Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun - Reviews

Specificaties
Timer
Ja
Snelheid instelbaar
Nee
Elektrische flosser
Nee
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 18 reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cherryanne 30-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Basic, maar prima tandenborstel

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

5,0
Met maar 1 andere electrische tandenborstel ter vergelijking, de Oral B Triumph Smart guide, heb ik nog niet veel vergelijkingsmateriaal gehad. Wat mij wel is opgevallen is dat ik van het ene uiterste (Oral B Triumph Smart guide) naar het andere uiterste (Oral B Vitality 100). De Vitality is op zich een prima tandenborstel, maar heel basic en zonder extra's. Zo zit er geen poetsdruksensor op die wel heel handig is voor mensen die te hard poetsen. Ook is er geen batterijindicatielampje op, en kun je dus niet van tevoren zien wanneer hij opgeladen dient te worden/opgeladen is. Het was een goeie tandenborstel om gratis uit te proberen, maar ik kies toch voor de uitgebreidere variant.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Linda 05-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

goede tandenborstel die niet onderdoet voor duurdere

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Ik heb deze Oral B tandenborstel gekregen om te testen., gratis en voor niks. Heerlijk!
De Oral-B Vitality 100 Blue wordt door mij en vaak door mijn dochter gebruikt.
Prettig is dat de tandenborstel aan geeft wanneer je van plek moet wisselen.
Ook zijn de borsteltjes makkelijk verkrijgbaar en in allerlei soorten. Zelf van huismerken maar die heb ik niet geprobeerd
Ik heb al een iets luxere versie met massagestand en om eerlijk te zijn mis ik die in deze tandenborstel niet
Al met al een prima tandenborstel voor een goede prijs

Pluspunten

  • sensor voor wisselen
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • jammer dat hij geen druksensor heeft

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Willemijn 29-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Sinds enkele maanden maak ik gebruik van dit product, ik mocht hem namelijk gratis testen.

En wat vind ik ervan, ik ben zeer tevreden over gebruiksgemak, en over de manier van tanden poetsen. Ook merk ik dat het beter is voor mn tandvlees, want ik minder last van bloedingen.

Dus als je nog twijfelt over aankoop, ik raad hem zeker aan.

Pluspunten

  • Mooi ontwerp
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Batterij snel leeg

Review criteria:

Voldoende
Goed

Reageer

LotteH 29-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Prima tandenborstel zonder poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

7,0
Dit is een fijne elektrische tandenborstel. Grootste pluspunten vind ik de vormgeving en het gewicht: het is lekker vasthouden en hij is niet te zwaar. Ook ben ik erg te spreken over de batterij-duur: deze doet het zeker een week goed met zijn batterij en dat is een stuk beter dan de twee dagen die mijn oude Oral-B tandenborstel het doet. Ik heb dit exemplaar gratis ontvangen om te testen en moet bekennen dat ik deze mijn oude tandenborstel vrij snel heeft vervangen, ook al had de oude allemaal extra features zoals een lampje dat aangeeft of je te hard poets. Ik mis die extra’s totaal niet! Er is maar één ding dat ik wel echt mis, dat is een indicatielampje bij het opladen. Nu is het gissen of de tandenborstel daadwerkelijk aan het laden is en of hij ‘vol’ is, en dat is een beetje onhandig. Verder een heel fijn apparaat!

Pluspunten

  • Vormgeving en gewicht
  • Batterijduur
  • Prijs

Minpunten

  • Geen indicatielampje bij opladen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

leena 17-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

prima apperaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Ik ben zeer te spreken met deze tandenborstel. Na een Oral B model te hebben gebruikt die ongeveer 2x zo duur zijn, kreeg ik de mogelijkheid om deze Oral B Vitality 100 blue te testen en te reviewen. Deze werd mij gratis aangeboden.
Hij poetst goed.
ons gezin vind het heel handig dat de opladers voor alle tandenborstels van Oral B hetzelfde zijn. Da, er zit er nu standaard 1 in mijn vakantie toilettas
ik mis wel dat deze tandenborstel niet aangeeft dat ik te hard poetst en een lampje dat weergeeft of hij nog aan het opladen is of klaar is.
verder is het apparaat prima.

Pluspunten

  • zelfde oplader als andere oral b apparaten
  • lekkere anti- slip

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Caby 10-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne tandenborstel voor de juiste prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Nadat mijn tandarts aan had gegeven dat ik van het handmatig poetsen over zou moeten gaan naar elektrisch poetsen kwam ik op de volgende vraag; “Welke elektrische tandenborstel is goed, maar ook niet al te duur?”. Ik kwam al snel uit bij de ‘Oral-B Vitality 100 Blue’. Nu heb ik het geluk gehad dat ik deze tandenborstel gratis mocht uitproberen.
En na een aantal poetsbeurten merkte ik al degelijk verschil. Ik had snel last van mijn tandvlees, nu ik de elektrische tandenborstel gebruik ben ik van dit onaangename probleem af! Mijn mond voelt schoner, frisser en gezonder aan. Ik ben blij dat ik toch de overstap gemaakt heb naar elektrisch poetsen, en raadt dan ook zeker deze fijne tandenborstel aan. Hij is prettig in het gebruik, en niet te duur.

Pluspunten

  • Poetst goed schoon
  • Lange accuduur
  • Prijs is goed

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Joukje 08-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie eenvoudige en betaalbare elektrische tandenborstel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

9,0
De Oral-B Vitality 100 is een mooie eenvoudige en betaalbare elektrische tandenborstel. De eenvoud van deze tandenborstel maakt dat het makkelijk in gebruik is, maar de poetskwaliteit doet zeker niet onder voor andere modellen met meer opties. Deze tandenborstel maakt je tanden goed schoon, ook tussen je tanden en bij je tandvleesrand. De accuduur is prima en de timer opties geven je aan wanneer je verder kan met het poetsen van het volgende gedeelte van je tanden en wanneer je klaar bent met poetsen.

Ik heb dit product gratis ontvangen om te mogen testen en na een aantal weken het product in gebruik te hebben kan ik hem zeker aanraden!

Pluspunten

  • 2 minuten timer
  • 4x30 seconden timer
  • Accuduur

Minpunten

  • Geen batterij indicatie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M T 05-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Simpele, maar goede tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Elektrisch poetsen voor weinig geld is mogelijk dankzij deze tandenborstel. Hij is erg simpel qua opties, maar dat zijn er genoeg om je tanden goed schoon mee te krijgen. Dankzij de timer weet je precies hoe lang je nog moet poetsen. Dit is erg handig, omdat je al snel te kort wilt poetsen. De accuduur is ook prima. Je hoeft hem niet elke keer op te laden, toch kan dat prima op zijn houder. Zo hoef je er nooit overna te denken dat hij leeg kan raken. Ik heb dit product gratis mogen testen, maar als ik deze in de winkel tegen had gekomen, had ik hem ook gekocht.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Poets goed

Minpunten

  • Iets meer opties was leuk geweest.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Carlijn 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne borstel voor een goede prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

7,0
Sinds een paar weken in het bezit van deze fijne tandenborstel. Ik heb de tandenborstel gekregen om te testen en ben er erg blij mee. Hij poetst fijn en door de handige timer weet je precies wanneer je 2 minuten hebt gepoetst. Ik kan hem zeker aanbevelen. Enige min punt is de prijs van de opzetborstels. Maar helaas is dit ook het geval bij de andere merken

Pluspunten

  • handige timer
  • prima batterijduur
  • poetst fijn

Minpunten

  • prijs opzet borstel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Rilana213 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een simpele maar krachtige elektrische tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Wat een fijne maar eenvoudige elektrische tandenborstel. Toen ik hem uitpakte was ik aangenaam verrast. Een handzame borstel die niet zwaar aanvoelt. Het snoer om op te laden is lang genoeg om keurig op te laden in de badkamer. De borstel is een eenvoudige versie zonder al te veel knopjes of mogelijkheden, hij doet precies waarvoor je hem hebt, poetsen. Ik vond het fijn dat ik deze gratis mocht testen en ben blij dat ik deze nu heb. Hij ligt heerlijk in de hand, en is gelukkig niet te zwaar om vast te houden. Gewoon langs je tanden gaan en de borstel doet heerlijk zelf het werk, je hoeft niet hard te drukken. De vier zone timer is ook erg handig zo wordt je geattendeerd om echt alle tanden langst te gaan, zo vergeet je niet snel een deel van je tanden. De accu gaat zeker een week mee en dat is wel fijn, je zou hem dus zelf op een korte vakantie mee kunnen nemen zonder dat je de lader dan mee hoeft te nemen. Ik mis wel een lampje waarmee je geattendeerd wordt dat de batterij bijna op is. Ik moet dus zeggen dat ik blij ben met deze tandenborstel en mijn tanden stralen nu een hele dag.

Pluspunten

  • simpel in gebruik
  • niet te duur
  • batterij gaat redelijk lang mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riannekel 30-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Een prima tandenborstel voor een prima prijs!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
De tandenborstel is erg makkelijk in gebruik en ligt prettig in de hand. Voordat ik mijn slotjesbeugel kreeg poetste ik met de Sonicare, een tandenborstel die niet draait. Daarna overgegaan op handtandenborstel. Ik was daarom ook wel benieuwd naar hoe een tandenborstel met draaidende kop zou reageren op mijn slotjesbeugel. Dus dat ik deze tandenborstel gratis kon testen kwam erg mooi uit.
De tandenborstel geeft om tandenborstel de 30 seconden een trilling, je kunt dan door naar het volgende kwart in je mond. Persoonlijk vind ik dit erg prettig! Na gebruik voelen je tanden ook erg glad aan. Maar met een slotjesbeugel is een enkel tijdsblok van 30 seconden met deze tandenborstel wel te kort om alles goed schoon te krijgen.
Ook vind ik wel dat je het geluid en de trilling erg in je hoofd hoort, mogelijk mij onbekend doordat ik dat bij mijn vorige elektrische tandenborstel niet had?
Verder een prima tandenborstel voor een prima prijs.

Pluspunten

  • Ligt goed in de hand
  • Om de 30 seconden een signaal
  • Glad resultaat

Minpunten

  • Resoneert in het hoofd
  • Met beugel is 30 seconden poetsen te kort

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tigo 22-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

redelijke prijs/kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

6,0
De oral-b is een redelijke elektrische tandenborstel. De borstel is goed verpakt maar er wordt maar 1 opzetborsteltje meegeleverd. De 4 x 30 seconde timer is erg prettig. Maar ik mis absoluut de batterij- en laadindicator. Het toerental vind ik wat aan de lage kant en ben daardoor ook niet echt tevreden over het poetsresultaat. Ik heb de borstel gratis gekregen om te testen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Julia 21-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig in gebruik, handige tijdsindicator

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Tandenborstel met weinig poespas die goed poetst. Wat zo handig is aan deze tandenborstel, is de tijdsindicatie. Elke dertig seconden geeft de borstel een signaal dat het tijd is om een ander deel van je gebit te poetsen en na twee minuten volgt er een signaal dat de aanbevolen poetstijd is verstreken. Daardoor ben niet alleen ik blij dat ik deze tandenborstel heb gekregen, ook mijn tandarts zal het waarderen! Ik was namelijk weleens geneigd wat korter te poetsen als ik haast had…

Pluspunten

  • Eenvoudig in gebruik
  • Batterij gaat lang mee
  • Handige tijdsindicator

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RickAH 21-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Goede elektrische tandenborstel voor een lage prijs

Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Deze tandenborstel is de simpelheid zelf. Geen overbodige poespas, gewoon opladen en poetsen. Metname de timer die om de 30 seconden een puls geeft om je te laten weten dat je verder moet poetsen is erg handig. Het enige wat ik mis is een mogelijkheid om te zien of de tandenborstel opgeladen is. Echter voor een tandenborstel die ik gratis ontvangen heb om te testen is dit maar een klein detail. Kortom ik beveel deze tandenborstel zeker aan.

Pluspunten

  • Timer
  • Batterij gaat lang mee

Minpunten

  • Geen indicatie of de borstel opgeladen is

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Helen 15-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Prima eenvoudige elektrische tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Na twee Oral B modellen te hebben gebruikt die ongeveer 3x zo duur zijn, kreeg ik de mogelijkheid om deze Oral B Vitality 100 te testen en te reviewen. Hij is mij daarvoor gratis aangeboden.
Ik ben positief verrast door het resultaat. Hij doet gewoon precies wat hij moet doen: goed elektrisch poetsen.
Wat mij opviel is dat deze tandenborstel iets instabieler is dan mijn vorige tandenborstels. Maar hij poetst dus even goed schoon als de anderen. De grip is ook goed.
Jammer dat ik niet kan zien wanneer hij klaar is met opladen, maar dat is een kleinigheid.

Pluspunten

  • Stevige grip
  • Poetst goed schoon
  • Vriendelijke prijs

Minpunten

  • Beetje instabiel
  • Geen indicatielampje opladen

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wilma 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Fijne lichtgewicht tandenborstel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

7,0
Vitality 100 Blue is een fijne elektrische tandenborstel. Ideaal dat er een timer op zit. De timer trilt als één kant klaar is en na 2 minuten trilt hij dat je klaar bent. Hij ligt door zijn fijne grip en lage gewicht lekker in de hand. Ik mocht deze tandenborstel gratis testen maar vond het zeker de moeite waard.

Pluspunten

  • Fijne grip door het rubber
  • lichtgewicht
  • timer van 2 min

Minpunten

  • Batterij is na 1,5 week leeg

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Angela 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Goede grip, fijne signalen en prettig poetsen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Tanden poetsen is iets wat iedereen minimaal 2 keer per dag doet toch? Dus het liefst moet dit zo makkelijk en zo snel mogelijk. Met deze tandenborstel heb ik het idee dat ik namelijk veel sneller ben, al is dat niet zo.

Namens Roamler mocht ik dit product gratis testen. En hij kwam precies op het goede moment. Mijn vorige tandenborstel vond ik al luxe omdat hij bij de 2 minuten een signaal gaf, maar die geeft helaas het leven langzaam op. Mag ook wel, na 5 jaar trouwe dienst.
Deze nieuwe tandenborstel geeft de 2 minuten ook aan, maar dat is niet alles. Om de 30 seconde krijg je namelijk ook een signaal waarmee ze aangeven dat je van kant kan wisselen. Nog preciezer poetsen, alle kanten even veel tijd. Heerlijk!

Het handvat waarmee de tandenborstel vast te houden is, is van rubber. Hij glijd dus niet (ook niet als hij nat is) uit je handen. Ook trilt vooral het borsteltje en niet de hele houder waardoor je nog preciezer kan sturen en poetsen. En als klap op de vuurpijl: Hij is een stuk stiller!

Mijn vriend mag voortaan met de oude tandenborstel poetsen tot die het echt opgeeft. Ik heb een nieuw schoonmaakmaatje!

Pluspunten

  • Goede grip
  • Fijne signalen
  • Gerichter poetsen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marijkje84 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Eenvoudig maar prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Oral-B Vitality 100 Blauw CrossAction Elektrische Tandenborstel Powered By Braun

Algemene score

8,0
Een eenvoudige maar prima tandenborstel. Geen ingewikkelde knopjes of dingen. Opladen en gaan. Gratis gekregen om te testen en verbaasd over hoeveel verschillende opzetstukken er tegenwoordig zijn. Mijn vorige oral-b was nog een beginnertje en toen tijd ander merk gehad maar ben positief verrast. Min puntje is dat je niet kan zien of hij aan het opladen is en of die al vol is, maar dat merk je vanzelf wel als je wil gaan poetsen.

Pluspunten

  • Eenvoudig
  • Betaalbaar

Minpunten

  • Geen oplaadindicator

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer