Philips 4300 series HX6807 wit - Reviews

Specificaties
Poetsstand
standaard/clean
Timer
Ja
Laadstation
Ja
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 40 reviews die zijn achtergelaten voor de Philips 4300 series HX6807 wit op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lssm29 08-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Valt heel erg tegen

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

3,0
Helaas, valt heel erg tegen,
Geen fris gevoel en geen schone tanden.
Batterij gaat wel lang mee
Ik ga terug naar oral b

Pluspunten

  • Batterijduur

Minpunten

  • Geen fris gevoel
  • Geen schone tanden
  • Geen fijne borstel, te groot

Review criteria:

Slecht
Voldoende

Reageer

visserels 07-01-2020

zalig nieuwe ervaring

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
was tijd om oude electrische tandenborstel te vervangen.
Nu is het alsof je net van de tandarts komt na poetsen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Andrévdw 25-11-2019

Fijne manier om gebit te poetsen

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
vergeleken met de andere elektrische tandenborstel die ik had vind ik deze prettiger en schoner poetsen
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Daalmans 29-10-2019

Ongeëvenaarde batterijduur

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
Mijn Oral B sonicare tandenborstel raakte steeds sneller leeg. Op het laatst al na 3 dagen. Via test Consumentenbond bij Philips Sonicare uitgekomen. Poetst (ook) prima. Maar na ruim 3 weken hoeft die nog steeds niet te worden opgeladen!
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Wil56teE 20-10-2019

Prima elektrische tandenborstel, doet wat hij moet doen.

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Prima elektrische tandenborstel, doet wat hij moet doen. Goed poetsen en dat merk je aan je tanden dat deze gladder aanvoelen. Ook is de accu gebruiksduur best wel lang te noemen. Is misschien nog wel wat vroeg om dit te beoordelen want heb hem pas een half jaar in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Groningen 17-09-2019

Enorm lange gebruiksduur

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Mijn oude elektrische tandenborstel moest ik om de haverklap opladen. De nieuwe gaat opgeladen ruim twee weken mee. Ik moest wel erg wennen aan het geluid dat de tandelborstel maakt. En het plaatsen en loshalen van het opzetstuk gaat stroever dan bij mijn oude tandenborstel. Verder spat het ding enorm en is de houder glad waardoor hij soms lastig is vast te houden. Ondanks dit heb ik de tandenborstel toch gehouden, omdat ik hem dankzij een actie voordelig kon aanschaffen en hij mijn gebit goed schoonpoetst en de lange gebruiksduur is een weldaad.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eend 31-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Supergoed tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

9,0
Wat poetst deze borstel schoon, de batterij gaat lang mee en de 30 seconden indicator is ook heel fijn. Mijn tanden voelen na iedere poetsbeurt superschoon.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Schone tanden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kimm9276 26-12-2018

Goed product

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
De Philips sonicare is zeker een aanrader als je gevoelig tandvlees hebt.
En de baterij gaat echt super lang mee ook een pluspunt
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Eendje 13-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Superfijne borstel!!!

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
Wat een fijne tandenborstel. Ligt goed in de hand. De timer is perfect en mijn tanden zijn schoner dan ooit. Ik ben er superblij mee!

Pluspunten

  • Materiaal
  • Timer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Priscilla 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Super schoon en fris gevoel na het poetsen. Deze manier van poetsen is even wennen maar je wilt hierna niks anders meer!
Mijn tandvlees is veel schoner en minder gevoelig sinds ik hiermee poets. En de batterij gaat echt 2 weken lang mee!

Pluspunten

  • batterij gaat lang mee
  • Heel schoon en fris gebit

Minpunten

  • prijzig
  • even wennen aan de manier van poetsen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eendje 11-10-2018

Superfijne borstel!

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
Hij voelt fijn aan in de hand. De timer is erg handig en ook het signaal dat de borstel geeft als je te hard drukt. Mijn tanden voelen gladder dan ooit en ik heb geen last meer van ontstoken tandvlees.
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Truusje81 10-10-2018

Geweldige tandenborstel

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
Mooi design, ligt makkelijk in de hand. Fijn dat die elke 30sec een seintje geeft dat je moet wisselen van gedeelte van het gebit.
Na 2 minuten heb je een super schoon resultaat
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Lievenicje 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Duidelijk en simpel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijne tandenborstel. Makkelijk in gebruik en ik merk echt dat mijn tanden witter zijn.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Mooi apparaat

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

janan 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

super tandenborstel

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

9,0
wat n verschil tanden zijn na enige tijd veel schoner en tandvlees veel minder geirriteerd ook sensor of je lang genoeg poetst super ervaring hiermee

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Nielsnoles 10-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne en gebruiksvriendelijke tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Heb na een paar keer gebruikt te hebben al wittere tanden en mooier tandvlees. Ik verder is die erg stil vergeleken met een tandenborstel van een ander merk en het is erg fijn dat die 2 standen heeft. Na het product een aantal weken in gebruik te hebben ben ik nog steeds er positief over de sonicare tandenborstel van philips

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sijmentje 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne Tandenborstel

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Ik mocht deze elektrische tandenborstel testen en aan het begin moest ik er wel aan wennen maar inmiddels na 2 weken dagelijks gebruik ben ik er erg tevreden over.
De borstel houdt prettig vast, maakt niet teveel geluid en poetst schoon en fris.
Kwaliteit is prima en de batterij gaat lang mee.

Pluspunten

  • Piept bij te hard poetsen
  • Fijn in de hand

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Linda 09-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

ProtectiveClean HX6807/63

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
ik beveel deze tandenborstel echt aan,eerst is het even wennen als je een normale tandenborstel bent gewend ...hij poetst heerlijk geeft aan wanneer je een ander vlak in je gebit moet poetsen en stopt automatische als de 2 minuten voorbij zijn ..ideaal en voel dat mijn gebit veel schoner aanvoelt

Pluspunten

  • werkt lang na opladen
  • geeft aan als je te hard poetst
  • stopt automatische als je klaar bent

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corina Erkens 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Top tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

9,0
Super tandenborstel heerlijke zachte borstel batterij gaat lang mee , tanden voelen lekker schoon aan echt een aanrader

Pluspunten

  • Mooi design
  • Zachte borstel
  • Prettig geluid
  • Lang durige batterij

Minpunten

  • Heb ik niet

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Corientjuh 08-10-2018

Heerlijke tandenborstel

Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

10,0
Ik mocht deze testen via insiders , en echt waar ik vind ‘m veel beter dan mijn oral B hij poetst zachter ligt prima in de hand , en de batterij gaat minimaal 2 weken mee mijn tanden voelen ook heerlijk glad aan
Oorspronkelijk gepost op philips.com

Reageer

Erik D 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel gebruiksgemak en een schoon gebit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Philips 4300 series HX6807 wit

Algemene score

8,0
Ik ben verrast door het gebruiksgemak van deze tandenborstel! Hij ligt goed in de hand. Geeft een signaal bij te hard drukken en dat blijkt hard nodig bij mij. In vergelijking met een ander merk trilt deze veel minder. Het apparaat is stil, wat ik ook erg fijn vind (vooral in de ochtend;-)) Prettige borstelkop ook, mooi groot zodat je een groot bereik hebt. Mijn tanden voelen schoon aan en mijn tandarts was ook tevreden. Kortom een zeer prettige tandenborstel!

Pluspunten

  • Accuduur
  • Grip
  • Signalering poetsdruk

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews