle markten thuis. Fijn dat je zowel kunt scheren, epileren en trimmen. Het ontharen gaat heel simpel en is haast pijnloos. Ja, ook het epileren. Dit ben ik niet gewend bij epilators. Als je bang bent om de overstap te maken van scheren naar epileren: probeer het gewoon. Mocht het niet bevallen, kan je altijd nog de scheerstand gebruiken. Verder heeft het apparaat een mooi compact design, en ligt 'ie lekker in de hand. Ik raad 'm aan.

Pluspunten

  • Design
  • Haast pijnloos
  • Multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 15-05-2020
  • Product gekocht

Ideaal voor beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Nog nooit geëpileerd, maar toch willen proberen omdat je je benen langer glad wil hebben? Dan is deze epilator ideaal! Vooral voor een beginner zoals mij. De eerste keren is zeker niet pijnloos, maar je huid went eraan en het lukt steeds makkelijker. Deze epilator ligt prettig en stevig in de hand en is onderhoudsvriendelijk! Ik ben er superblij mee!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik en schoon te maken
  • Minder pijnlijk door beginnersopzetstuk
  • Goede degelijke kwaliteit

Minpunten

  • Opzetstuk moet vervangen worden na 12x
  • Bikinilijn kan alleen droog

Reageer

Kimberly dr 13-05-2020
  • Product getest

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Ik vind dit een zeer fijn product. Er zitten verschillende accesoires bij, de ene voor mij al wat handiger dan de andere. Het scheren werkt goed en het scheerkopje werkt zoals het moet, geen irritatie geen pijn. Het epileren was even lastig, in het begin deed het wel even pijn. Maar na een paar keer ging dit al veel vlotter. Bij het epileren is het massage opzetstuk een echte aanrader die mij heeft geholpen om door te doen. Na een paar keer epileren zie ik duidelijk resultaat. De haren komen veel trager terug.
Het extra apparaat voor de bikinilijn is voor mij een echte topper. Scheert heel makkelijk en zonder irritatie.

Pluspunten

  • Verschillende opzetstukken
  • Geen irritatie
  • Extra lampje

Minpunten

  • Bikinilijn apparaat kan niet onder de douche

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

cillatje 10-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed handzaam en multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5-610, Epilator Voor Beginners Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Vond de overstap een beetje spannend maar was totaal onnodig, het apparaat is heel makkelijk in gebruik en je kan de bijzetstukjes makkelijk vervangen zodat je altijd de keuze hebt of je wil scheren of epileren. Ook een groot pluspunt dat je hem gewoon onder de douche kan gebruiken.

Pluspunten

  • onder de douche
  • uitgebreid
  • makkelijk

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer