Meest populaire keuze – Scherpste prijs!
Bekijk productSamsung Was-Droogcombinatie AI Ecobubble™ 5000-serie 9kg / 6kg
Gemak, tijdsbesparend en stijlvol. Precies wat ik zocht
Ik gebruik deze was-droogcombinatie nu een tijdje en ben er erg tevreden over. Wat ik vooral fijn vind, is het gemak van wassen en drogen in één apparaat. Ik woon niet heel groot en daarom is het ideaal dat ik geen aparte wasmachine en droger nodig heb. Een groot voordeel voor mij is dat de natte was die ik vroeger nog uit de wasmachine moest halen om in de droger te doen, nu verleden tijd is. Ik vergat regelmatig dat de was nog in de machine zat en dan bleef deze langer nat liggen dan de bedoeling was. Nu gaat het programma gewoon door met drogen en dat scheelt een hoop gedoe. De machine is makkelijk te gebruiken. De bediening op het apparaat zelf is duidelijk en via de SmartThings-app kun je nog veel meer instellen. Ik vind het handig dat je extra programma’s kunt kiezen en dat je een melding krijgt wanneer de was klaar is. De app geeft echt een extra stukje gemak. Het design vind ik erg mooi. De machine heeft een luxe uitstraling en het scherm is overzichtelijk. Omdat de machine bij mij in het zicht staat, vind ik het prettig dat hij er ook gewoon mooi uitziet. De trommel is met 9 kg ruim genoeg voor grotere wassen. Vooral beddengoed en handdoeken passen er makkelijk in. De wasresultaten zijn erg goed. De SuperSpeed-functie is handig wanneer je snel een wasje nodig hebt. Ook EcoBubble werkt prettig, omdat het wasmiddel goed wordt verdeeld en de kleding ook op lagere temperaturen schoon wordt. De functies Hygiënisch stomen en Air Refresh vind ik een fijne toevoeging. Ik gebruik Air Refresh voor kleding die niet echt gewassen hoeft te worden, maar wel weer even fris mag worden. Hygiënisch stomen vind ik vooral prettig voor bijvoorbeeld beddengoed en handdoeken. Wat ik ook prettig vind, is dat ik geen apart waterreservoir hoef te legen zoals bij een losse droger. Dat is weer een extra handeling die wegvalt. Het onderhoud blijft daardoor eenvoudig. Een klein punt om rekening mee te houden is dat de droogcapaciteit 6 kg is terwijl de wascapaciteit 9 kg is. Bij een volle trommel kan dus niet altijd alles direct gedroogd worden. Voor mijn dagelijkse was is dit geen probleem.
Pluspunten
- Gemak via de app
- Ruime keuze aan programma's
- Mooi stijlvol design
Minpunten
- Minder flexibel dan twee losse apparaten
- Lange programma’s
- waardoor je vooruit moet plannen
- Droogcapaciteit lager dan wascapaciteit
Goede was/droog combinatie
Ik ben erg tevreden met deze Samsung was-droogcombinatie. De machine wast de kleding goed schoon en droogt ook goed. Fijn dat je door het gebruik van 1 machine ruimte bespaart in het washok.
De SuperSpeed-functie is handig als je snel schone kleding nodig hebt. De machine is ook lekker stil tijdens het wassen en centrifugeren. Daarnaast kun je er veel was in doen: 9 kilo wassen en 6 kilo drogen.
Via de app kun je de machine ook gemakkelijk bedienen met je telefoon.
Pluspunten
- Gebruik via de app
- Maakt weinig geluid
Minpunten
- sommige programma's duren lang
Veelzijdige machine met goede resultaten
Ik heb de wasmachine nu een aantal weken in gebruik en ik ben erg echt ontzettend blij mee!
De wasmachine heeft veel functies, zodat er voor elke soort was wel iets geschikts bij zit. De app kan helpen om het juiste programma te kiezen (waarna je vanaf je telefoon ook het programma kan starten). Ook handig is dat je een melding krijgt op je telefoon als de was klaar is (mocht je het lange, gezellige muziekje hebben gemist als de was klaar is).
De air wash stand was voor mij nieuw, met hete lucht kun je zo kleding opfrissen. Zelf vind ik deze stand ideaal voor knuffels! De wolstand is ook uitvoerig getest; je kunt met een gerust hart je kostbare wollen kleding of draagdoeken erin wassen.
Het laadvermogen van 9kg om te wassen is heel fijn. Helaas zul je bij zo'n volle trommel wel eerst was eruit moeten halen voordat je door kunt naar de droogstand. Dat vind ik wel jammer, dan heb ik alsnog een wasrekje nodig.
Maar al met al dik tevreden met deze machine!
Pluspunten
- Stil
- Groot laadvermogen
- Veel programma's
Minpunten
- Droog laadvermogen is kleiner
Samsung SuperSpeed was-droogcombinatie
Ik heb deze was-droogcominatie nu een tijdje in gebruik en het bevalt heel goed. Het toevoegen in de app is zeer makkelijk. Voor je hem gebruikt is het verstandig om hem te kalibreren, dan pakt hij namelijk later automatisch het gewicht van je was en past hij het programma zelf aan. De keuze uit programma’s is reuze. En wat niet op de machine staat dat vind je in de app wel. In de app kan je ook vele andere dingen aangeven zoals wat voor was je in de machine hebt, kleding, handdoeken, sportkleding enz. Dan ook pakt de machine automatisch het programma wat het beste daarbij past. Het wassen en drogen programma is ook perfect. Wel heb ik mijn oude droger er nog naast staan voor als ik meer was heb en alles sneller droog moet zijn, maar normaal is dit niet meer nodig. Het design is heel mooi, ik heb de zwarte en dat past precies bij de rest. De inhoud is ook groot en dat is wel ideaal als je beddengoed ect wil wassen. Dit kan je ook goed met een speciaal programma doen zoals Hygiënisch stomen en Air Refresh Heb ik zelf nog niet kunnen testen. Het snelle programma kan men zelf de centrifugeer snelheid instellen wat ook heel makkelijk is. Ik ben zeer tevreden.
Pluspunten
- grote trommel
- wassen en drogen in een
- Vele programma's
- Via app veel aparte instellingen toevoegen
Minpunten
- Niet gevonden nog
Mooi apparaat met goede en snelle resultaten
Ik heb deze wasdroger inmiddels een paar weken in gebruik en ik ben er heel erg enthousiast over.
De installatie zelf ging heel erg makkelijk en snel en het apparaat ziet er ook erg mooi en luxe uit. De kleur is in het echt wat lichter grijs dan op de foto's.
De prestaties van zowel het wassen als het drogen zijn heel erg goed. Het is heel erg fijn dat er ook verschillende snellere programma's op zitten en ik kan er meer dan genoeg was in kwijt.
Ik was vooraf al erg nieuwsgierig naar de Airwash functie en deze stelt ook absoluut niet teleur. De kleding komt er weer lekker fris, kreukvrij en aangenaam warm uit.
Ik vind persoonlijk de toevoeging van de app wel erg fijn omdat ik hiermee de wasmachine ook op afstand kan besturen.
Hoewel het apparaat vele functies heeft, vind ik deze op zowel het apparaat zelf als in de app goed geordend en overzichtelijk.
Ook leuk dat de machine een leuk deuntje afspeelt als deze klaar is (je kunt deze ook veranderen, het volume aanpassen of gewoon uitzetten).
Pluspunten
- Mooi design
- Veel programma's
- Op afstand te bedienen
Fijne machine met luxe uitstraling
Een erg fijne wasmachine in combinatie met een droogfunctie. Het grote vulgewicht van 9 kg is perfect voor de dekbedden uit één stuk, dus zonder overtrek.
De machine heeft een mooi en luxe uiterlijk door de INOX uitvoering.
Met de Smartthings app kan je alle programma's en extra instellen en naar de wasmachine verzenden. Dat is ideaal want naast het gekozen programma kan je dan eenvoudig bijvoorbeeld bubblesoak of een extra spoelbeurt toevoegen.
De wachmachine is ook op afstand in te schakelen, daarvoor moet je wel de remote functie aanzetten op de wasmachine. Dat moet overigens wel iedere keer opnieuw maar dat was ik al gewend van mijn oude machine.'
De droogfunctie is ook apart in te schakelen, wel met iets minder was dan de volle trommel maar dat is wel logisch.
Erg blij mee.
Pluspunten
- 9 kg vulgewicht
- Mooi uiterlijk
- Droogfunctie
- Extra programma's te donwloaden
Minpunten
- -
Deze was-droogcombinatie heeft mijn verwachtingen overtroffen. Het apparaat ziet er modern uit en voelt degelijk aan. De was komt schoon uit de machine en het drogen verloopt gelijkmatig zonder dat kleding erg kreukt. De snelle programma's zijn ideaal voor sportkleding of kleine wasjes. Ik zou deze machine zeker opnieuw kiezen.