Oral-B iO 9n Elektrische Tandenborstel - Zwart - 7 Poetsstanden - Bluetooth - Elektrische tandenborstel

Oral-B iO 9n Elektrische Tandenborstel - Zwart - 7 Poetsstanden - Bluetooth
Oral-B iO 9n Elektrische Tandenborstel - Zwart - 7 Poetsstanden - Bluetooth

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 68 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Oral-B iO 9n Elektrische Tandenborstel - Zwart - 7 Poetsstanden - Bluetooth op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Aksiram27-07-2020

Erg luxe en mooie Oral-B iO Series

Erg verrast over deze tandenborstel! Toen ik de doos opende was ik wel onder de indruk van deze borstel. Zo wat een luxe! Moest wel even zoeken naar de gebruiksaanwijzing want deze zat helemaal onderin de doos. De tandenborstel heb ik een paar weken gebruikt en was even wennen, maar ben eigenlijk alleen maar positief over deze borstel met zelfs 7 poetsstanden. Deze standen allemaal geprobeerd en vond het resultaat goed. Ook niet veel lawaai en de Sensitive stand ook handig voor gevoelige tanden. Deze is ook heel zacht. Bij de white stand was er wel iets meer lawaai en beetje gesputter. Het effect was best goed. Intense ook meer lawaai en wat gesputter. Wel een superschoon resultaat. De timer ook zeer handig. Ook komt er dan een smiley in beeld wel grappig. Als je even snel je tanden wilt poetsen verbaas je je er wel over dat 2 minuten toch iets langer is dan ik dacht. Daarom wel ideaal zo'n timer. De oplaadtijd was ook niet zo lang binnen 3 uur opgeladen. Kon de borstel een week gebruiken en dan was die leeg. Duidelijk op het display te zien hoe vol de accu nog is. Zeer tevreden over deze mooie en luxe tandenborstel. Alleen vind ik de prijs wel erg hoog voor zo'n tandenborstel.
Pluspunten
  • heel schoon gebit
  • 7 standen
  • display
  • timer
Minpunten
  • erg prijzig
Deschot27-07-2020

Oral-B iO Series 9N zwart

Graag laat ik jullie mijn ervaring weten over de nieuwe electrische tandenborstel van Oral-B. De Oral-B iO – 9n is de opvolger van de traditionele electrische tandenborstel met nieuwe technologie op gebied van poetservaring dit doormiddel van micro trillingen. Het mooi nieuw design spreekt ook wel aan met zijn heldere display waar men de mogelijk 7 slimme poetsstanden op ziet. Samen met de verbeterde, slimme poetsdruksensor komt met tot een beter poetsresultaat. Tandenborstel is snel opgeladen en gaat geruime tijd mee.
Pluspunten
  • grondige reiniging
IRedelijkheid27-07-2020

Zeer fijne tandenborstel met veel opties en mogelijkheden

Ik heb nu enkele weken deze elektrische tandenborstel in mijn bezit en moet zeggen dat het mijn verwachtingen te boven gaat! De tandenborstel heeft een mooi design en is uitgerust met allerlei nuttige en handige functies. Zo zit er een klein display op waar je oa de instellingen kunt ingeven; bv je eigen kleur van de led-ring (leuk maar ook nuttig voor als meerdere gezinsleden dezelfde tandenborstels hebben) Ook geeft het display de tijd van poetsen aan en achteraf hoe goed je gepoetst hebt dmv een smiley. Ook kun je verschillende poets programma's instellen via het display; Dagelijkse reiniging (voor normaal poetsen), Gevoelig (poets zachter, geeft sneller melding van te hoge poetsdruk), Extra gevoelig (idem vorige item maar dan nog gevoeliger), Tanden bleken (beste te gebruiken met speciale tandpasta en opzetborstel), Tandvlees, Tong reiniging (apart programma voor de tong, telt hiervoor 30 sec af) en Extra schoon. Ook is er een begeleidende app die je extra ondersteuning geeft om nog beter te poetsen. Deze geeft onder andere aan of je alle gebieden goed gepoetst hebt en wat beter zou kunnen. Zowel de app als de tandenborstel geven een melding bij te hoge poetsdruk. De tandenborstel geeft daarnaast ook iedere 30 sec een kortstondige onderbreking aan, dit is handig wanneer je de app niet gebruikt om te bepalen dat je een ander deel kan gaan poetsen. Doordat deze tandenborstel over zoveel functies beschikt, kun je deze aanpassen aan je eigen voorkeuren, is deze voor een brede doelgroep inzetbaar en geschikt voor jong en oud. Denk bijvoorbeeld aan kinderen, ouderen en mensen met een beperking en/of in de zorg. Door middel van de app kun je controleren hoe het poetsgedrag is, ook als je de app niet aan hebt staan kun je achteraf het poetsgedrag (iets minder gedetailleerd) inzien. De enige minpuntjes die ik heb kunnen ontdekken is het ontbreken van een handleiding en dat de taal van het display niet in het Nederlands ingesteld kan worden. Echter hebben de ontwikkelaars het wel zo gemaakt dat het voor iedereen makkelijk te gebruiken is dmv plaatjes en symbolen. Kortom een enorm goede tandenborstel die meer kan als de "standaard" elektrische tandenborstel. Een aanrader!
Pluspunten
  • Zowel met als zonder app goed te gebruiken
  • ontzettend schoon en goed resultaat
  • handige oplader in etui, compact om mee te nemen
  • visueel display
  • fijne app
Minpunten
  • handleiding ontbreekt
  • geen nederlandse tekst in display
D. Onderwater26-07-2020

Geweldig poetsresultaat en een personal coach op de koop toe

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik aangenaam verrast ben door deze tandenborstel. Meteen na de eerste keer poetsen voelden mijn tanden schoner en gladder in vergelijking met mijn vorige elektrische tandenborstel. De 3D-tracking in de Oral-B app vind ik ook een goede toevoeging, omdat je direct ziet waar je nog niet voldoende gepoetst hebt. Mijn ervaring is dat ik hierdoor ook langer poets om de 100% score te halen. In plaats van 2 minuten zit ik nu gemiddeld op 3 minuten. Ik ben benieuwd naar mijn volgende tandarts bezoek. Inhoud doos De Oral-B iO 9N is de meest uitgebreide variant van de serie. Er wordt 1 "ultimate clean" opzetborstel meegeleverd en die bevalt mij prima. Er is nog een "gentle care" opzetborstel apart verkrijgbaar. De standaard oplader is minimalistisch vormgegeven en de oplaadmagneet zorgt ervoor dat de tandenborstel stabiel blijft staan en niet zomaar omvalt. Er zit een losse houder voor twee opzetborstels bij. Persoonlijk ben ik daar niet zo enthousiast over, omdat het een rubber voetje is waar je een plastic deksel overheen moet schuiven. Je moet een beetje opletten wat je doet, want anders liggen je opzetborstels in de wasbak. Voordeel van de black onyx kleur van het voetje is wel dat als je opzetborstel niet goed hebt afgespoeld er witte tandpasta resten zichtbaar worden. Goede motivatie om de opzetborstel dus goed af te spoelen. Tot slot zit er nog een oplaad travel case bij met een eigen stekkersnoer, zodat je de standaard oplader thuis kunt laten staan als je op reis gaat. Ik vergeet de lader nog weleens. Op de achterkant van de case zit een lampje dat de status van het laden aangeeft. De opzetborstel van je partner kan helaas niet mee in de case, omdat er maar ruimte is voor 1 opzetborstel. De tandenborstel Door het slanke en strakke ontwerp lijkt het dat je weinig grip hebt, maar dat valt reuze mee omdat de twee knoppen voor de bediening van de tandenborstel en het interactieve display van rubber zijn. Dat zorgt ervoor dat je prima grip houdt tijdens het poetsen en daarnaast ook het apparaat op gevoel kunt bedienen. Het poetsen gaat ook eenvoudig. Zodra je de borstel oppakt wordt er direct een groet weergegeven op het kleuren display. Je plaatst de opzetborstel en met behulp van de onderste knop kies je het gewenste programma en met behulp van de bovenste knop bevestig je de keuze en een tweede keer drukken start de borstel. Er zijn 7 verschillende programma's. Ik gebruik voornamelijk "daily clean". De nieuwe aandrijving maakt dat deze borstel een stuk stiller is dan mijn vorige elektrische tandenborstel. De poetsdruk sensor geeft middels een verlichte ring aan of je voldoende (groen) of te veel (rood) druk uitoefent met de borstel. Op het display wordt tijdens het poetsen de verstreken tijd weergeven. Aan het einde krijg je middels een smiley feedback of je lang genoeg (2 minuten) en met de juiste druk gepoetst hebt. Opzetborstel en handvat kun je beide afspoelen onder kraan. Via het display kun je ook instellingen aanpassen: bluetooth aan/uit, standaard kleur van de verlichte ring, taal en reset naar fabrieksinstellingen. Over het batterij verbruik ben ik ook tevreden, na 10 poetsbeurten is de batterij zo goed als leeg. De Oral-B app Het verbinden van de tandenborstel is eenvoudig. Je installeert de Oral-B app op je telefoon (in mijn geval een Iphone). Zodra je de app opent moet je een stappen plan volgen om de tandenborstel toe te voegen. Duurde nog geen 5 minuten. De app is te vergelijken met een running, fiets of fitness app maar in dit geval dan gericht op mondverzorging. Het registreert al je poetsbeurten, maar houdt bijvoorbeeld ook de levensduur van je opzetborstel in de gaten. Je kunt ook een routines activeren, bijvoorbeeld "Frisse adem". Als je bij de eerst volgende poetsbeurt de app gebruikt, dan wordt je na het poetsen herinnerd aan het feit dat je nog je tong moet reinigen en moet spoelen met spoelwater. In de avond wordt daar bijvoorbeeld nog flossen aan toegevoegd. Ik ben erg enthousiast over de 3D tracking functie van deze tandenborstel. Op het moment dat je poetsen start vanuit de app, dan verschijnt er een gebit op het scherm die is opgedeeld in 16 zones: boven & onder, links & rechts en binnen-, buiten- en bovenkant van de tanden. Zodra je de startknop op de tandenborstel indrukt, dan wordt op het scherm zichtbaar welke zone je aan het poetsen bent. De app houdt bij hoe lang je een bepaalde zone gepoetst hebt en zodra dat voldoende is dan licht deze op. Aan het einde van je poetsbeurt zie je je score, de verstreken tijd en eventuele momenten dat je teveel druk uitoefende. De app lijkt niet helemaal bedoeld te zijn om de tandenborstel met meerdere gezinsleden te delen, maar je kunt wel een tweede mobiele telefoon koppelen. De app op beide telefoons werken samen met de tandenborstel, maar je verliest waarschijnlijk wat functies. Voor mij was het belangrijkste conclusie dat de 3D tracking met een tweede telefoon ook werkt, zodat meerdere gezinleden hiervan gebruikt kunnen maken. Conclusie Het belangrijkste van tandenborstel is het poetsresultaat en daar is Oral-B met deze nieuwe tandenborstel en vernieuwde opzetborstels in mijn ogen uitstekend in geslaagd. Met het interactieve kleuren display en de poetsdruk sensor is deze borstel ook zonder app een goede keuze. De app voegt een personal coach toe aan het poetsen, waarbij je zelf kunt bepalen wat die coach voor jou moet doen. Voor mij is dat bijhouden wanneer ik de borstel moet vervangen en de 3D tracking functie. Dat is voor mij persoonlijk voldoende. Naast de digitale running-coach heb ik nu dus ook een mondverzorgings-coach voor in de badkamer.
Pluspunten
  • poetsresultaat
  • 3D tracking via Oral-B app
  • smart poetsdruksensor & interactive display
  • oplaad travelcase (incl aparte stroomkabel)
  • design (black onyx)
Minpunten
  • deksel opzetborstel houder
  • travelcase heeft maar ruimte voor 1 opzetborstel
DieterKleit25-07-2020

De Bugatti van de tandenborstels

Ik poets nog niet zo bijster lang elektrisch. Nu kon ik deze testen en ik was toch wel enorm positief verrast. Prachtig design, enorm gebruiksgemak en lange levensduur. Ook het opladen gaat supersnel Het led-schermpje wenst je om te beginnen een prettige dag. De bijhorende app is een leuke extra. Je leert echt beter te poetsen door dit toestel. Wat me ook opviel, is het stillere geluid in vergelijking met vele andere tandenborstels. Enig minpuntje zijn de dure opzetborstels. Ik kan enkel maar besluiten dat dit een super toestel is.
Pluspunten
  • Design
  • Gebruiksgemak
  • Levensduur
Minpunten
  • Dure opzetborstels
Tjitske24-07-2020

Geweldige tandenborstel

Wat een geweldig design! Je kunt de ring in een kleur naar keuze instellen, het beeldscherm is helder en de tandenborstel houdt prettig vast. Meteen na de eerste keer gebruik van deze Oral-B iO series 9N was het verschil met mijn elektrische tandenborstel groot. De accu laad zeer snel op en is met 2 weken 2maal daags poetsen pas opnieuw aan opladen toe. Uitstekend dus! Ondanks dat de tandenborstel niet in het Nederlands ingesteld kan worden (gebruiksaanwijzing -boekje- en de app zijn overigens wel in het Nederlands) spreken de plaatjes voor zich. De app geeft aan wat een goed poetsprogramma zou zijn (bv om bloedend tandvlees te verminderen) en dat maakt het poetsen via de app erg leerzaam en leuk. De app geeft soms een ander gedeelte aan dan waar je aan het poetsen bent. App werkt zeker motiverend bij het poetsen. Handig is dat de kleur-ring op de tandenborstel aangeeft of je de juiste poetsdruk hebt. Groen is goed, Rood is te hard en Geel is te zacht. Er zijn verschillende poetsstanden wat het gebruikersgemak optimaal maakt. Ook voor zeer gevoelige tanden is deze elektrische tandenborstel zeer geschikt. De tandenborstel heeft verschillende standen: Daily Clean: prima resultaat Sensitive: prettig voor gevoelige tanden Whiten: goed resultaat! Gum care: tegen bloedend of gevoelig tandvlees Intense: perfect! Wat een reiniging. Niet zo geschikt voor gevoelige tanden want behoorlijk intens. Super sensitive: voor extra gevoelige tanden. Absoluut de zachtste stand. Tongue clean: werkt goed al zal het niet voor iedereen prettig zijn die trillingen op je tong. Settings: hier kun je verbinding met de app regelen, de taal/ kleur van de ring aanpassen en terug naar de fabrieksinstellingen. Deze standen maken de tandenborstel voor iedereen geschikt. Je kunt tijdens je poetsbeurt wisselen naar andere stand bv naar sensitive bij enkele gevoelige tanden. De accessoires: 1) een opbergdoosje voor de tandenborstel en 1 opzetstukje. Met dit opbergbakje kun je de tandenborstel ook opladen. Wel jammer dat de oplader (snoer voor in stopcontact) niet in het opbergdoosje past maar dat je die er dan los bij moet houden. 2) een losse oplader: mooi design, heeft magnetische verbinding waardoor de tandenborstel er los maar zeker stevig opstaat. 3) doosje voor 2 extra opzetstukken Tandenborstel en opzetstukken zijn helaas wel erg prijzig maar ik zou deze tandenborstel zeker aanraden want het poetsresultaat is fantastisch!
Pluspunten
  • Fantastisch resultaat
  • Accu werkt lang
  • Nuttige tips via de app
  • Druk sensor
  • Veel verschillende poetsstanden
Minpunten
  • Prijzig
  • App werkt niet altijd goed
Barbra van Schaik24-07-2020

Perfecte tandenborstel

De Oral-B IO Serie 9N (zwart) gebruik ik nu twee weken en wat een fantastische tandenborstel! In het begin moet je moet hem even leren kennen voor de vele mogelijkheden. De bijbehorende app helpt hier echter bij. Installeer de app, dan kan je ervaren wat de mogelijkheden allemaal zijn. De app geeft tevens aan met kleuren waar je nog beter moet poetsen. Ik poets al jaren elektrisch maar deze ervaring heb ik nog niet gehad bij mijn vorige tandenborstels, zo’n fris gevoel! Hij is in 1 woord fantastisch, een echte aanrader! De grote ronde borstel is een verademing bij het poetsen. Hij is krachtig, maar met een stil geluid. Zelf gebruik ik de Sensitive instelling aangezien ik gevoelig tandvlees heb en dit is erg prettig. De Daily Clean poetst wat harder, maar is alsnog niet pijnlijk. Met Gum Care voor de tong voelt alles na gebruik weer heerlijk fris aan. De display geeft met een smiley en tijd aan of je lang genoeg hebt gepoetst. De oplaadtijd is ongeveer 3 uur, na 2 weken (2 keer per dag) poetsen. Als je veel op reis gaat is de oplaadreisetui super handig met extra meegeleverde stroomadapter, het lampje gaat uit als het handvat volledig is opgeladen. Zoveel mogelijkheden voor een schoon en fris gebit wat de gezondheid ten goede komt. Ondanks de wat hogere prijs is deze tandenborstel een echte aanrader, met een design wat ook nog eens goed staat in de badkamer.
Pluspunten
  • Mooi Design
  • reisetui
  • Sensitive instelling
  • Grote ronde borstel
  • App
Minpunten
  • De Prijs aan de hoge kant
Maarten24-07-2020

Mooie tandenborstel met uitgebreide opties

Wat als eerste opvalt, wanneer je de tandenborstel uit de verpakking haalt, is het zeer mooie design van de tandenborstel. Ook voelen alle onderdelen erg degelijk aan. Daarnaast worden we ook erg handige accessoires meegeleverd, zoals een reis-etui. Hierin kun je de tandenborstel en opzetborsteltjes opbergen. Daarnaast heeft het reis-etui ook een usb-aansluiting, waardoor je de tandenborstel ook kunt opladen in het reis-etui. Erg handig voor op reis. De tandenborstel poetst fijn/goed, tanden voelen schoon aan na een poetsbeurt. Vooral de aanwezigheid van een druksensor vind ik erg handig. Je kunt in een oogopslag (ongeacht de oriëntatie van de tandenborstel in je mond) zien of je te hard of te zacht poetst. In het menu van de tandenborstel kun je verschillende standen selecteren, Leuke optie, maar voor mij persoonlijk niet noodzakelijk, de mate van trillen (intensiteit/snelheid) verschilt bij de verschillende standen, maar zelf merk in niet echt verschil tijdens/na het poetsen. De tandenborstel is ook te verbinden met een app op je smartphone, dit geeft leuke inzichten in je poetsgedrag en handige tips.
Pluspunten
  • design
  • bijgeleverde accessoires, zoals reisetui
  • connectie met app
  • druksensor
Minpunten
  • hoge prijs tandenborstel
  • hoge prijs opzetborsteltjes
Tessa C.24-07-2020

Flitsende tandenborstel, helemaal van deze tijd!

Het design van deze fijne tandenborstel oogt luxueus. Het super duidelijke en interactieve OLED display in combinatie met de zeer gebruiksvriendelijke app heeft écht wel meerwaarde. Het geeft een duidelijk beeld van je poets hygiëne en heeft diverse mogelijkheden, voor ieder wat wils! Het maakt poetsen zelfs leuk! De prestaties van deze tandenborstel zijn zeer goed, ongeacht welke poetsstand je gebruikt, je tanden worden, zien én voelen schoon! Extra handig: de borstel onthoudt de laatste poets stand die je hebt gebruikt. Ook heeft de tandenborstel een poetsdruk sensor die aangegeven wordt met een gekleurde ring op de borstel. Groen betekent een goede poetsdruk, bij rood druk je te hard. De poetsdruk kun je ook terug zien in de app. Binnen deze app is er ook een mogelijkheid voor een poets routine, hierdoor raak je zeer bewust van de manier waarop je je tanden poetst (en hoe dit eventueel beter/anders kan). De accuduur van het apparaat is prima (oplaadtijd ca. 3 uur). Je kunt de tandenborstel zelfs magnetisch opladen, maar ook via een usb aansluiting op het reisetui. Handig voor onderweg! Ik dacht dat m’n eigen elektrische tandenborstel al fijn was, maar deze borstel die ik nu 2 weken heb mogen testen, overtreft dit zeer zeker. M’n tanden zijn super schoon en ikzelf ben super blij hiermee. Deze tandenborstel misstaat zeker niet in de badkamer en door alle gave snufjes en mogelijkheden maakt het tanden poetsen éxtra leuk!!! Ik ben meer dan tevreden!
Pluspunten
  • Diversiteit aan vele poets standen
  • Poetsdruk sensor
  • Tandenborstel is vrij stil
  • Goed begeleidende app
  • Uiterlijk
Minpunten
  • Hoge prijs
  • ‘Gewone’ opzetborstels van Oral-B passen niet
Wouter24-07-2020

Hoogwaardige tandenborstel

Deze tandenborstel heeft de verwachtingen helemaal waargemaakt. Het is duidelijk dat dit een zeer kwaliteitsvol, hoogwaardig toestel is. Mijn tanden zijn volledig fris en proper na een poetsbeurt, het verschil valt me meteen op wanneer ik nog eens mijn oud apparaat gebruik. Tal van opties zijn mogelijk, met een druk op de knop wissel je van intense reiniging naar supergevoelig en je kan zelfs kiezen om je tong te laten schoonmaken. De combinatie met de app levert leerrijke statistieken en feedback op. De app doet aan gamification: vijf dagen je tanden poetsen voor 6 uur ’s morgens levert je bijvoorbeeld een ‘early riser’ medaille op. De display vind ik heel mooi en ook echt nuttig. Hierop wordt interessante data weergegeven, zoals de poetsstand, de duur van mijn poetsbeurt, het resterend batterijpercentage… ’s Morgens krijg ik een leuke begroeting en na het poetsen bevestigt een smiley dat ik goed bezig ben. Deze tandenborstel is heel mooi ontworpen en bevat een lichtring die je aan de hand van kleuren waarschuwt als je te veel druk zet bij het poetsen. Vibraties geven dan weer aan wanneer het tijd is om het volgende kwadrant van je mond te poetsen en wanneer je voldoende lang gepoetst hebt. Het testen van dit toestel heeft me geleerd dat de batterij relatief snel is opgeladen en het dan een lange tijd uithoudt. Het was handig dat dit toestel geleverd werd met een hoes, om het apparaat veilig op te bergen als je op reis gaat. Een minpuntje is dat je de tandenborstel niet kan instellen in het Nederlands, maar je kan wel kiezen voor Engels, Duits, Frans en andere wereldtalen. Het uitgebreide boekje, dat alles uitlegt, is wel Nederlandstalig.
Pluspunten
  • Heel proper gevoel na poetsen
  • Veel verschillende standen
  • Helder kleurenscherm
  • Opberghoes
Minpunten
  • Apparaat niet in het Nederlands
Angelique24-07-2020

Onvergetelijk poetservaring!

Door het testen van de Oral-B iO Series 9N Black elektrische tandenborstel heb ik mogen genieten van een onvergetelijke poetservaring. De tandenborstel heeft een moderne en luxe design, is heel makkelijk te bedienen en maakt een stuk minder geluid dan mijn huidige elektrische tandenborstel.. De uitvoering in het zwart vind ik persoonlijk erg mooi, maar weet niet of iedereen daar van houdt. In de luxe verpakking zitten ver nog: 1 opzetborstel, een magnetische oplader, een oplaadbare reiscase en een doosje waar je 2 andere opzetborstels in kan bewaren. De tandenborstel is in een kleine 3 uur helemaal opgeladen en dan kun je de accu, bij 2 x poetsen per dag, bijna 2 weken gebruiken zonder op te laden. Het percentage, hoe vol de accu nog is, wordt na iedere poetsbeurt weergegeven. Bij het poetsen met de Oral-B iO Series 9N Black elektrische tandenborstel wordt door de slimme poetsdruksensor de verlichte rand rood als je te hard poetst, groen is als je goed poetst en bij de kleurinstelling die je er zelf aan hebt gegeven, poets je te zacht. Verder kun je gebruik maken van de timer, weke goed aangeeft hoe ver je bent met het poetsen. Er zijn zeven verschillende poetsstanden, welke je door middel van een simpele druk op het knopje kunt veranderen en dan duidelijk wordt aangegeven in de digitale kleurendisplay. Zo heb je bijvoorbeeld de normale poetsstand en voor extra witte tanden, maar ook 1 om je tong te verzorgen. Fijn dat er zoveel poetsstanden zijn, echt voor ieder wat wils en als je ze eenmaal allemaal uitgeprobeerd hebt, zul je vanzelf je favoriete stand(en) ontdekken. De app wordt door middel van bluetooth met de tandenborstel verbonden en houdt door 3d tracking precies je poetsprestaties bij. Je kunt live zien welke zone je poetst en hoeveel je in die zone nog moet poetsen. Heel leuk en superhandig en motiveert me nu tijdens het testen om extra goed te poetsen, maar ik denk persoonlijk dat dat alleen in het begin zo wordt ervaren. Ik geloof niet dat je zoiets standaard zult gaan doen; met je telefoon naar de badkamer om je poetsprestaties bij te kunnen houden. Maar al met al is het een super-de-luxe elektrische tandenborstel met alles erop en eraan, welke mijn gebit voel- en zichtbaar mooier en frisser heeft laten worden!
Pluspunten
  • design
  • nog schoner en frisser gevoel
  • snel opgeladen
  • lange accuduur
Minpunten
  • te duur
Jonno23-07-2020

Kwalitatieve en gebruiksvriendelijke tandenborstel

Deze chique elektrische tandenborstel is erg degelijk en ziet er ook fraai uit in de badkamer. Deze tandenborstel zorgt dat poetsen echt een beleving wordt en stimuleert je om voor een goede reiniging van het gebit te zorgen. Er zijn verschillende standen met ieder een eigen functie, zo is er bijvoorbeeld een stand voor intensieve reiniging, een stand speciaal voor verzorging van het tandvlees en een stand om de tong extra te reinigen. De tandenborstel is erg gemakkelijk in gebruik, het gebruik wijzigt zich vanzelf door simpelweg het display af te lezen en als extra ondersteuning de app van Oral-B te gebruiken. Het verbinden met de app ging niet gemakkelijk maar is uiteindelijk wel gelukt en het gebruik eenmaal verbonden is makkelijk. De tandenborstel geeft een signaal af na iedere dertig seconden en ook na twee minuten poetsen zodat je precies weet of je lang genoeg hebt gepoetst. Ook kun je door middel van bluetooth de tandenborstel met de app verbinden en kun je daar zelfs zien of je alle delen van de mond voldoende hebt gepoetst. Door middel van kleur geeft de tandenborstel ook aan of je te hard of juist te zacht poetst, dit alles zorgt voor een poetsbeurt met het beste resultaat. De accuduur is perfect en bij dagelijks tweemaal poetsen gaat de tandenborstel wel twee weken mee en binnen drie uur is de batterij weer volledig terug opgeladen. Jammer dat aan de oplader nog wel een stekker permanent vastzit maar voor thuisgebruik maakt dit niet zoveel uit. Buitenshuis is het opladen gemakkelijk omdat dit kan als de tandenborstel opgeborgen zit in de reis-etui en je de stekker in de onderkant van de reis-etui kan pluggen. De losse opzetborstel kun je daar ook in opbergen of in de speciale koker waar je twee opzetborsteltjes in kwijt kan. De app geeft ook aan als het tijd is om je opzetborstel te vervangen en dit kun je ook zelf zien doordat de kleuren van het opzetborsteltje vervagen na verloop van tijd. Deze tandenborstel is echt een aanrader als je veel waarde hecht aan een goede reiniging van het gebit en het prettig vindt daar in ondersteund te worden. De mogelijkheden en de kracht van deze elektrische tandenborstel vind ik echt onderscheidend en de investering waard.
Pluspunten
  • Veelzijdig in gebruik
  • Lange accuduur
  • Snel oplaadbaar
  • Reinigt grondig
Minpunten
  • Permanente stekker aan oplader
  • Lastig te verbinden met de app
Jos Reinsma23-07-2020

Wat een fantastische elektrische tandenborstel

Ik was al fan van de Oral-b elektrische tandenborstels, maar deze poets ervaring is wel de overtreffende trap. Met deze nieuwe poetstechniek voelt mijn gebit elke dag weer schoon, fris en glad en hij is hierdoor een stuk stiller. Ik gebruik hem samen met mijn vriendin. Normaal verneem ik het wanneer ik na haar poets ivm minder power, maar deze heeft nooit kracht verloren. We gebruiken hem allebei 3x daags en hebben alle standen gebruikt. De daily clean natuurlijk het meest maar de tongue clean en gum care ook zeker vaak. Daarnaast zijn er standen voor sensitive, whiten, intense en super sensitive, deze heb ik getest en bevallen goed maar waren voor ons niet nodig. Wat me daarbij wel opviel was weer de accuduur, deze elektrische tandenborstel behield zijn power na verschillende standen achter elkaar te hebben uitgevoerd. Het is een smart elektrische tandenborstel met de slimme poetsdruk sensor en bluetooth connectie, hiermee ga je misschien wel beter poetsen tov eerder poetsgedrag. Het koppelen met de app voor poetsfeedback is een eitje en het geeft je inzicht in je eigen poetsgedrag. Hij ligt goed in de hand en alles kan makkelijk worden schoon gemaakt, er zijn geen uitstulpingen of gaten meer waardoor alles hygiënisch blijft. De oplader heeft een magnetische verbinding waardoor die stevig staat zonder pen gat verbinding. De travelcase is zeker makkelijk om hem in mee te nemen en is ook weer makkelijk hygiënisch te houden. Op reis laadt je de elektrische tandenborstel hier ook in op via het de meegeleverde kabel en het stopcontact. De travelcase biedt plaats voor de elektrische tandenborstel en 1 opzet borstel maar er wordt ook een case bijgeleverd om nog 2 opzetborstels mee te nemen. Mijn conclusie: ik word hier blij van, minder geluid meer hygiëne en een stralend gebit.
Pluspunten
  • echt schoon gebit
  • stiller
  • handige app
  • makkelijk hygiënisch te houden
  • veel standen dus geschikt voor iedereen
L.Veninga23-07-2020

Hi-Tech poets genie!

Om te beginnen wat een mooi ontwerp, hij ziet er super modern en innovatief uit! Een duidelijk display waarop je simpel door de verschillende poets standen kan scrollen. Als je de door jou gewenste poets stand hebt ingesteld kan het poetsen beginnen. Eerst stel je de app in waardoor je als het ware live mee kunt kijken waar je nog moet poetsen en waar je te hard op je tandvlees drukt. De druk op je tandvlees zie je ook doordat je ring om je tandenborstels van groen naar rood kleurt. Als je gebit op de app volledig wit kleurt ben je klaar! Een minpuntje is wel dat de helft van de tijd de app het niet doet, maar ondanks dat toch al een medaille verdiend! Er zijn verschillende poets standen die werkelijk ook anders aanvoelen. Wat voor mij nieuw was is een stand om de tong te poetsen en een stand speciaal voor je tandvlees. De hardste stand is echt super intensief en dat kan je voelen na het poetsen maar er zijn genoeg standen die prettig aan voelen. Sensitieve en super sensitieve voelen daadwerkelijk een stuk zachter aan. Kortom nog nooit zo’n schoon en glad gevoel gehad als met deze tandenborstel. Over de accuduur ben ik echt positief verrast! Hij gebruikt ongeveer 10% van zijn capaciteit per dag. Je kan dus 10 dagen poetsen! Met mijn vorige elektrische tandenborstel moest ik hem iedere dag op de oplader zetten. En het is nog nooit zo makkelijk geweest om je tandenborstel mee op vakantie te nemen. Er zit een handige hard-case koker bij waar je tandenborstel in kunt doen en tevens is het je oplader voor op reis. Afsluitend, de beste tandenborstel die ik ooit gebruikt heb, dus aanrader!
Pluspunten
  • Druk sensor
  • Lange accuduur
  • Veel verschillende poetsstanden
  • De reiskoker die ook als oplader dient
Minpunten
  • Hij is wel erg prijzig
Angélique23-07-2020

slimme, bij de tijdse, goed en mooie tandenborstel

De post heeft de Oral-B iO serie 9N geleverd. Spannend. Ik open de doos en zie meteen een super moderne tandenborstel. Strak design, modern. Een aantal bijgeleverde onderdelen, zoals oplaadstation, magnetisch, ken ik ook nog niet. Een reis etui wat ook dient als oplaadstation. Helaas maar één opzetborstel en een bewaardoosje voor de opzetborstel. Wel even op zoek naar de gebruiksaanwijzing, die zit helemaal onderin de doos verstopt en is een beetje lastig uit de doos te krijgen, jammer. Want ik wil de tandenborstel wel gebruiken en uitproberen zoals het moet en alle functie gebruiken. Het display is duidelijke en gemakkelijk te bedienen. Je kunt de kleur van de ring aanpassen, leuk, maar lichtelijk overbodig. Verder verschillende standen van poetsen, van gevoelig (sensitive) naar normaal en grondige reiniging, maar ook bv voor je tandvlees en je tong. Wel een puntje dat het niet in Nederlands is, voor mij geen probleem, maar voor andere misschien wel. Van de andere kant, de plaatjes zijn ook wel erg duidelijk hoor. Ik wil graag het tandarts schone gevoel hebben en dat lukt mij best goed met deze tandenborstel. Het is gemakkelijk dat hij aangeeft (trillingen geeft) na 30 sec., zodat je door kunt naar het volgende deel van je gebit. Een duidelijke rood verkleuring van de ring als je te hard poets en een smiley als je lang genoeg gepoetst hebt als je klaar bent. Ik heb meteen na de eerste poetsbeurt dat hele fijn frisse en schone gevoel. Wat dat betreft prima. Hij maakt wel wat meer geluid dan mijn oudere Oral-B. Ik heb de tandenborstel nu 2 weken in gebruik, maar kan nog niet goed zeggen hoe de verschillende instellingen werken. Daarvoor heb ik hem te kort. Maar ik ga ervan uit dat ook dat wel goed zit. Het is fijn dat je de instelling sensitive hebt bij een beetje gevoelig tandvlees. De instelling tong en tandvlees wil ik nog wel uitproberen. De app op je telefoon (gekoppeld via bluetooth) is leuk, maar heb ik maar één keer gebruikt. Leuk om te zien hoe goed je gepoetst hebt, maar dat hoef ik niet elke keer te zien. Opladen is gemakkelijk, de accu gaat best lang mee. Ik heb tussendoor een keer opladen in de reis-etui geprobeerd. In de ochtend was de accu netjes helemaal vol. Op het display zie je trouwens ook elke keer hoever de accu nog vol zit. Ideaal. De prijs vind ik persoonlijk wel echt ontzettend hoog. Het is heel fijn om mijn tanden goed schoon te houden, maar voor wat minder kan ik ze ook goed genoeg schoonhouden. De opzetborstel is anders dan de andere tandenborstels van Oral-B, jammer. Ik ben heel tevreden over deze tandenborstel de iO serie 9N. Voor het fijne, frisse gevoel zou ik hem graag hebben, maar de prijs houdt mij tegen.
Pluspunten
  • doet wat gezegd wordt
  • mooi design
  • verschillende standen
  • duidelijke display
  • snel opgeladen
Minpunten
  • prijs
  • geluid
  • gebruiksaanwijzing lastig uit de doos te halen
Kim Feys21-07-2020

Perfecte tandenborstel

Ik poets nu al jaren elektrisch. Maar deze tandenborstel is toch een hele andere ervaring. Hij werkt echt motiverend. Ik poetst nu al een paar dagen met deze tandenborstel en al iedere keer de app erbij gebruikt, waardoor ik beter kan zien hoelang ik poets en hoelang ik al op een bepaalde plaats poets. De tandenborstel heeft ook een mooi design, dat is nu niet het belangrijkste, maar dit is wel mooi meegenomen. Ook handig is de bijgeleverde oplaadbare case, waardoor je deze makkelijk kan meenemen en er toch niets zal aankomen. De oplaad tijd gaat ook snel. Hij was volledig opgeladen en na een week gebruik, iedere dag 2 maal, heeft de tandenborstel nog 60%. Kortom het is een perfecte tandenborstel, het nadeel is wel hij is prijzig.
Pluspunten
  • Motiverend
  • Gebruiksgemak
Minpunten
  • Prijzig
Ferry21-07-2020

Luxe tandenborstel met de nieuwste technologie

Deze luxe tandenborstel is uitgevoerd met 3d tracking, 7 poetsstanden, interactief led display. De tandenborstel is binnen 3 uur volledig opgeladen. Dit kun je op 2 manieren doen. Via de magnetische oplader en via het reisetui. Ideaal natuurlijk als je op vakantie gaat of vaak onderweg bent. In dit reisetui kun je veilig je tandenborstel met 1 borstel opbergen zonder dat hij beschadigd raakt onderweg. Met 1 lading kun je ongeveer 2 weken poetsen. Deze luxe tandenborstel is uitgevoerd met een Smart poetsdruksensor. Deze sensor geeft via kleuren aan of je met de aanbevolen druk poetst ja of nee. Als de LED groen aan geeft ben je met de juiste druk aan het poetsen. Mocht hij rood aangeven dan poets je met teveel druk. Zo kun je precies zien hoe goed je aan het poetsen bent. De tandenborstel is voorzien van 7 poetsstanden waar je uit kunt kiezen. Deze kun je selecteren via het interactieve display waarvan je ook nog de optie hebt om deze te personaliseren. Aan het einde van je poetsbeurt geeft hij via Smileys aan hoe succesvol je poetsbeurt was. Tevens kun je de tandenborstel verbinden via bluetooth met je telefoon om zo gebruik te maken via de App die je kunt installeren. Zo’n app had ik nog nooit gebruikt maar ik wil eigenlijk niet meer anders. Via de app kun je live zien welke zone je poetst en hoeveel je in die zone nog moet poetsen. Hiermee maakt hij gebruik van de 3d tracking wat zich weer vertaald in een animatie van je gebit in de app. Zo weet je waar je hebt gepoetst en dat je eigenlijk dat je niets bent vergeten te poetsen. Deze app houdt ook bij hoe vaak je gepoetst hebt en wanneer je opzetborstel aan vervanging toe is. Ik poets eigenlijk niet meer zonder de poetscoach via de Oral-B app. Mocht je de app niet gebruiken dan geeft hij om de 30 signalen een trilsignaal zodat je weet dat je verder moet gaan naar een andere zone van je gebit. Met behulp van deze luxe tandenborstel in combinatie met de App merk ik dat ik beter ben gaan poetsen en dat mijn tanden schoner zijn en langer schoon aanvoelen! Kortom een zeer luxe tandenborstel met veel opties!
Pluspunten
  • Diverse Poetsstanden
  • Design
  • Interactief Display
  • Mogelijkheid om een App te gebruiken
  • Snelle oplaadtijd
xanderle21-07-2020

Top product

Ik was enorm onder de indruk toen ik dit product voor de eerste keer gebruikte. Het sprookje begint al wanneer je de doos opent. In de doos zat bovenaan een papier met prachtige foto’s van de tandenborstel in verschillende moderne badkamers. Ik had nog nooit eerder een tandenborstel gezien met zulk evolutionair uiterlijk. De tandenborstel is helemaal zwart en super strak. Naast de tandenborstel krijg je ook een premium reisetui, een magnetische oplader. Op de tandenborstel staat een OLED-kleurdisplay. Na amper 3 uur is de tandenborstel volledig opgeladen. Bij mijn vorige tandenborstel moest ik soms wel een halve dag wachten. Daarnaast heb je 7 verschillende standen voor het poetsen. Zo heb je bijvoorbeeld ‘de gevoelige tanden stand’, ‘de whitening stand’ en nog vele anderen. De tandenborstel wordt ondersteund samen met de Oral-B app. Tijdens het poetsen is de app superhandig. Je krijgt een beeld van welke tanden je reeds al goed hebt gepoetst en welke je nog beter moet poetsen. Als je de tanden goed poetst krijg je bepaalde medailles en feedback. Tenslotte is er ook een herinnering wanneer je de opzetborstel moet vervangen. Persoonlijk vind ik dit een enorme meerwaarde. Na het poetsen ben je er steeds zeker van dat je goed gepoetst hebt. Ik ben een grote fan van deze tandenborstel en ik geloof erin dat dit een tandenborstel is die wel degelijk bijdraagt tot een betere poetservaring.
Pluspunten
  • Druksensor
  • 7 standen
jeroenSCH20-07-2020

Topper!

Knap toestel in al zijn aspecten. Ik poets al enkele jaren elektrisch en schaftte mij recent dit toestel aan. In elk opzicht is de kwaliteit on-evenaardbaar . Wat onmiddellijk opvalt is het knappe design en de elegante stijl van deze tandenborstel. Zeker de bij de zwarte versie! Oogt heel stijlvol op je badkamermeubel. De kracht en precisie van deze borstel is superieur aan alle andere manuele en elektrische borstels en komt sterk in de beurt van een 'na tandarts bezoek fris gevoel' in de mond. Ik raad dit toestel aan iedereen met oog voor kwaliteit aan ;)
Pluspunten
  • design
  • kwaliteit en precisie
Minpunten
  • prijs
Joyce20-07-2020

Grondig poetsen

De Oral-B iO Series 9N zwart is mij in de afgelopen periode erg goed bevallen. Tijdens het openmaken van de doos zag ik het mooie zwarte design. De tandenborstel is simpel in gebruik, dit spreekt voor zich. Wil je het toch nalezen zit er een gebruiksaanwijzing in de doos. De Tandenborstel is licht gewicht en ligt fijn in de hand. In de doos wordt 1 opzet borstel geleverd. Wel staan er 2 op de doos afgedrukt, dit kan wel voor verwarring zorgen. De koppeling met de app is snel gemaakt. Echter de app zelf maakt dat deze tandenborstel geen 10 van mij krijgt. Er zijn echt pluspunten aan de app, maar het feit dat er een spelfout in staat en de app na een week niet meer opende maakten dat ik daar geen extra punten voor geeft. Ook het life poetsen blijkt dat de app soms denkt dat je rechts voor aan het poetsen bent terwijl je links achter aan het poetsen bent. Dit is echter niet constant en over het algemeen poetst hij goed mee. Voordelen wat de app wel bied is het voorstellen van verschillende tandverzorgingsroutines. Als je deze volgt krijg je een advies wat je eventueel in de ochtend en avond moet doen om bijvoorbeeld wittere tanden te krijgen. Ook krijg je een advies in producten die je daarvoor kan gebruiken. Wat voor mij een meerwaarde is aan deze tandenborstel in vergelijking met andere elektrische tandenborstels die ik gebruikt heb in het verleden zijn de verschillende poetsprogrammas, maar ook de poetsdruk sensor. Je ziet een groen lichtje op je tandenborstel bij de juiste poetsdruk, deze is rood wanneer je te hard drukt en paars als je te weinig druk zet. Ook over de accuduur ben ik goed te spreken. Ik hoef de tandenborstel niet wekelijks opladen. Ook heb je 2 mogelijkheden met betrekking tot het opladen, dit kan op de standaard maar ook met het reisetui als je bijvoorbeeld op reis gaat. Al met al ben ik heel erg tevreden over deze tandenborstel en het resultaat wat de poetssessies mij bieden.
Pluspunten
  • mooi design
  • goede poetsresultaten
  • live poetsbegeleiding met app
  • goede accuduur
  • keuze in poetsprogrammas
Minpunten
  • app werkt niet altijd naar behoren
  • maar 1 opzet borstel bijgeleverd.
pauline20-07-2020

elke dag een tandarts schoongevoel!

Bij het uitpakken valt direct op dat het een mooi strak design heeft. Eerst goed de gebruiksaanwijzing gelezen en daarna meteen aan de slag. De tandenborstel heeft zeer verschillende standen en dit merk je goed. Ik gebruik 'm nu 2 weken en vooral de standen sensitive en whitening vind ik erg prettig. Bij 2 x poetsen per dag gaat de accu bijna 2 weken mee. Inhoud van accu word na poetsen dmv percentage duidelijk aangegeven.Handig is ook dat de reiscase de mogelijkheid heeft om daarin de borstel op te laden. Ook de app is zeer gebruiksvriendelijk en geeft duidelijk aan waar je beter moet poetsen en of je te hard druk. Zal dit niet iedere dag gebruiken maar handig is het wel. Aanbevolen word om 2m 30 sec te poetsen maar het voelt zo fijn dat ik moet op passen om niet te lang te poetsen. Dagelijkse tip in de app zei me dat te lang poesten niet goed is!
Pluspunten
  • lange accuduur
  • tandarts schoon gevoel
  • batterij indicatie
Minpunten
  • best duur
Joyce W19-07-2020

Zeer goede en innovatieve tandenborstel!

Na jaren steevast elektrisch te poesten, ben ik van deze tandenborstel toch erg onder de indruk. Je merkt meteen dat dit toestel heel innovatief is. De tandenborstel zelf is mooi van design en de extra gadgets (opbergbox met lader, doosje voor extra borsteltjes, aparte lader,..) zijn ook absoluut de moeite waard. Om het toestel uit te testé installeerde ik de Oral B app, zo stelde ik het ook meteen naar mijn wensen in. Dit hoeft niet noodzakelijk maar is wel interessant. Je kan dan kiezen uit verschillende programma's (gevoelig tandvlees, frisse mond,..). Het display op het apparaat zelf vind ik ook een handige meerwaarde, enerzijds omdat het aangeeft welk programma je gebruikt (hier tussen kan je gemakkelijk switchen), hoeveel batterij er nog rest en hoelang je aan het poetsen bent. Voorlopig heb ik het toestel nog niet moeten opladen, hij gaat goed mee en beloofd erg snel op te laden. Naast alle extra tools ben ik, en dat is natuurlijk het belangrijkste, ook onder de indruk van het poetsen. Ik moest even wennen omdat hij erg krachtig poetst, maar na enkele dagen ben je volledig gewoon aan het toestel en het borsteltje en merkte ik echt het verschil met mijn oude tandenborstel. Door de app ben ik extra gemotiveerd om nog even extra door te poetsen. Naar mijn mening een super tandenborstel, ik ben 100% overtuigd en ga met veel plezier alle programma's verder ontdekken!
Pluspunten
  • Design
  • Krachtigheid
  • Applicatie
LinaK19-07-2020

Ongelooflijke tandenborstel!

Allereerst ziet de elektrische tandenborstel er echt heel mooi uit in dit matte zwart. Buiten deze tandenborstel omvat de verpakking ook een opzetborstel, een doosje voor twee opzetstukjes in te zetten, een magnetische oplader, een reishoes én een oplader die je kan aansluiten op je reishoes zodat de tandenborstel ook op deze manier kan opgeladen worden. Ik vind de reishoes echt super! Bij mijn oude elektrische tandenborstel had ik dit niet, waardoor ik altijd een gewone tandenborstel mee nam op verlof en bij weekendjes weg. Nu is het dus zeer makkelijk om gewoon mijn elektrische tandenborstel overal mee te nemen. Ik kan ongeveer 2-3 dagen verder alvorens ik de tandenborstel opnieuw moet opladen. Het duurt ongeveer drie uur alvorens de batterij weer volledig opgeladen is. Naast het feit dat deze tandenborstel er ontzettend mooi uitziet, biedt het ook verschillende snufjes. Zo kan je met behulp van de twee knoppen en het display een programma kiezen, zoals dagelijks gebruik, aandacht voor tandvlees, gevoelige tanden, enz. Na het testen van deze elektrische tandenborstel vind ik dat het grootste voordeel is dat je hem heel makkelijk via bluetooth kan verbinden met je gsm nadat je de app van Oral-B hebt geïnstalleerd. Ik was ontzettend verbaasd toen ik zag wat je allemaal met de app kan doen. Deze houdt enerzijds je geschiedenis bij en je krijgt medailles voor volhouding, als je ook poetst na de lunch, enz. Waarvan ik echter het meeste van onder de indruk was, is als je de app gebruikt tijdens je poetsbeurt. Er verschijnt dan een donkerblauw gebit op de app. Na wat seconden poetsen, kleuren sommige delen van het gebit lichtblauw, sommige wit en sommige blijven donkerblauw. Het geeft dus exact weer waar je goed poetst en welke plaatsen je meer aandacht moet geven. Echt ongelofelijk! Ik merk dat ik hierdoor vaak langer en aandachtiger poets dan met mijn oude elektrische tandenborstel, doordat je op de app ziet welke plaatsen je nog meer moet poetsen. De tandenborstel is wel wat prijzig, maar ik moet geen andere tandenborstel meer hebben. Ik ben er echt helemaal weg van!
Afnan Sarwar19-07-2020

Zeer praktisch tandenborstel

Één ideaal tandenborstel, ik poets al 7 jaar me een elektrische tandenborstel maar deze heeft geeft helemaal andere positief resultaat, keus tussen verschillende standen, mooi display, opvolging via de app, batterij indicatie en snel oplader. Dit zijn de features die deze mooi tandenborstel omvat. Ik heb deze tandenborstel mogen testen. Het geeft mooi eind resultaat en gevoel dat je net van de tandarts bent terug gekomen.
Pluspunten
  • Mooi display en design
  • Snel opladen
  • Opvolging via de app
  • Batterij indicatie
  • Verschillende standen
I@mBrie18-07-2020

Zeer Fijne poetservaring!

Gedurende een kleine 2 weken ben ik in het bezit van de Oral B IO elektrische tandenborstel in de kleur zwart. Met zijn prachtige design is deze vernieuwde borstel een pareltje in je badkamer! De borstel heeft zeer veel voordelen ten opzichte van zijn voorgaande model. Door zijn vormgeving en lichtgewicht ligt hij zeer prettig in de hand. Geen uitstekende knopjes of ribbeltjes maken dat de borstel zeer gemakkelijk schoon te maken is gelijk na gebruik. Voor mij persoonlijk is dat een must want als ik mij ergens aan kan ergeren is dat er een vieze borstel op de wastafel staat. Als accessoire bij deze tandenborstel zat uiteraard een oplader maar ook een reisetui ( hardcase) met ook daarbij een aparte lader om de borstel dus ook via de reisetui op te kunnen laden. Ook zat er een kleine afsluitbare meeneem houder bij voor twee extra opzetborsteltjes. Handig als er meerdere leden uit één gezin gebruik maken van de houder. Het borstelkopje is ook in een sensitive variant verkrijgbaar maar bij aanschaf zit er alleen het standaard opzetborsteltje bij. Dit vind ik persoonlijk erg jammer omdat ik gewend was om met een sensitive borstelkopje te poetsen. Het feit dat er maar één opzetborsteltje bij zit vind ik sowieso erg karig. Let erop dat er op deze borstel geen regulier Oral B opzetkopje past. Deze zijn helemaal veranderd. Je kunt dus niet je voorraad opzetborsteltjes van je oude borstel meer gebruiken op deze nieuwe borstel. Wel maakt de poetssensatie met deze borstel alles goed. Wat een heerlijk schoon gevoel en een heel groot pluspunt is het geluid. Eindelijk een stille borstel, wat een genot! Het display op de borstel geeft aan wanneer je door kunt naar het volgende kwadrant en ook precies de tijd die je al hebt gepoetst. Erg fijn is dat hij niet automatisch stopt na 2 minuten poetsen maar hiervoor wel een trilling geeft en een gezellige digitale smiley als je het goed hebt gedaan. Poets je korter dan 2 minuten dan kijkt de smiley een beetje teleurgesteld…. Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van verschillende poets standen waaronder: - Daily clean - Sensitive - Whiten - Gum Care - Intense - Super Sensitive - Tongue Clean Ikzelf gebruik voornamelijk de Daily Clean maar mocht ik wat last hebben van gevoelig tandvlees vind ik het fijn om gebruik te kunnen maken van de verschillende opties. Als laatste kan ik vermelden dat de accuduur van deze borstel ongeveer anderhalve week meegaat maar dit is volgens mij ook afhankelijk van het gebruik. Ik heb zelf wel vaker 3 keer per dag mijn tanden gepoetst. Ik denk dat bij het poetsen van 2 keer per dag de accu wel iets langer meegaat. Al met al ben ik zeer tevreden over deze elektrische tandenborstel!
Pluspunten
  • Geluidsstil
  • Vormgeving
  • magnetische lader
  • Handige app
  • Verschillende poetsstanden
Minpunten
  • maar 1 opzetborsteltje bijgevoegd
  • Geen extreem lange accuduur