Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun - Reviews

Specificaties
Timer
Ja
Kinderborstel
Nee
Kleuren
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 30 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Lis 25-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Think smart brush smart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
De Oral B smart 5000N kwam binnen.
De verpakking beloofd veel goeds.
Eenmaal open kwam er een mooi strak ontworpen tandenborstel uit.
Niet zo een die we kennen rond en zwaar.
Maar een na de hand liggende tandenborstel.
Hij weegt minder dan de oude die ik gebruikte.
Hij heeft de kleur wit.
Het is een glad design, maar de voorkant is afgewerkt met soort rubbercoating.
Zodat je een goede grip hebt.
Ik poets nu al een aantal weken, en verschil is er zeker.
Ik merkte gelijk het verschil van poetsen, en ook de mond voelt frisser aan.
Hij zorgt er immers voor dat je 2 minuten poetst
Wel is het even wennen, hij heeft meer power dan de oude, maar dit zal iedereen anders ervaren.
Verder is die uitgerust met 5 standen.
Hier de massage stand de favoriet.
Ook zit er een rood lampje in, dit zal gaan branden wanneer je te hard drukt op de tandenborstel.
Dit blijkt hier een hele goede ondersteuning, want ik drukte veel te hard.
Dit merk ik ook terug na de poetsbeurt.
Ook kun je contact maken met je telefoon via Bluetooth. Hierbij download je een app. En vanuit hier kun je allemaal gepersonaliseerde poetsstanden instellen.
Dagelijkse reiniging
Pro clean
Gevoelig
Whitening
En tandvlees verzorging.
Dit gebruik ik wel, alleen vergeet hem, er soms bij te nemen.
We mochten de tandenborstel kosteloos ontvangen.
Er zitten ook nog leuke gadgets bij.
Oa een handig reisetui en een standaard voor je telefoon.
Ook komen er 2 extra borsteltjes bij
White, sensi ultrathin
Ik beveel de tandenborstel zeker aan.
Hij zorgt ervoor dat je gewoon nika overslaat en netjes die 2 min poetst.
De standen op de borstel vind ik ook prettig. Vind persoonlijk de stand gevoelig het fijnst.
Het minst prettige wat ik ervaar is het geluid.
Dit is redelijk hard
Denk dat deze tandenborstel zeker fijn is voor mensen met pijnlijk tandvlees etc.
Waardoor poetsen soms echt niet fijn is en, meschien wel overgeslagen wordt. Met deze is dit zeker niet meer van de orde.

Pluspunten

  • De 5 poetsstanden
  • Goede accu
  • Waarschuwings lampje

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wim 11-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

fijne tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Een fijne tandenborstel met verschillende standen. Van gewoon poetsen tot het verwijderen van tandplak.
Vergeleken met mijn oude tandenborstel maakt deze wel wat meer geluid.
De borstelhouder is ideaal omdat je nu 4 borstels kwijt kan bij je tandenborstel.
Ik heb deze tandenborstel gratis gekregen om te testen en ik moet zeggen, hij bevalt me erg goed.
Mijn tanden worden mooi wit en glad.

De app heeft naar mijn mening geen meerwaarde.

Pluspunten

  • accu gaat lang mee
  • ligt fijn in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Monique Westra 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een geweldige tandenborstel met zeer schoon resultaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Een fijne tandenborstel die erg goed schoon poetst. Mijn tanden voelen echt glad aan.
Deze elektrische tandenborstel is zeker een aanrader. Wel zitten er veel opties op die ik persoonlijk zelf niet veel zal gebruiken. De tandenborstel kan gekoppeld worden aan je tablet of telefoon en daarin worden dan precies je resultaten en de tijd bijgehouden. Er word afgevinkt of je hebt geflost of mondwater hebt gebruikt. Wel fijn z’on reminder maar voor mij overbodig.
Er zitten ook meerdere poetsstanden op. Kortom een luxe tandenborstel met veel opties.
Zo kan je zelfs aangeven of je het weer en het nieuws in de app wilt laten weergeven.
Ik heb deze tandenborstel gratis gekregen om te testen maar zou hem ook zeker kopen.

Pluspunten

  • Poetste goed schoon
  • Timer
  • Geen probleem als de tandenborstel nat wordt

Minpunten

  • Maakt veel geluid
  • Beetje duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen K 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Krachtige tandenborstel met lange accuduur

Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

10,0
Sinds een aantal weken maak ik gebruik van de Oral B smart 5000N. Deze tandenborstel is erg licht, maar krachtig en ligt lekker in de hand. De tandenborstel heeft een druksensor. Als je te hard drukt brandt er een rood lampje, dit is zodat je niet te hard drukt en je borsteltjes niet onnodig slijten. Elke 30 seconden geeft de tandenborstel een korte trilling, deze trilling geeft aan dat je een ander deel van het gebit kunt poetsen. Verdeeld in; voor boven, achter boven, voor onder en achter onder, hierdoor heb je je tanden in 2 minuten volledig gepoetst.

De smart functie vind ik niet erg veel toevoegen. Hoewel het verbinden met je smartphone eenvoudig gaat is de app niet veel meer dan een timer, door middel van de eerder genoemde trillingen geeft de tandenborstel dit elke 30 seconden echter zelf al aan. De meerwaarde van de Bluetooth functie zie ik dan ook niet en ik maak er dan ook geen gebruik van. Doordat ik deze tandenborstel gratis kon testen kon ik hem goed vergelijken met mijn andere tandenborstel. Mijn gebit voelt vooral schoner en verzorgder aan. De borstel maakt wel behoorlijk veel geluid voor een elektrische tandenborstel, echter vind ik dit niet echt storend. De tandenborstel wordt met meerdere soorten opzetborstels en accessoires geleverd. Ik ben erg tevreden over dit apparaat en ga hem zeker blijven gebruiken.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Lange accuduur
  • Druksensor

Minpunten

  • Smartfunctie van geen toegevoegde waarde
  • Luid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tessaflessa 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitgebreide tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
In de doos vind je de tandenborstel met 3 opzetborstels, een laadstation waarin je ook netjes de opzetborstels kan opbergen en de gebruiksaanwijzing.

Ik gebruik deze tandenborstel nu een aantal weken. Hij ligt prettig in de hand en maakt het gebit goed schoon! Wat ik fijn vind is dat er een rood lampje opzit die aangeeft wanneer je teveel druk zet. De timer geeft aan wanneer het tijd is om naar het volgende kwart van je gebit te gaan, en verzekert je ervan dat je braaf 2 minuten poetst. De App kon ik wel installeren, maar mijn telefoon maakte geen verbinding met de tandenborstel. Ik vraag me af of de App veel toegevoegd zou hebben aan mijn poetservaring. Daarnaast heeft de tandenborstel verschillende standen, maar om daar echt iets over te kunnen zeggen zou ik eigenlijk langer de verschillende standen moeten proberen. Ik heb dit product gratis ontvangen om te testen en ben zeker over het resultaat te spreken. Ik moet wel eerlijk bekennen dat als ik er zelf één zou kopen ik waarschijnlijk voor een meer simpele versie zou gaan. Dat zou voor mij een betere prijs-kwaliteit verhouding zijn.

Pluspunten

  • Druksensor
  • Timer

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin Römer 07-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze tandenborstel. Ik heb hem gratis mogen testen. Ondanks dat ik hem wel wat aan de prijzige kant vind, geeft hij een erg fris gevoel. Hij voelt wel wat goedkoop aan. Hij is wat slap en plastic, maar het resultaat is zeer fijn. De borstel heeft verschillende standen, die allemaal prima werken. Ik zou het geld er zelf misschien niet voor hebben overgehad, maar ik ben wel heel blij dat ik hem heb mogen krijgen! Dit is dan ook een blijverdje.

Pluspunten

  • Fris gevoel

Minpunten

  • duur
  • voelt niet heel sterk

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende

Reageer

TP74 05-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Een echte aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide tandenborstel die via bluetooth met je telefoon en een app. gekoppeld kan worden, om het poetsen uiteindelijk zo eenvoudig en plezierig mogelijk te maken!
Op de borstel zelf zitten vijf functies en in de doos zitten onder andere drie verschillende opzetstukken.
Als U de app linkt aan Uw tandenborstel via een smartphone, dan wordt U vanzelf door mogelijkheden heen geleid.
Eenmaal een keuze gemaakt uit een van de vijf verschillende poets-mogelijkheden en alle daarbij behorende vragen ingevuld, kunt U eenvoudig aan de slag.
Zelf heb ik deze borstel gratis mogen ontvangen om uit te testen en na jaren met een gewone tandenborstel gepoetst te hebben was dit echt even wennen voor me.
Maar eerlijk is eerlijk, mijn tanden voelen een stuk gladder aan en het programma geeft keurig aan wat je moet doen, welke opzetborstel er bij hoort en welke producten U daarnaast het beste kunt gebruiken voor het beste resultaat.
De bijbehorende poetstand stelt hij ook automatisch in en de accu gaat ook makkelijk een kleine twee weken mee!

Kortom, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik, bij gebruik app
  • Goede waarschuwing bij te hard drukken
  • Goede accu capaciteit
  • Handige extra accessoires

Minpunten

  • Handigste met je mobiel in de buurt.
  • Van alle opzetstukken,slechts 1 toegevoegd

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Philippe 01-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekregen

Poetst goed, maar beetje lawaaiig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Ik gebruik de Oral-B 5000N elektrische tandenborstel nu een paar weken en ben er tevreden over.
- ligt goed in de hand,
- poetst uitstekend,
- bij signaal bijna lege accu kun je nog 2-3 keer poetsen,
- heeft een lange accuduur,
Er worden ook een paar verschillende types opzetborstel meegeleverd.

Je selecteert de poetsprogramma’s met de aan/uitknop.

Waardoor het komt weet ik niet, maar het apparaat dat ik kreeg om te testen maakt wel veel meer geluid dan de oudere modellen van Oral-B; soms zelfs met een vreemde extra rammel.

De gratis app lijkt leuk, maar na een tijdje gebruikte ik ‘m niet meer: te veel werk en ik zie het nut niet zo. Wel nuttig is dat je de poetsprogramma’s die je niet gebruikt op de tandenborstel kunt deactiveren.

Ondanks het geluid ben ik enthousiast over de tandenborstel zelf. Die doet zijn werk uitstekend. De app gebruik je na een tijdje hooguit nog voor het programmeren van het apparaat, niet meer voor de overige functies.

Pluspunten

  • poetst goed
  • verschillende opzetborstels meegeleverd
  • lange accuduur

Minpunten

  • lawaaiig
  • app gebruik je na een tijdje niet meer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marry 31-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Een mooi design en een borstel die lekker in de hand ligt. Met een docking station en een reisetui is deze borstel helemaal compleet. De borstel zelf is voorzien van diverse standen, van gewoon poetsen, polijsten tot het poetsen van de tong; verschillende poetsstanden waaronder: 'tandvleesverzorging', 'whitening' en 'gevoelige tanden. De standen kun je veranderen door op de aan/uit knop te drukken. Wel is het jammer dat niet zichtbaar is in welke stand er dan gepoetst wordt. In de doos vind ik ook nog een reisetui, houder voor mijn mobiel en een badkamer organizer waarin meerdere borsteltjes bewaard kunnen worden. De borstel heeft Bluetooth-verbinding met de Oral-B app. Deze app is voornamelijk een timer, die zit dus ook al op de tandenborstel dus dat geeft mij weinig extra. Voor mij is dat geen reden om mijn telefoon mee te nemen naar boven. Een druksensor geeft aan wanneer er te veel druk wordt uitgeoefend. De borstel wordt geleverd met drie verschillende borsteltjes. Ik vind dat fijn omdat ik zo ook de verschillende borsteltjes kan proberen. De whitening is vind echt even wennen, er wordt behoorlijk druk uitgeoefend op de tanden. De motor is echt krachtig, ik merk heel duidelijk verschil met mijn vorige tandenborstel. De batterijduur is een dag of 10, ook prima wat mij betreft. Leuk dat ik deze borstel mocht proberen voor een test. Ik zou zelf geen borstel kopen met bluetooth omdat deze functie voor mij niet zoveel waarde heeft.
Maar omdat ik deze mocht testen kon ik de app met alle funties toch uitproberen.

Pluspunten

  • Ligt fijn in de hand

Minpunten

  • De ziet niet op welke stand er gepoetst wordt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

miranda2688 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gladde en schone tanden in een handomdraai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Even wennen was het wel na jaren gepoetst te hebben met een elektrische tandenborstel van Philips. Erg handig vind ik de seintjes die je tussendoor krijgt na iedere 30 seconden en een langere trilling als de 2 minuten voorbij zijn. De app vind ik toegevoegde waarde hebben, omdat je inzicht krijgt in je poetsgedrag. Daarnaast geeft het rode indicatorlampje aan wanneer je te hard poetst. Ik mocht dit product gratis testen en heb daarom niet van tevoren naar de specificaties gekeken, maar al met al ben ik erg tevreden. Een aanwinst voor mijn mond!

Pluspunten

  • Seintje na 30 sec. en 2 minuten
  • Rood indicatorlampje bij te hard poetsen
  • App

Minpunten

  • Vrij duur in aanschaf
  • Geen bijzonder design

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Bas 30-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Lekker gladde tanden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Sinds een paar weken gebruik ik deze elektrische borstel. Nou poetste ik al eens eerder elektrisch maar nam toch ook best vaak de gewone tandenborstel ter hand. Deze borstel, die ik kreeg om te testen, is echt wel een fijn apparaat. Het levert me een stuk gladdere tanden op, en ook achter mijn laatste kiezen poets ik beter dan voorheen. Wat me verder overtuigd van dit model is dat er verschillende snelheden opzitten waaronder een rustige stand die iets minder geluid maakt. De bijbehorende app die, via bluetooth verbonden, de poetsresultaten scant en bijhoudt is wel interessant. Niet zozeer voor mezelf, maar vooral mijn kinderen vinden het leuk om nu eindelijk eens hun vader te kunnen controleren: 'of ie wel goed poetst'

Pluspunten

  • gladde tanden
  • verschillende snelheden
  • app is wel grappig

Minpunten

  • maakt minder geluid maar nog steeds hoorbaar
  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

SDWasabi 29-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Uitstekende elektrische tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
e Braun Oral-B Smart 5000N is een uitstekende veelzijdige elektrische tandenborstel met verschillende poetsmodi. Het brengt alle voordelen van een elektrische tandenborstel met zich mee en meer. Even belangrijk, als je te hard drukt, dan slaat de drukregeling aan, als je de tandenborstel te hard op de tanden drukt. De tandenborstel vermindert onmiddellijk de snelheid. De Smart 5000N heeft ook een ingebouwde timer die elke 30 seconden zoemt om het kwadrant te veranderen. Rechts en links voor en achter. Het reinigt in 3D-ritme en verwijdert op betrouwbare wijze de plaque. En bovenal, het werkt goed en betrouwbaar gedurende een lange periode, omdat ik de batterij slechts ongeveer om de twee weken moet opladen. Tevens kan je verschillende opzetborstels gebruiken, naar wens. Ik mocht deze versie testen.

Pluspunten

  • led indicatie
  • meerdere modi
  • 30 seconden timer
  • druksensor

Minpunten

  • app is gimmick
  • borstelhouder neemt veel ruimte in op wastafel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark van de G 28-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede Behulpzame tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
De Smart5000N van Oral-B is een lichte tandenborstel vergeleken met voorgaande modellen. Hij ligt prima in de hand en heeft veel kracht tijdens het poetsen. Ik heb wel de gebruiksaanwijzing goed moeten lezen over wat de verschillende standen betekenen, maar uiteindelijk is dat vrij snel duidelijk. Tijdens het poetsen krijg je elke 30 seconden een signaal om naar het volgende segment te gaan waardoor je je poetstijd goed bij kunt houden. Ook waarschuwt de borstel door middel van licht wanneer je te veel druk geeft. Er zit ook een app bij die je op je telefoon kunt installeren. Deze houdt bij wanneer en hoevaak je poetst. Hier moet ik de toegevoegde waarde nog van te herkennen, maar is wel een leuke gadget. Ik heb de borstel gekregen om te testen en kan hem iedereen aanraden. De meerprijs tov een niet smart type kan ik niet helemaal plaatsen, maar dat komt omdat ik de toegevoegde waarde van de app niet helemaal zie.

Pluspunten

  • Helpt tijd bij te houden
  • Geeft aan wanneer te veel druk gegeven wordt

Minpunten

  • Toegevoegde waarde van de app

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Maaike 27-10-2018
  • Product getest

Maakt het tandenpoetsen weer leuk!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Ja ontvangst van de tandenborstel meteen de app van oral b gedownload, en gekoppeld aan het apparaat. Zodra het apparaat gekoppeld is, en aan gaat gaat een timer in de app lopen ( je kan zelf kiezen wat je wilt zien, ik heb ervoor gekozen dat je per sectie gaat poetsen.) als je te hard drukt wordt het licht achterop rood, nou ik heb nu dus pas geleerd dat ik al veel te lang veel te hard poets... ook krijg je in de app tips, en echt ben hierdoor ook met mondwater gaan spoelen, tong poetsen, het maakt het gewoon echt leuker. De borstel heeft meerdere standen, en je tanden voelen echt schoon aan na t gebruik, ben echt blij dat ik dit mooie apparaat mocht testen, echt een aanrader!

Pluspunten

  • Geeft aan wanneer je te hard poetst
  • Meerdere standen
  • Maakt niet te veel geluid

Review criteria:

Goed

Reageer

Ilse M 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super fijne tandenborstel.

Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Deze tandenborstel heb ik nu een aantal weken in mijn bezit nadat ik hem gekregen om te testen

In de doos zit achtereenvolgens de elektrische tandenborstel, 3 verschillende opzetborstels, een oplader met daaraan vast een houder voor 4 borstels, een smartphonehouder en reis-etui.
De tandenborstel ligt goed in de hand en is makkelijk te bedienen. Er zit namelijk maar één knop op waarmee je de poetsstanden regelt. Het apparaat heeft bluetooth om verbinding te kunnen maken met een smartphone.

Met diverse standen is dit een heel fijne tandenborstel.

Het korte signaal na 30 seconden is zeer handig om elk kwadrant van je mond even lang te poetsen. En natuurlijk het belangrijkste, mijn tanden voelen schoon en glad aan.

Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Timer
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

olaafje 24-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Fijne tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Dit is een hele fijne tandenborstel makkelijk te gebruiken poets heel fijn en geeft duidelijk aan hoe lang je moet poetsen.
Ook geeft hij aan als je te hard drukt
En doormiddel van de app die je installeert is het alleen maar fijner en makkelijker geen spijt van deze aanwinst

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Romy dV 22-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Schoon mondgevoel, handige extra's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
Ik gebruik al jaren een handtandenborstel omdat ik het gevoel van een elektrische tandenborstel nooit zo fijn vond. Sinds ik de Oral-B Smart 5000N gratis mocht ontvangen om te testen, gebruik ik deze 2 keer per dag i.p.v. mijn handtandenborstel. Dit bevalt mij erg goed. Na het poetsen heb ik een super schoon mondgevoel en is al mijn tandplak verdwenen. De extra's die bij het product zitten zijn ook erg handig. Zo zitten er 3 borstels met een eigen eigenschap bij, een opbergbakje voor onderweg en een leuk standaard waar de tandenborstel in opgeladen kan worden en de borstel in opgeborgen. Daarnaast zit er ook een telefoonstandaard bij omdat er een Oral-B app is die je poetservaring kan verbeteren. Persoonlijk vond ik het niet zo van toegevoegde waarde en ik heb dit dus ook maar 1 keer gebruikt om uit te proberen. Een ander dingetje dat ik wel erg fijn vind is het 'alarm' wanneer je te hard poetst. Zo kwam ik erachter dat ik vaak veel te hard poets. De 2 aanbevolen minuten om te poetsen zijn precies goed en worden duidelijk aangegeven door middel van trillingen. Zo weet je precies wanneer je naar de andere kant van je gebit moet switchen. Al met al ben ik erg tevreden en zal ik deze tandenborstel voorlopig blijven gebruiken! Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Duidelijk aangeven 30 seconde
  • Alarm te hard poetsen

Minpunten

  • Kort snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

StephanKoning 22-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Op aanraden van mijn vriendin ben ik overgestapt van het ‘gewone poetsen’ naar elektrisch poetsen. Ik gebruikte daarvoor altijd de goedkoopste borstel van OralB, omdat ik niet dacht dat het zo veel verschil kon maken. Ik heb deze tandenborstel gratis gekregen om te testen en ik ben overtuigd!
In het begin moest ik er even aan wennen, aangezien hij een stuk harder poetste dan mijn vorige tandenborstel, maar al snel was ik er aan gewend. De genius 5000 is echt een fijne tandenborstel!
Waar ik ook d meerwaarde niet van zag, was bluetooth op je tandenborstel om te connecten met een app. Ook die gedachte is nu positief veranderd! Met de app van OralB kun je precies bij houden wanneer en hoe lang je gepoetst hebt en verschillende programma’s volgen die aansluiten op jou poets wensen.
Het vernoemen waard zijn ook de accessoires die erbij zaten, zoals verschillende opzet stukjes, een houder om deze in te bewaren en een reisetui om je tandenborstel veilig mee op reis te nemen.
Het enige minpunt wat ik vind dat ik moet benoemen, is dat er lichte roestvorming ontstaat op het ijzeren gedeelte waar de borstel op zit als je die er niet na iedere poetsbeurt af haalt.
Op dat ene kleine nadeel na, een echte aanrader!

Pluspunten

  • Verschillende borstelkoppen
  • 30 seconden timer
  • 2 minuten timer
  • reiskoker
  • druk sensor

Minpunten

  • roest

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Jor40 19-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met de oral-b smart 5000N elektrische tandenborstel. Dit is mijn eerste elektrische tandenborstel. Omdat ik was uitgekozen om deze tandenborstel gratis te testen ben ik er van overtuigd dat dit beter is als met de hand. Je tanden voelen veel gladder aan en je tandvlees is minder gevoelig. Nooit gedacht dat er zoveel functies op een elektrische tandenborstel zitten bijvoorbeeld een signaal na 30 seconden waardoor je een ander gedeelte van je tanden moet poetsen, en een lichtsignaal geeft bij te hard drukken. Al met al ben ik er van overtuigd dat ik niet meer terug wil om met de hand te poetsen.

Pluspunten

  • Signaal als je te hard poetst
  • Handige opbergdoos voor op reis

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nooit meer zonder elektrisch poetsen 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Smart 5 5000N White Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

10,0
Wat ben ik blij met de oral-b smart 5000N elektrische tandenborstel. Dit is mijn eerste elektrische tandenborstel. Omdat ik was uitgekozen om deze tandenborstel gratis te testen ben ik er van overtuigd dat dit beter is als met de hand. Je tanden voelen veel gladder aan en je tandvlees is minder gevoelig. Nooit gedacht dat er zoveel functies op een elektrische tandenborstel zitten bijvoorbeeld een signaal na 30 seconden waardoor je een ander gedeelte van je tanden moet poetsen, en een lichtsignaal geeft bij te hard drukken. Al met al ben ik er van overtuigd dat ik niet meer terug wil om met de hand te poetsen.

Pluspunten

  • Lange accuduur
  • Poetsen op verschillende standen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews