Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise - Reviews

Specificaties
Bruikbaar onder de douche
Ja
Aantal snelheden
2
Afspoelbaar
Ja
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

LotteG 04-07-2020
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Heel goed product! Werkt vlot en snel, in het begin een beetje pijnlijk, maar die pijn verdwijnt snel! Ook gemakkelijk dat je het product onder de douche kan gebruiken! Ik raad het zeker aan, gaat veel sneller dan scheren en geen sprake van irritatie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lainer 10-06-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Ik vind dit een zeer handige en gebruiksvriendelijke epilator. Het is de eerste keren niet pijnloos, maar je went wel aan de pijn en hoe vaker je het gebruikt, hoe minder pijn het doet. Het resultaat is heel goed, mijn benen zijn glad en blijven dat ook een hele tijd. De verschillende opzetstukken maken dit toestel voor iedereen en alle plekken van het lichaam geschikt. De bijgeleverde bikinitrimmer vind ik ook een meerwaarde, deze is handig in gebruik en werkt heel precies.

Pluspunten

  • Handige functies
  • draadloos te gebruiken

Minpunten

  • niet pijnloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

FabienneD 09-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Hier is een super praktisch apparaat

Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Hier is een super praktisch apparaat, een epilator die geen pijn veroorzaakt. Vergeleken met mijn oude epilator is dit een waar genoegen. Ik heb de Silk-épil 5-810 enkele weken kunnen genieten en ik ben er erg blij mee.
Het biedt een ongeëvenaard snijcomfort en veroorzaakt geen pijn. Vooral met de massagemodus. Het kan onder water en in bad worden gebruikt, wat bijna een ontspannend effect geeft. Na het snijden is je been superglad en zacht, een waar genot. Bovendien wordt het geleverd met een minitrimmer voor intieme gebieden ... precisie zonder pijn.
Het onderhoud is heel eenvoudig, de autonomie erg lang. Kortom een high-end epilator voor een zeer schappelijke prijs. Ik ben er zeer tevreden over en hij zal me nooit verlaten.

Pluspunten

  • ongeëvenaard snijcomfort
  • ontspannend effect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

EvaGrosemans 21-05-2020
  • Product gekregen

Heel fijn product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Ik gebruik de set nu al een tijdje, en ik ben er heel tevreden van! Ik ben een beginneling qua epileren, maar hij verwijdert haartjes vrijwel pijnloos. Ook de andere opzetstukken, zoals de bikinitrimmer, zijn een mooie aanvulling. Al bij al een fijne, complete set, vooral voor beginners!

Pluspunten

  • Complete set
  • Vrijwel pijnloos

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MyrtheH 18-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Doet wat het moet doen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Het apparaat ligt goed in de hand en het epilatorstuk werkt zoals het hoort. Er zitten een aantal verschillende opzetstukken op; de ene al wat nuttiger dan het andere. Het beginneropzetstuk is voor mij iets minder interessant, omdat ik het epileren al gewoon ben. Ook is het nut hiervan me niet volledig duidelijk... Voor het epileren wissel ik af tussen de massageroller en de skin contact cap, afhankelijk van de zone die ik epileer. Voor de knieën werkt de skin contact cap bijvoorbeeld vlotter. De massageroller is niet altijd handig te manoeuvreren. Het scheerapparaat werkt ook zoals het hoort. De trimmer is handig om bvb je oksels of intieme zone bij te werken, maar niet voor je benen. De leukste extra in deze set vind ik de Bikini Styler: die had ik voorheen niet en werkt echt super! Twee minpuntjes tenslotte: op mijn vorig toestel zit een Smartlight, wat op de Silk-épil 5 5-810 vervangen is door een Sensosmart. Ik vond het Smartlight juist handig om verdwaalde haartjes te spotten, maar hiervoor is de Sensosmart niet fel genoeg. Je kan het lampje ook niet altijd zien, waardoor dit voor mij overbodig is. Ook mis ik in deze set een precisiekopje voor het epileren (zoals de skin contact cap maar met een smallere opening). Dit vond ik juist een heel fijn opzetstuk om bikinilijn, oksels en wenkbrauwen te epileren. Doordat de opening smaller is, kan je gerichter te werk gaan en worden er ook minder haartjes in 1x uitgetrokken, waardoor het iets minder pijnlijk is. Tot slot wil ik nog toevoegen dat een reiszakje of -doosje een leuke extra zou zijn! Al bij al ben ik zeker tevreden over de Silk-épil 5 5-810, maar zijn er dus wat puntjes voor verbetering!

Pluspunten

  • Bikinitrimmer

Minpunten

  • Geen smartlight
  • Geen reisetui
  • Geen fijn opzetstuk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

JessDR 17-05-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Goede epileerfunctie

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
De epileerfunctie werkt perfect, zowel droog als onder de douche. Ik heb na het epileren amper last van roodheid terwijl dit bij veel andere epileertoestellen al wel het geval is geweest. Ook de trimfunctie werkt optimaal. De bikini Styler is een leuke extra maar deze vind ik een beetje overbodig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ilse8 12-05-2020
  • Product gekregen

Zo goed als pijnloos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Dit product is zeer handig en gebruiksvriendelijk. Je kan deze even opladen en daarna zonder problemen gebruiken. Op de beschrijving staat er dat deze 30 minuten kan gebruikt worden, maar dit is het minimum. In het begin wat onwennig maar na een tijdje is dit zo goed als pijnloos. Ook zeer handig dat je verschillende functies kunt gebruiken en deze ook onder de douche kan gebruiken.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Zo goed als pijnloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Charlottedv 12-05-2020
  • Product getest

Goed voor de beginnende gebruiker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

6,0
Ik gebruik altijd een epilator om te ontharen, dus ik heb wel al wat ervaring, deze Braun silk-épil 5 kan me helaas niet bekoren. Het opzetstuk is voor mij persoonlijk veel te klein waardoor het ontharen teveel tijd in beslag neemt, er is ook geen led lampje om de haartjes te zien.

Je krijgt er wel een uitgebreide set verschillende opzetkoppen en een bikini trimmer bij.

Ik zou persoonlijk wat meer geld uitgeven en een betere Braun epilator kopen.

Pluspunten

  • Uitgebreide set
  • Draadloos
  • Zowel droog als nat te gebruiken

Minpunten

  • Te duur voor wat het is
  • Te kleine epileerkop
  • Geen led-lampje

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Caitlin De Weird 11-05-2020
  • Product getest

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

10,0
Het apparaat epileert heel vlot en zacht. Door de verschillende opzetstukken kan je kiezen wat je wil doen epileren of scheren. Het is ook compact in de hand en snel oplaadbaar. In het begin voelde het wat vreemd aan, maar na enkele keren wordt je het gewoon. Ik merkte op dat mijn huid heel zacht is en mijn haartjes minder snel terug groeien. Het is echt een handig toestel en ik raad het zeker iedereen aan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eg123 11-05-2020
  • Product getest

Handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

8,0
Ik heb de epilator nu al enkele keren gebruikt en ben er wel tevreden over. Er zijn verschillende opzetstukken mogelijk. Je kan zelfs epileren en scheren combineren maar ikzelf heb dit nog niet gedaan aangezien ik het wel gewoon ben om te epileren. Het kan zelfs de kleinste haartjes epileren waardoor je een langer glad effect hebt. Het is handig in gebruik en makkelijk te reinigen. Enkel jammer dat er geen opbergzakje bij is en dat het kampje zo klein is/niet fel genoeg. Zo zie je minder snel of je haartjes bent vergeten of niet.

Pluspunten

  • Trekt de haren uit en breekt niet af
  • Handig in gebruik
  • Doet weinig pijn

Minpunten

  • Geen zakje om alles op te bergen
  • Te klein/geen fel lampje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Florien 19-04-2020
  • Product gekocht

Leuk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

7,0
Leuk apparaat. Zeer goed dat je deze onder douche kunt gebruiken. Ook handig om deze zo terug proper te maken. Voor de rest een handig toestel doordat je een epileerkop hebt en een scheerkop en op de scheerkop nog een trimstuk kan plaatsen. Het is in het begin wel even wennen om op deze manier te epileren en je huids heeft wel even de tijd nodig om zich aan te passen. Maar naarmate je het meer gebruikt reageert je huid hier vrij goed op. Klein minpuntje het duurt wel even alvorens het volledig opgeladen is.

Pluspunten

  • Verwisselbare scheer en epileerkop

Minpunten

  • Laden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fabienne Duf 14-04-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Eindelijk een epilator die geen pijn doet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun Silk-épil 5 Wet&Dry Silk-épil 5 5-810 Epilator Voor Vrouwen Voor Zachte Ontharing, Wit/Turquoise

Algemene score

9,0
Eindelijk een epilator die geen pijn doet, vooral met de massagemodus. Deze epilator, die ik enkele weken heb mogen gebruiken, biedt een ongeëvenaard snijcomfort. Zeker in vergelijking met mijn oude epilator. Het kan droog of in bad worden gebruikt, ik geef er de voorkeur aan in bad omdat het een extra gevoel van welzijn geeft. De benen zijn na gebruik zacht en soepel, zonder te lijden. Het wordt ook geleverd met een mini-tondeuse waarmee u intieme gebieden kunt scheren. Heel aangenaam ook. De autonomie is erg lang en het onderhoud is supereenvoudig, kortom een geweldig apparaat. Het is zijn prijs waard en ik ben er zeer tevreden over.

Pluspunten

  • snijcomfort
  • snijcomfort

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer